Ε.Α.Α.Λ.Σ : Ο γνωστός «Γιάνης»…στοχοποιεί ξανά τα στελέχη του Λ.Σ.!!!

Παραθέτουμε παρέμβαση Ε.Α.Α.Λ.Σ:

“Λαύρος (και πάλι) κατά του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ήταν ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 σε σημερινή τηλεοπτική εκπομπή του Kontranews.  Μιλώντας προφανώς για το δημογραφικό ζήτημα, ο κ. Βαρουφάκης εξέφρασε σοβαρότατες αιτιάσεις σε βάρος του προσωπικού ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

Είπε, συγκεκριμένα:  «Γεράσαμε…το δημογραφικό.  Ο υπόλοιπος κόσμος είναι πολύ πιο νέος…έχουν αντιστραφεί οι μεταναστευτικές ροές…και, τί κάνουμε;  Ουσιαστικά, βάζουμε τους νέους και τις νέες που υπηρετούν στο Λιμενικό μας, εμείς και οι Ιταλοί και άλλοι, να πνίγουν ανθρώπους για να αποτρέψουμε τις μεταναστευτικές αυτές ροές…».

Εμείς, τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ σε αποστρατεία, κατηγορηματικά αποκηρύσσουμε τις απαράδεκτες κι αναπόδεικτες κατηγορίες, που εκτόξευσε κατά των εν ενεργεία συναδέλφων μας σήμερα ο Έλληνας πολιτικός και επικεφαλής πολιτικής παράταξης στο Κοινοβούλιο.

Εμείς, τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ σε αποστρατεία, προτρέπουμε τον κ. Βαρουφάκη, αλλά και οποιονδήποτε άλλον διαθέτει οποιαδήποτε στοιχεία ότι οι νέοι και οι νέες που υπηρετούν στο ΛΣ πνίγουν ανθρώπους, να τα καταθέσουν άμεσα στις Εισαγγελικές Αρχές.

Ιδίως εμείς, τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ σε αποστρατεία αλλά και, σχεδόν στο σύνολό της, η  Ελληνική κοινωνία γνωρίζουμε πολύ καλά το τεράστιο ανθρωπιστικό έργο του Λιμενικού Σώματος με τις διασώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπινων ψυχών.

Ανθρωπιστικό έργο που η αξία του αναγνωρίστηκε με βράβευση του Λιμενικού Σώματος από τη UNICEF.  Ανθρωπιστική προσφορά, την αξία της οποίας πολυάριθμοι διεθνείς οργανισμοί και οργανώσεις έχουν αναγνωρίσει στο πρόσωπο των στελεχών μας, παροτρύνοντας αυτά να συνεχίσουν να επιτελούν το καθήκον τους με σεβασμό στη νομιμότητα, φυλάσσοντας συνάμα αποτελεσματικά τα θαλάσσια σύνορα της χώρας.

Δεν διερωτώμεθα για τα κίνητρα του Έλληνα πολιτικού, αφού αυτά είναι προφανή.

Είμαστε βέβαιοι ότι καμιά συκοφαντία, εκφοβισμός ή προεκλογική σπέκουλα, καμιά προσωπικότητα είτε μεγάλου είτε μικρού «διαμετρήματος», όσο και να προσπαθήσει, δεν θα καταφέρει να πτοήσει το ηθικό των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, ούτε να απαξιώσει την προσπάθεια, ούτε να διασπάσει την ομοψυχία τους.

Όποιος, ιδίως αυτή την κρίσιμη περίοδο, υπονομεύοντας το κύρος και την αποστολή φορέων επιτήρησης συνόρων, όπως το ΛΣ και το προσωπικό του, επαγγελλόμενος «ανοικτά σύνορα», νομίζει ότι θα αποσπάσει την εύνοια του εκλογικού σώματος, να είναι βέβαιος ότι δεν θα βρει πολλούς να συμμερίζονται τις απόψεις του.

Ως θεσμικοί εκπρόσωποι των στελεχών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ σε αποστρατεία, εκφράζουμε την έντονη αγανάκτησή μας για την αναίτια στοχοποίηση των εν ενεργεία συναδέλφων μας από τις σημερινές δηλώσεις του κ. Βαρουφάκη και, δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη στους άγρυπνους φρουρούς των θαλασσίων συνόρων μας, που λειτουργούν πάντοτε στο πλαίσιο του νόμου και με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα._”

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόθεν Έσχες: Παρατείνεται έως 15 Ιανουαρίου η προθεσμία υποβολής

Παρατείνεται μέχρι και την 15η Ιανουαρίου 2023 η προθεσμία υποβολής πόθεν έσχες. Η παράταση αφορά στην υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων, (αρχικές με απόκτηση ιδιότητας υπόχρεου από την 1η.1.2022 έως και την 15η.10.2022 και ετήσιες του έτους 2022

Η αγορά δεξαμενόπλοιων “κλέβει την παράσταση”

Οι Έλληνες εφοπλιστές από την αρχή του έτους έως τις αρχές Νοεμβρίου είναι πρώτοι στον κόσμο στις αγορές, αλλά και στις πωλήσεις πλοίων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο οίκος Allied, οι “Greeks” αγόρασαν 223 πλοία και πλήρωσαν 4.859,6

Λάρισα: Δημιουργείται αμερικανική βάση με UAV στην 110 ΠΜ – Θα παρακολουθούν όλο το Αιγαίο

Νέα δεδομένα όσον αφορά την επιτήρηση στο Αιγαίο δημιουργεί η αμερικανική βάση στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα από την οποία θα απογειώνονται και θα επιχειρούν τα εξελιγμένα MQ-9 Reaper, ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει στην τεχνολογία των μη επανδρωμένων αεροσκαφών

Καραμανλής: Μείωση στα 2,50 ευρώ για τα διόδια στην Αττική Οδό

Όπως αναφέρει ο υπουργός Μεταφορών, «η απόφαση της Κυβέρνησης για μείωση των διοδίων της Αττικής Οδού στη νέα σύμβαση, όχι μόνο εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια αντιμετώπισης του κόστους διαβίωσης, αλλά κλείνει κι ένα κύκλο ανεδαφικών απόψεων περί κλιμακωτών διοδίων, χωρίς να