Δόκιμοι Λ/Φ: Εκπαιδεύονται για να υπηρετούν τον πολίτη

Στις 24/1/23 ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία ακόμα μία εκπαίδευση σε θέματα Βασικών Πρώτων Βοηθειών, στους Σπουδαστές της Σχολής Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, στις εγκαταστάσεις των στη Ναυτική Βάση «Κανελλόπουλος» του Πολεμικού Ναυτικού στο Σκαραμαγκά.
Μας εξέπληξε ο έντονος ενθουσιασμός αλλά και η πρόθυμη συμμετοχή των σπουδαστών σε όλες τις φάσεις της εκπαίδευσης.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Εφαρμόστηκε η εκπαιδευτική διαδικασία που προβλέπεται από το ERC και στη συνέχεια οι εκπαιδευόμενοι έκαναν την πρακτική των στους τρείς Σταθμούς Δεξιοτήτων που είχαμε δημιουργήσει, υπό τη συνεχή βέβαια επίβλεψη και οδηγίες των εκπαιδευτών – Μελών μας.
Συγχαίρουμε τον Διοικητή της Σχολής, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. ΛΙΑΚΟ Κυριάκο, που ενέταξε για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός χρόνου, στο πρόγραμμα Εκπαιδεύσεως των Δοκίμων, το Σεμινάριο Βασικών Πρώτων Βοηθειών με διοργανωτή την Ε.Ο.Α.
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής του κ. Διοικητή ήταν, οι νέοι Λιμενοφύλακες – αμέσως μετά την ανάληψη των νέων τους καθηκόντων – να είναι σε θέση να προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους στον πολίτη αλλά και στην ευρύτερη Κοινωνία γενικότερα, σε έκτακτα περιστατικά Υγείας των.
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Η Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων είναι Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που ανήκει στην Ανώτερη βαθμίδα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Παρέχει επί 2,5 χρόνια στρατιωτική και ακαδημαϊκή εκπαίδευση σε 300 Δόκιμους Λιμενοφύλακες, που κατατάσσονται μέσω του συστήματος των Πανελλήνιων εξετάσεων, ώστε να ανταποκριθούν με αποτελεσματικότητα στην Αποστολή του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μετά την αποφοίτηση τους από τη Σχολή, οι νέοι Λιμενοφύλακες, τοποθετούνται σε Υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος της Νησιωτικής Ελλάδας και κατά κύριο λόγο στο Ανατολικό Αιγαίο.
Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Τέλος εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην εταιρεία VASCO MEDICAL και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ για την ενίσχυση του εξοπλισμού μας που ήταν απαραίτητος για την ολοκλήρωση της προαναφερθείσας εκπαίδευσης.
Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΘ: Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο – Η νέα σύνθεση

Σε γνωστοποίηση αλλαγής σύνθεσης του διοικητικού συμβουλίου προχώρησε ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ). Συγκεκριμένα, η ΟΛΘ ανακοινώνει ότι το δ.σ. της 24.03.2023, έκανε δεκτή την ομόφωνη πρόταση της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και εξέλεξε νέο μέλος του τον κ. Κωνσταντίνο Φωτιάδη, σε αντικατάσταση

1η συνεδρίαση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου (ΑΑΣ) υπό τη νέα του σύνθεση(φωτο)

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, η πρώτη συνεδρίαση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου (ΑΑΣ) Ολομελείας, υπό τη νέα του σύνθεση. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι)

Πυροσβεστικό Σώμα: Εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στο Μαρούσι, η κεντρική εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της  25ης Μαρτίου 1821. Στην ημερήσια διαταγή που εκδόθηκε, ο Αρχηγός του

Ορκωμοσία 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς Υποπυραγών ειδικών καθηκόντων

Ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς, επέδωσε τα διπλώματα στους αποφοιτήσαντες, Υποπυραγούς ειδικών καθηκόντων Παρουσία του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελου Τουρνά, καθώς και του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρναρά, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 24

Μετάβαση στο περιεχόμενο