Διαμαρτυρία αστυνομικών έξω από τα γραφεία της ΝΔ για τη νυχτερινή οικονομική ενίσχυση

Η ΠΟΑΣΥ ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα, μια σειρά κινητοποιήσεων για την οικονομική ενίσχυση του νυχτερινού ωραρίου, αντιδρώντας στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν διαμαρτυρία το πρωί της Δευτέρας (16/9) έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, η ΠΟΑΣΥ διαμαρτύρεται για τις κυβερνητικές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Σύμφωνα με όσα λένε «τα 44 λεπτά ανά άτομο, αυτή η οικονομική ενίσχυση για το νυχτερινό ωράριο είναι πενιχρή». 

Μάλιστα, υπάρχουν αρκετά εργασιακά ζητήματα για τα οποία ζητούν λύσεις. Πολλοί από όσους ζουν στην Αττική, λένε χαρακτηριστικά πως πρέπει να ζουν στα αυτοκίνητά τους ενώ ένα ακόμα αίτημά τους είναι να αναθεωρηθεί η επικινδυνότητα του επαγγέλματος.

Για τους παραπάνω λόγους, έχουν ζητήσει να μιλήσουν με την οικονομική επιτροπή της κυβέρνησης για την διεκπεραίωση των αιτημάτων τους, ενώ αναμένεται να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαγοκέφαλοι, λεοντόψαρα και δεκάδες ξενικά είδη: Γιατί γεμίζουν οι ελληνικές θάλασσες με «εισβολείς»

Οι ελληνικές θάλασσες αλλάζουν με ρυθμούς που μέχρι πρόσφατα θα θεωρούνταν απίθανοι. Η άνοδος της θερμοκρασίας, η κλιματική αλλαγή και η αυξημένη θαλάσσια διασύνδεση έχουν ανοίξει τον δρόμο για την εγκατάσταση δεκάδων ξενικών ειδών στις ελληνικές ακτές, μεταμορφώνοντας σταδιακά τα θαλάσσια οικοσυστήματα της Μεσογείου. Το φαινόμενο αυτό

Stuttgarter Zeitung: «Σε ποιον ανήκει το Αιγαίο;»

Η Stuttgarter Zeitung φιλοξενεί ρεπορτάζ για την πολυετή νομική διαμάχη Ελλάδας–Τουρκίας για το προκλητικό τουρκικό τουριστικό σλόγκαν «Turkaegean» (Τουρκικό Αιγαίο). Το δημοσίευμα επισημαίνει: «Πολλοί άνθρωποι συνδέουν αυθόρμητα το Αιγαίο με ελληνικά νησιά διακοπών όπως η Μύκονος, η Πάρος ή η Σαντορίνη. Οι Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες, από την

Aνοικτά σύνορα εντός ΕΕ απαιτεί η Κομισιόν

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε τη Γερμανία και οκτώ άλλες ευρωπαϊκές χώρες να τερματίσουν τους ελέγχους στα εσωτερικά σύνορα εντός του Χώρου Σένγκεν. Σύμφωνα με την Επιτροπή, εκτός από τη Γερμανία, η Αυστρία, η Δανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ολλανδία,