Διευκρίνιση ΣΙΡΙΖΑ-ΠΣ: Υπερψήφισε τα 600 ευρώ για αστυνομικούς και λιμενικούς

Θετική είναι η ψήφος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 600 ευρώ για το ένστολο προσωπικό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος.

Όπως διευκρίνισε σε δήλωσή της η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώτα Πούλου, αυτό αποδεικνύουν οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων του κόμματος στην Ολομέλεια. «Μάλιστα, διεκδικήσαμε και την επέκτασή της σε άλλους εργαζόμενους (Υπ. Εθνικής Άμυνας, Υπ. Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Υπ. Υγείας κ.α.)» επισημαίνει.

Η Γιώτα Πούλου σημειώνει ότι στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, εκ παραδρομής, αντιστράφηκε η ψήφος με την επόμενη Τροπολογία 1517/140 του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, την οποία καταψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
«Η θετική ψήφος μας στην Τροπολογία 1516/139 έχει ήδη διευκρινιστεί στα Πρακτικά της Βουλής, έτσι όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό» καταλήγει.
Ολόκληρη η δήλωση διευκρίνισης ψήφου από την Γιώτα Πούλου
«Σχετικά με την Τροπολογία 1516/139, που μεταξύ άλλων, αφορά και στην έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 600 ευρώ στο ένστολο προσωπικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, –που όπως δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος, θα φορολογηθούν κατά τη δήλωση εισοδήματος 2022!– η ψήφος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι θετική, όπως αναλυτικά αναφερθήκαμε στις τοποθετήσεις μας χθες στην Ολομέλεια. Μάλιστα, διεκδικήσαμε και την επέκτασή της σε άλλους εργαζόμενους (Υπ. Εθνικής Άμυνας, Υπ. Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Υπ. Υγείας κ.α.).
Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, εκ παραδρομής, αντιστράφηκε η ψήφος μας με την επόμενη Τροπολογία 1517/140 του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, την οποία καταψηφίζουμε.

Η θετική ψήφος μας στην Τροπολογία 1516/139 έχει ήδη διευκρινιστεί στα Πρακτικά της Βουλής, έτσι όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό».

Διευκρίνιση ΣΙΡΙΖΑ-ΠΣ: Υπερψήφισε τα 600 ευρώ για αστυνομικούς και λιμενικούς

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πολυάριθμα στελέχη του ενισχύει ο Frontex την Ολυμπιάδα 2024

Μετάφραση-απόδοση κειμένου: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» Περιμένοντας ανυπόμονα τους Ολυμπιακούς και Παρα-Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στη Γαλλία, ο Frontex αποστέλλει αριθμό-ρεκόρ στελεχών του για να στηρίξουν τις Γαλλικές Αρχές επιβολής νόμου ώστε να διεξαχθεί με ασφάλεια αυτή η παγκόσμιας προβολής εκδήλωση. Μεταξύ Ιουλίου

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024: Πότε θα ανακοινωθούν οι Βάσεις – Οι επικρατέστερες ημερομηνίες

Λίγες ημέρες έμειναν για την ανακοίνωση των Βάσεων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024, αφού η διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων έχει ήδη ολοκληρωθεί. Οι Βάσεις 2024 αναμένεται να ανακοινωθούν τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου, με επικρατέστερες ημερομηνίες να είναι αυτές

Μάτι: Έξι χρόνια από την τραγωδία με τους 104 νεκρούς – Εκδηλώσεις μνήμης

Έξι χρόνια μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι συμπληρώνονται σήμερα και εντός της ημέρας είναι προγραμματισμένες εκδηλώσεις μνήμης για τους 104 νεκρούς της τραγωδίας. Τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης. Στις 09:00 θα τελεστεί επιμνημόσυνη Δέηση, στον

Tουρκικοί «τσαμπουκάδες» με πολεμικά έξω από την Κάσο -η απάντηση της Αθήνας

Πρώτα βάφτισαν με Νavtex «τουρκική υφαλοκρηπίδα» περιοχή νότια της Καρπάθου, μετά έστειλαν και πολεμικά πλοία «για να παρακολουθούν» το ιταλικό ερευνητικό «Ievoli Relume», που πραγματοποιεί έρευνες για τη μελλοντική εγκατάσταση υποβρυχίων καλωδίων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης – Κύπρου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο