Ε.Α.Α.Λ.Σ: Ιδρύθηκε και λειτουργεί Γραφείο Εξυπηρέτησης Αποστράτων Στελεχών στο Ν.Ν.Α. με παρέμβαση του Αρχηγού ΛΣ

Ανακοίνωση Ε.Α.Α.Λ.Σ:

Φέρουμε σε γνώση όλων των μελών μας ότι, με διαταγή του Προϊσταμένου Κλάδου Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Υποναυάρχου Λ.Σ. κ. Αντώνη ΜΑΖΗ, δρομολογήθηκε η διευθέτηση ενός από τα κυρίαρχα προτάγματα των διεκδικήσεων της Διοίκησής μας για δημιουργία HELP-DESK Αποστράτων ΛΣ-ΕΛΑΚΤ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Με την από 7-12-2022 Διαταγή (με αριθ. πρωτ. 2080.0/87323/2022) με υπογραφή του Κλαδάρχη Διοίκησης Υποναυάρχου ΛΣ ΜΑΖΗ, που εκδόθηκε ύστερα από μακρά διαβούλευση του Αρχηγού και υπηρεσιακών παραγόντων ΛΣ-ΕΛΑΚΤ με το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Λ.Σ. και με αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των Αποστράτων ΛΣ για θέματά τους στο Ν.Ν.Α., θεσπίζεται η λειτουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης Αποστράτων Στελεχών στο Γραφείο Προσωπικού ΛΣ του Ν.Ν.Α.

Περαιτέρω, με τη διαταγή αυτή γνωστοποιείται στην Ένωσή μας (α) η τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας των Αποστράτων με τα υπηρετούντα στελέχη της (τηλ. 210 72 61 873), (β) το γραφείο στο οποίο θα μπορούν αυτά να απευθύνονται (γρ. 4Υ8 του 4ου ορόφου) και (γ) το όνομα του υπευθύνου Προϊσταμένου τους (Αντιπλοίαρχος ΛΣ κ. Ηλίας ΖΑΡΝΑΚΟΥΠΗΣ).

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τη διαλαμβανόμενη Διαταγή του Αρχηγείου ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, ο Προϊστάμενος και τα στελέχη του Γραφείου Εξυπηρέτησης Αποστράτων Στελεχών εντέλλονται να «…φροντίσουν για την άμεση και ουσιαστική εξυπηρέτηση των Αποστράτων ΛΣ-ΕΛΑΚΤ για τη διατήρηση των άριστων σχέσεων που υπάρχουν, αναφέροντας απευθείας στον…» Κλαδάρχη Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «…κάθε θέμα που δύναται να προκύψει προς επίλυση».

Τέλος, γνωρίζεται, ότι το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Λ.Σ. θα επισκεφθεί το Ν.Ν.Α. στις 20 Δεκεμβρίου 2022 και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με την ηγεσία του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών και με τον Προϊστάμενο και τα στελέχη του νεοσύστατου Γραφείου Εξυπηρέτησης Αποστράτων Στελεχών.

Για τα αποτελέσματα αυτής της επίσκεψης θα ενημερωθείτε με νεότερη Ανακοίνωσή μας.

Η Ε.Α.Α.Λ.Σ. θα παρακολουθεί στενά τη λειτουργία του νέου Γραφείου και θα παρεμβαίνει όπου και όποτε απαιτείται για την επίλυση τυχόν δυσλειτουργιών που ενδέχεται να ανακύψουν από την εφαρμογή του μέτρου αυτού.  Στο πλαίσιο αυτό προτρέπουμε τα μέλη μας να γνωστοποιούν ανακύπτοντα ζητήματα και στα τηλ. 210 4119868, 213 137 4213 και στο e-mail μας [email protected].

Η νέα Διοίκηση της ΕΑΑΛΣ δικαιώνεται για την επιμονή της στην υιοθέτηση της πρότασής της από τη φυσική ηγεσία του Σώματος και είναι πεπεισμένη ότι το Γραφείο αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τα μέλη μας στα θέματά τους με το Ν.Ν.Α.

%CE%A5%CE%A0%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%A3%20final

 

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμητική σύνταξη στις οικογένειες των πεσόντων πιλότων του Phantom F-4

Μετά την σημαντική πρωτοβουλία του ΓΕΕΘΑ για την προαγωγή του 31χρονου Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα στον τιμητικό βαθμό του Αντιπτεράρχου, έρχεται τροπολογία για την αποκατάσταση μίας αδικίας δεκαετιών. Τόσα χρόνια, χωρίς κάποιος να

Διεθνές ναυτιλιακό συνέδριο στην Αθήνα

Με την παρουσία του γενικού γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού Kitack Lim πραγματοποιείται το «13ο Ετήσιο Capital Link Greek Shipping Forum» στην Αθήνα την Πέμπτη 9 Φεβρουάριου 2023. Το συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με το New York Stock Exchange και

Μηταράκης: Η Ευρώπη σε αναζήτηση μεταναστευτικής πολιτικής

Η Ευρώπη αναζητεί τη μεταναστευτική πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει, διαιρεμένη από ιδεολογικές διαφορές.  Χαρά για τους λαθροδιακινητές που θησαυρίζουν από την υφιστάμενη κατάσταση.  Κατάσταση που επηρέασε δυσανάλογα τα κράτη πρώτης υποδοχής, όπως η Ελλάδα.  Από το 2020, όταν συστάθηκε

Η Ευρώπη «κλειδώνει» τα σύνορά της

Αναμένοντας τις πιο αυξημένες ροές από το 2015 αυτή την άνοιξη, η μετανάστευση βρίσκεται στην ατζέντα της συνόδου των «27» την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή στις Βρυξέλλες. Σε μια προσπάθεια να «ξεκολλήσει» το Μεταναστευτικό από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται