Δωροεπιταγές για τα παιδιά των μελών της ΕΠΛΣΑΠΝ

Ανακοίνωση Ένωσης Αττικής:

Όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή χρονιά η ΕΠΛΣΑΠΝ θα προβεί στη χορήγηση δωροεπιταγών για τα παιδιά των μελών μας  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Για τη φετινή χρονιά το σύνολο των παιδιών των μελών μας που θα λάβουν δωροεπιταγή από την Ένωσή μας, ξεπερνά τα 1.800 καθώς στα πλαίσια  της ανταποδοτικότητας των εισφορών των μελών μας ειδικά για εφέτος θα προστεθούν και τα παιδιά  που  φοιτούν στην Έκτη Δημοτικού!

Κάθε δωροεπιταγή αντιστοιχεί στο ποσό των 15 €, εξαργυρώνεται στα υπερκαταστήματα παιχνιδιών «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ» και δικαιούχοι είναι τα μέλη της ΕΠΛΣΑΠΝ , με παιδιά τα οποία έχουν γεννηθεί μετά την 01/01/2011.

Τα παιδιά των μελών μας που δεν έχουν δηλωθεί στη Δ.Π. θα έχουν δικαίωμα χορήγησης δωροεπιταγής εφόσον μας προσκομίσουν πιστοποιητικό γεννήσεως ή βεβαίωση από τη ΔΟΔ.

Οι δωροεπιταγές είναι αυστηρά προσωπικές  και θα παραλαμβάνονται από την Τετάρτη 07/12/2022 μέχρι και την Τετάρτη 21/12/2021 από τα γραφεία μας στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Γραφείο 401-4ος όροφος ) αποκλειστικά από τους δικαιούχους.

Οποιοσδήποτε συνάδελφος επιθυμεί να παραλάβει δωροεπιταγή εκ μέρους άλλου συναδέλφου θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ με υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση του δικαιούχου.

Παρακαλούνται οι γραμματείες των Υπηρεσιών να ενημερώσουν το προσωπικό τους.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλες δυνάμεις: Έρχεται ειδικό μισθολόγιο από το 2024 – Όλα όσα είπε ο Μητσοτάκης

Έρχεται ειδικό μισθολόγιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Όπως γνωστοποίησε σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή «Θα υπάρξει ειδικό μισθολόγιο αναπροσαρμοσμένο για τις Ένοπλες Δυνάμεις από 1/1/2024». « Τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια καλύτερων μισθών για το δημόσιο » σημείωσε

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι θα πει σήμερα στη Βουλή για το επίδομα και το μισθολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις

Για την καταβολή του επιδόματος ειδικών αποστολών σε στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και σε άλλα σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων που δεν έχουν δει αυξήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα αναμένεται να μιλήσει σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή στο πλαίσιο

Όταν δυο Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ συναντήθηκαν κι είχαν πολλά να πουν

Όπως μου επεσήμανε απόστρατος Στρατηγός Τεθωρακισμένων που συνευρεθήκαμε στις 25 Ιανουαρίου στη Σχολή Ευελπίδων, στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Αρχηγού ΓΕΣ, το κερασάκι στην τούρτα της πολύ συγκινητικής τελετής ήταν μια συνάντηση δυο άλλων Αρχηγών και μάλιστα δύο Αρχηγών ΓΕΕΘΑ. Ενός

Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για το νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μιλήσει στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες