Δωρεά της Περιφέρειας Αττικής στην Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής Πειραιώς και Νήσων

Ανακοίνωση ΕΠΛΣ.Αττικής
Με πρωτοβουλία της Ένωσης Αττικής Πειραιώς & Νήσων και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ιατρικό υλικό αλλά και είδη ιματισμού προκειμένου αυτά να διατεθούν στα λιμενικά καταστήματα αλλά και τα πλωτά μέσα υπαγωγής μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως  για την διάθεση αλλά και την άμεση ανταπόκριση τον Αξιότιμο Περιφερειάρχη Αττικής  κ. ΠΑΤΟΥΛΗ Γεώργιο, τον Αντιπεριφερειάρχη  Νοτίου τομέα κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ Χρήστο καθώς και  τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Νικόλαο.
Πιο συγκεκριμένα παραλάβαμε και διαθέσαμε περίπου:
1. ΚΙΤ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ : 60 ΤΜΧ.
2. ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ: 400 ΤΜΧ.
3. ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ :  200 ΤΜΧ.
Τα ανωτέρω υλικά διατέθηκαν για την κάλυψη αναγκών των  παρακάτω υπηρεσιών :
ΚΕΝΤΡΙΚΟ  ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ  ΚΤΙΡΙΑ  ΥΝΑΝΠ, Κ.Λ. ΠΕΙΡΑΙΑ, Κ.Λ. ΡΑΦΗΝΑΣ, Κ.Λ. ΛΑΥΡΙΟΥ, Κ.Λ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, Μ.Υ.Α., Κ.Ε.Α. (ΠΕΙΡΑΙΑ).
 Το αμέσως επόμενο διάστημα θα παραλάβουμε  εκ νέου υλικό  προκειμένου αυτό να διατεθεί για την κάλυψη  αναγκών του συνόλου των  Υπηρεσιών αρμοδιότητας μας.
Η Ένωση μας συνεχίζει αυτό που θέσαμε από την αρχή ως κύριο άξονα των δράσεων  μας, την διοικητική μέριμνα και την  προσφορά για τους συναδέλφους.
Με έργα, για την ασφάλεια των συναδέλφων στο δύσκολο έργο που επιτελούν.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιμάνι Ηρακλείου: Ο Λ. Σιγάλας μιλά για τις προτεραιότητες του Ομίλου Grimaldi!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Minoan Lines τόνισε ότι στόχος του ομίλου είναι να αξιοποιηθεί η κομβική θέση του λιμανιού και να ενισχυθεί τόσο η οικονομία της πόλης όσο και η Κρήτη συνολικά Από την ανάπτυξη των υφιστάμενων υποδομών των λιμανιών Ηρακλείου και

Κατσαφάδος: Όλοι μας νιώθουμε περήφανοι που ενισχύεται η πιο μάχιμη μονάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Ανάρτηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Πριν λίγες μέρες, μαζί με τον Υπουργό @joikonomou , παρακολουθήσαμε την Τελετή Αποφοίτησης του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης της ΕΚΑΜ. Η δύναμη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, αυξήθηκε με 22 νέους αστυνομικούς που ολοκλήρωσαν το 24ο Σχολείο

Μεγάλη αύξηση στον κατάπλου ιστιοφόρων στην Χάλκη

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου Χάλκης από το 2019 έως και τον Αύγουστο του 2023, χωρίς να προσμετράται ο αριθμός των επισκεπτών με τα ιστιοφόρα, γιοτ και φουσκωτά, το νησί της Χάλκης είχε αύξηση 427% μέσω της Ακτοπλοΐας.

Πέντε κατηγορούμενοι για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας στη Βρετανία

Πέντε άτομα στη Βρετανία κατηγορούνται για συνωμοσία με σκοπό την κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας. Σύμφωνα με το BBC, οι Ορλίν Ρούσεφ, Μπίζερ Ντζαμπάζοφ, Κατρίν Ιβάνοβα, Ιβάν Στογιάνοφ και Βάνια Γκαμπέροβα. Οι πέντε κατηγορούμενοι ζουν επί χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο Οι συγκεκριμένοι

Μετάβαση στο περιεχόμενο