Δωροεπιταγές για τα παιδιά των μελών της ΕΠΛΣΑΠΝ

Ανακοίνωση Ένωσης Αττικής:

Όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή χρονιά η ΕΠΛΣΑΠΝ θα προβεί στη χορήγηση δωροεπιταγών για τα παιδιά των μελών μας  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Για τη φετινή χρονιά το σύνολο των παιδιών των μελών μας που θα λάβουν δωροεπιταγή από την Ένωσή μας, ξεπερνά τα 1.800 καθώς στα πλαίσια  της ανταποδοτικότητας των εισφορών των μελών μας ειδικά για εφέτος θα προστεθούν και τα παιδιά  που  φοιτούν στην Έκτη Δημοτικού!

Κάθε δωροεπιταγή αντιστοιχεί στο ποσό των 15 €, εξαργυρώνεται στα υπερκαταστήματα παιχνιδιών «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ» και δικαιούχοι είναι τα μέλη της ΕΠΛΣΑΠΝ , με παιδιά τα οποία έχουν γεννηθεί μετά την 01/01/2011.

Τα παιδιά των μελών μας που δεν έχουν δηλωθεί στη Δ.Π. θα έχουν δικαίωμα χορήγησης δωροεπιταγής εφόσον μας προσκομίσουν πιστοποιητικό γεννήσεως ή βεβαίωση από τη ΔΟΔ.

Οι δωροεπιταγές είναι αυστηρά προσωπικές  και θα παραλαμβάνονται από την Τετάρτη 07/12/2022 μέχρι και την Τετάρτη 21/12/2021 από τα γραφεία μας στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Γραφείο 401-4ος όροφος ) αποκλειστικά από τους δικαιούχους.

Οποιοσδήποτε συνάδελφος επιθυμεί να παραλάβει δωροεπιταγή εκ μέρους άλλου συναδέλφου θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ με υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση του δικαιούχου.

Παρακαλούνται οι γραμματείες των Υπηρεσιών να ενημερώσουν το προσωπικό τους.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα αεροπλανοφόρο δίπλα στο…Κ.Λ. Πειραιά

Απο τις σπάνιες εμφανίσεις στο λιμάνι του Πειραιά του Ισπανικού μίνι αεροπλανοφόρου Juan Carlos I. Είναι μάλιστα δεμένο σε σημείο όπου ο καθένας μπορεί να απολαύσει από πολύ μικρή απόσταση τα Harriers. Σπάνιο θέαμα. Όσοι έχουν χρόνο, ας κατεβούν να

Το μακρύτερο road-trip του πλανήτη μας

Από Βορρά η διαδρομή ξεκινά από την Αλάσκα και στο Νότο καταλήγει στην Παταγονία (Γη του Πυρός). Διατρέχει 14 διαφορετικές χώρες της Αμερικανικής ηπείρου και έχει μήκος 48.000 χιλιόμετρα ή 29.825,817 μίλια. Όσοι σκεφτόσαστε να πάρετε τον ομματιών σας, μη

Συνάντηση εργασίας κας Κ. Μονογυιού-ΥφΥΝΑΝΠ κ. Γιάννη Παππά για ίδρυση ΑΕΝ/Μ στην Άνδρο

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε στην Άνδρο τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Παππά. Στο πλαίσιο της περιοδείας τους, πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας, παρουσία του Προέδρου του Andros Maritime Association κ. Γεωργίου Σύμπουρα και

Η ιστορία της Διώρυγας της Κορίνθου

Η Διώρυγα της Κορίνθου υπήρξε ένα κατασκευαστικό όνειρο – πρόκληση που κράτησε 2.300 χρόνια. Λόγω της γεωγραφικής της θέσης, η «Άφνειος Κόρινθος» αναδείχθηκε από την αρχαιότητα σε σπουδαίο ναυτικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο. Η δυσκολία στη μεταφορά των εμπορευμάτων δια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο