Δολοφονία 36χρονου στο Blue Horizon: Η επίσημη ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας Attica Group

Ώρες μετά την τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά που ισοδυναμεί με εν ψυχρώ δολοφονία του επιβάτη που προσπαθούσε να μπει στο Blue Horizon , η πλοιοκτήτρια εταιρεία Attica Group αρκέστηκε σε μια ανακοίνωση μόλις 29 λέξεων για το τραγικό περιστατικό.

Καμία τοποθέτηση επί της ουσίας για το τρομακτικό βίντεο που αποκάλυψε το protothema.gr και δείχνει δύο μέλη του πληρώματος του Blue Horizon να σπρώχνουν και να ρίχνουν στη θάλασσα τον 36χρονο επιβάτη που ξεψύχησε αβοήθητος μπροστά σε δεκάδες ναυτικούς του πλοίου ουδείς εκ των οποίων έκανε την παραμικρή προσπάθεια να βοηθήσει ή να περισυλλέξει τον άνθρωπο που κυριολεκτικά πέταξαν στο λιμάνι του Πειραιά τα μέλη του πληρώματος.

 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Attica Group αναφέρει ότι ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος.

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος»

Μετά το τραγικό συμβάν η εισαγγελία Πειραιά διέταξε το πλοίο να επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από το πλήρωμα και τους επιβάτες, ενώ δόθηκε εντολή να συλληφθούν τα δύο άτομα του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος.

Δολοφονία 36χρονου στο Blue Horizon: Η επίσημη ανακοίνωση της πλοιοκτήτριας Attica Group

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρεγάτα «ΨΑΡΑ»: Η ολονύχτια μάχη απέναντι σε drones και βαλλιστικούς πυραύλους

Ήταν η πιο δύσκολη έως τώρα νύχτα για την φρεγάτα «ΨΑΡΑ» στον Κόλπο του Άντεν, με το πλοίο να βρίσκεται συνεχώς σε «κόκκινο» συναγερμό και το σύνολο του πληρώματος σε θέσεις μάχης, καθώς είχε να αντιμετωπίσει ένα μπαράζ επιθέσεων όχι μόνο

Η διάρκεια στον χρόνο αποδεικνύει την αξία της…(*)

Από την υπογραφή της Συνθήκης της Ουάσιγκτον στις 4 Απριλίου 1949 για την ίδρυση της Βόρειο-Ατλαντικής Συμμαχίας, μέχρι και την προχθεσινή πανηγυρική Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον, η αποτροπή του τότε Σοβιετικού και νυν Ρωσικού επεκτατισμού αποτελούσε κοινή πρόκληση για

«Εδώ είναι άγριες οι θάλασσες»

Η πρώτη ειδοποίηση έφτασε το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουλίου. Ένα ακατάλληλο σκαρί γεμάτο ανθρώπους θαλασσόδερνε ανοιχτά της Γαύδου. Το επείγον σήμα βρήκε τον καπετάν Στράτο στη γέφυρα του επιβατηγού «Δασκαλογιάννης». Μετέφερε κοντά στα 400 άτομα, κυρίως τουρίστες, στο παράκτιο

Μετάβαση στο περιεχόμενο