Ε.Α.Α.Λ.Σ: Ιδρύθηκε και λειτουργεί Γραφείο Εξυπηρέτησης Αποστράτων Στελεχών στο Ν.Ν.Α. με παρέμβαση του Αρχηγού ΛΣ

Ανακοίνωση Ε.Α.Α.Λ.Σ:

Φέρουμε σε γνώση όλων των μελών μας ότι, με διαταγή του Προϊσταμένου Κλάδου Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Υποναυάρχου Λ.Σ. κ. Αντώνη ΜΑΖΗ, δρομολογήθηκε η διευθέτηση ενός από τα κυρίαρχα προτάγματα των διεκδικήσεων της Διοίκησής μας για δημιουργία HELP-DESK Αποστράτων ΛΣ-ΕΛΑΚΤ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Με την από 7-12-2022 Διαταγή (με αριθ. πρωτ. 2080.0/87323/2022) με υπογραφή του Κλαδάρχη Διοίκησης Υποναυάρχου ΛΣ ΜΑΖΗ, που εκδόθηκε ύστερα από μακρά διαβούλευση του Αρχηγού και υπηρεσιακών παραγόντων ΛΣ-ΕΛΑΚΤ με το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Λ.Σ. και με αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των Αποστράτων ΛΣ για θέματά τους στο Ν.Ν.Α., θεσπίζεται η λειτουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης Αποστράτων Στελεχών στο Γραφείο Προσωπικού ΛΣ του Ν.Ν.Α.

Περαιτέρω, με τη διαταγή αυτή γνωστοποιείται στην Ένωσή μας (α) η τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας των Αποστράτων με τα υπηρετούντα στελέχη της (τηλ. 210 72 61 873), (β) το γραφείο στο οποίο θα μπορούν αυτά να απευθύνονται (γρ. 4Υ8 του 4ου ορόφου) και (γ) το όνομα του υπευθύνου Προϊσταμένου τους (Αντιπλοίαρχος ΛΣ κ. Ηλίας ΖΑΡΝΑΚΟΥΠΗΣ).

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τη διαλαμβανόμενη Διαταγή του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, ο Προϊστάμενος και τα στελέχη του Γραφείου Εξυπηρέτησης Αποστράτων Στελεχών εντέλλονται να «…φροντίσουν για την άμεση και ουσιαστική εξυπηρέτηση των Αποστράτων ΛΣ-ΕΛΑΚΤ για τη διατήρηση των άριστων σχέσεων που υπάρχουν, αναφέροντας απευθείας στον…» Κλαδάρχη Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «…κάθε θέμα που δύναται να προκύψει προς επίλυση».

Τέλος, γνωρίζεται, ότι το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Λ.Σ. θα επισκεφθεί το Ν.Ν.Α. στις 20 Δεκεμβρίου 2022 και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με την ηγεσία του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και με τον Προϊστάμενο και τα στελέχη του νεοσύστατου Γραφείου Εξυπηρέτησης Αποστράτων Στελεχών.

Για τα αποτελέσματα αυτής της επίσκεψης θα ενημερωθείτε με νεότερη Ανακοίνωσή μας.

Η Ε.Α.Α.Λ.Σ. θα παρακολουθεί στενά τη λειτουργία του νέου Γραφείου και θα παρεμβαίνει όπου και όποτε απαιτείται για την επίλυση τυχόν δυσλειτουργιών που ενδέχεται να ανακύψουν από την εφαρμογή του μέτρου αυτού.  Στο πλαίσιο αυτό προτρέπουμε τα μέλη μας να γνωστοποιούν ανακύπτοντα ζητήματα και στα τηλ. 210 4119868, 213 137 4213 και στο e-mail μας [email protected].

Η νέα Διοίκηση της ΕΑΑΛΣ δικαιώνεται για την επιμονή της στην υιοθέτηση της πρότασής της από τη φυσική ηγεσία του Σώματος και είναι πεπεισμένη ότι το Γραφείο αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τα μέλη μας στα θέματά τους με το Ν.Ν.Α.

%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%A3%20final

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπεγράφη σύμβαση αναβάθμισης δύο Super Puma – Τον Μάρτιο οι διαγωνισμοί για νέα ελικόπτερα πυρόσβεσης

Σύμβαση για την αναβάθμιση δύο Super Puma υπέγραψε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ΑΙΓΙΣ, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες. Πρόκειται για έργο —μέσω διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ— συνολικής αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ και

To ιστορικό βύθισης του “Ναύαρχος Κουντουριώτης” στην Θεσσαλονίκη

Γράφει ο Νικόλαος Σιδηρόπουλος (Το άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στο https://www.wreckhistory.com ) Το “Ναύαρχος Κουντουριώτης” καθελκύστηκε ως “War Charger” στις 18 Αυγούστου του 1918, και παρόλο που είχε σύντομη επιχειρησιακή ζωή μιας και ταξίδεψε  για μόλις τρία χρόνια, οι ατυχίες του ξεκίνησαν πριν καν

Σκάφος ΑΤ 35: Το πρώτο Ελληνικό φουσκωτό κατασκευασμένο από 100% ναυπηγικό αλουμίνιο

Ο Γιάννης και ο Μάρκος, ιδρυτές της Alpha Tango, γνωρίστηκαν το 2013 σαν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο Strathclyde της Γλασκόβης όπου σπούδαζαν μηχανολόγοι ναυπηγοί. Το όραμα τους ήταν να σχεδιάσουν ένα μοναδικό σκάφος και να το βγάλουν σε παραγωγή. Πρώτη παρουσίαση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έβγαλε τον Πολάκη από συντονιστή – Όλες οι αλλαγές

Αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης. Η πιο σημαντική από αυτές είναι η καθαίρεση του Παύλου Πολάκη από την θέση του συντονιστή στις Ειδικές Επιτροπές Παρακολούθησης Κοινοβουλευτικού Έργου, τοποθετώντας τον ωστόσο ως τομεάρχης στον τομέα Διάφανειας, θέση που είχε επί Τσίπρα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο