Δολοφονία 36χρονου στο Blue Horizon: Η επίσημη ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας Attica Group

Ώρες μετά την τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά που ισοδυναμεί με εν ψυχρώ δολοφονία του επιβάτη που προσπαθούσε να μπει στο Blue Horizon , η πλοιοκτήτρια εταιρεία Attica Group αρκέστηκε σε μια ανακοίνωση μόλις 29 λέξεων για το τραγικό περιστατικό.

Καμία τοποθέτηση επί της ουσίας για το τρομακτικό βίντεο που αποκάλυψε το protothema.gr και δείχνει δύο μέλη του πληρώματος του Blue Horizon να σπρώχνουν και να ρίχνουν στη θάλασσα τον 36χρονο επιβάτη που ξεψύχησε αβοήθητος μπροστά σε δεκάδες ναυτικούς του πλοίου ουδείς εκ των οποίων έκανε την παραμικρή προσπάθεια να βοηθήσει ή να περισυλλέξει τον άνθρωπο που κυριολεκτικά πέταξαν στο λιμάνι του Πειραιά τα μέλη του πληρώματος.

 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Attica Group αναφέρει ότι ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος.

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος»

Μετά το τραγικό συμβάν η εισαγγελία Πειραιά διέταξε το πλοίο να επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από το πλήρωμα και τους επιβάτες, ενώ δόθηκε εντολή να συλληφθούν τα δύο άτομα του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος.

Δολοφονία 36χρονου στο Blue Horizon: Η επίσημη ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας Attica Group

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιμάνι Ηρακλείου: Ο Λ. Σιγάλας μιλά για τις προτεραιότητες του Ομίλου Grimaldi!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Minoan Lines τόνισε ότι στόχος του ομίλου είναι να αξιοποιηθεί η κομβική θέση του λιμανιού και να ενισχυθεί τόσο η οικονομία της πόλης όσο και η Κρήτη συνολικά Από την ανάπτυξη των υφιστάμενων υποδομών των λιμανιών Ηρακλείου και

Κατσαφάδος: Όλοι μας νιώθουμε περήφανοι που ενισχύεται η πιο μάχιμη μονάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Ανάρτηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Πριν λίγες μέρες, μαζί με τον Υπουργό @joikonomou , παρακολουθήσαμε την Τελετή Αποφοίτησης του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης της ΕΚΑΜ. Η δύναμη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, αυξήθηκε με 22 νέους αστυνομικούς που ολοκλήρωσαν το 24ο Σχολείο

Μεγάλη αύξηση στον κατάπλου ιστιοφόρων στην Χάλκη

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου Χάλκης από το 2019 έως και τον Αύγουστο του 2023, χωρίς να προσμετράται ο αριθμός των επισκεπτών με τα ιστιοφόρα, γιοτ και φουσκωτά, το νησί της Χάλκης είχε αύξηση 427% μέσω της Ακτοπλοΐας.

Πέντε κατηγορούμενοι για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας στη Βρετανία

Πέντε άτομα στη Βρετανία κατηγορούνται για συνωμοσία με σκοπό την κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας. Σύμφωνα με το BBC, οι Ορλίν Ρούσεφ, Μπίζερ Ντζαμπάζοφ, Κατρίν Ιβάνοβα, Ιβάν Στογιάνοφ και Βάνια Γκαμπέροβα. Οι πέντε κατηγορούμενοι ζουν επί χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο Οι συγκεκριμένοι

Μετάβαση στο περιεχόμενο