Ε.Α.Α.Λ.Σ : Ο γνωστός «Γιάνης»…στοχοποιεί ξανά τα στελέχη του Λ.Σ.!!!

Παραθέτουμε παρέμβαση Ε.Α.Α.Λ.Σ:

“Λαύρος (και πάλι) κατά του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ήταν ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 σε σημερινή τηλεοπτική εκπομπή του Kontranews.  Μιλώντας προφανώς για το δημογραφικό ζήτημα, ο κ. Βαρουφάκης εξέφρασε σοβαρότατες αιτιάσεις σε βάρος του προσωπικού ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.

Είπε, συγκεκριμένα:  «Γεράσαμε…το δημογραφικό.  Ο υπόλοιπος κόσμος είναι πολύ πιο νέος…έχουν αντιστραφεί οι μεταναστευτικές ροές…και, τί κάνουμε;  Ουσιαστικά, βάζουμε τους νέους και τις νέες που υπηρετούν στο Λιμενικό μας, εμείς και οι Ιταλοί και άλλοι, να πνίγουν ανθρώπους για να αποτρέψουμε τις μεταναστευτικές αυτές ροές…».

Εμείς, τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ σε αποστρατεία, κατηγορηματικά αποκηρύσσουμε τις απαράδεκτες κι αναπόδεικτες κατηγορίες, που εκτόξευσε κατά των εν ενεργεία συναδέλφων μας σήμερα ο Έλληνας πολιτικός και επικεφαλής πολιτικής παράταξης στο Κοινοβούλιο.

Εμείς, τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ σε αποστρατεία, προτρέπουμε τον κ. Βαρουφάκη, αλλά και οποιονδήποτε άλλον διαθέτει οποιαδήποτε στοιχεία ότι οι νέοι και οι νέες που υπηρετούν στο ΛΣ πνίγουν ανθρώπους, να τα καταθέσουν άμεσα στις Εισαγγελικές Αρχές.

Ιδίως εμείς, τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ σε αποστρατεία αλλά και, σχεδόν στο σύνολό της, η  Ελληνική κοινωνία γνωρίζουμε πολύ καλά το τεράστιο ανθρωπιστικό έργο του Λιμενικού Σώματος με τις διασώσεις εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπινων ψυχών.

Ανθρωπιστικό έργο που η αξία του αναγνωρίστηκε με βράβευση του Λιμενικού Σώματος από τη UNICEF.  Ανθρωπιστική προσφορά, την αξία της οποίας πολυάριθμοι διεθνείς οργανισμοί και οργανώσεις έχουν αναγνωρίσει στο πρόσωπο των στελεχών μας, παροτρύνοντας αυτά να συνεχίσουν να επιτελούν το καθήκον τους με σεβασμό στη νομιμότητα, φυλάσσοντας συνάμα αποτελεσματικά τα θαλάσσια σύνορα της χώρας.

Δεν διερωτώμεθα για τα κίνητρα του Έλληνα πολιτικού, αφού αυτά είναι προφανή.

Είμαστε βέβαιοι ότι καμιά συκοφαντία, εκφοβισμός ή προεκλογική σπέκουλα, καμιά προσωπικότητα είτε μεγάλου είτε μικρού «διαμετρήματος», όσο και να προσπαθήσει, δεν θα καταφέρει να πτοήσει το ηθικό των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, ούτε να απαξιώσει την προσπάθεια, ούτε να διασπάσει την ομοψυχία τους.

Όποιος, ιδίως αυτή την κρίσιμη περίοδο, υπονομεύοντας το κύρος και την αποστολή φορέων επιτήρησης συνόρων, όπως το ΛΣ και το προσωπικό του, επαγγελλόμενος «ανοικτά σύνορα», νομίζει ότι θα αποσπάσει την εύνοια του εκλογικού σώματος, να είναι βέβαιος ότι δεν θα βρει πολλούς να συμμερίζονται τις απόψεις του.

Ως θεσμικοί εκπρόσωποι των στελεχών ΛΣ-ΕΛΑΚΤ σε αποστρατεία, εκφράζουμε την έντονη αγανάκτησή μας για την αναίτια στοχοποίηση των εν ενεργεία συναδέλφων μας από τις σημερινές δηλώσεις του κ. Βαρουφάκη και, δηλώνουμε την αμέριστη στήριξη στους άγρυπνους φρουρούς των θαλασσίων συνόρων μας, που λειτουργούν πάντοτε στο πλαίσιο του νόμου και με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα._”

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα είναι η 22η διπλωματική δύναμη στον κόσμο – Οι 10 κορυφαίες χώρες

Η Ελλάδα καταλαμβάνει την 22η θέση παγκοσμίως μεταξύ των χωρών με τη μεγαλύτερη διπλωματική ισχύ, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Δείκτη Διπλωματίας 2024 που καταρτίζει το  Ινστιτούτο Lowy της Αυστραλίας. Η έκθεση απεικονίζει τα διπλωματικά δίκτυα 66 χωρών και εδαφών της Ασίας,

Πώς έφθασε η ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη των δέκα – Το DNA, οι σημειώσεις και οι «γκάφες»

Στις 19 Ιανουαρίου 2024, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την έκρηξη βόμβας στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Πετράλωνα, δύο από τους πρόσφατα συλληφθέντες για τρομοκρατία ακούγονται να λένε σε μεταξύ τους συνομιλία: «Να πας να το μπουμπουνίσεις, να κάτσεις να

Γιατί ο Φεβρουάριος έχει 29 μέρες, φέτος;

Χωρίς δίσεκτα έτη, το χειμερινό ηλιοστάσιο θα έπεφτε τον Ιούνιο. Αυτό θα συνέβαινε επειδή ο χρόνος περιστροφής της Γης γύρω από τον Ήλιο δεν διαρκεί ακριβώς 365 ημέρες. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της NASA, το ηλιακό έτος (περιστροφή Γης περί

ΑΑΔΕ: Στενεύουν τα περιθώρια λαθρεμπορίας καυσίμων – Νέα ψηφιακά εργαλεία φορολογικής εποπτείας τίθενται σε λειτουργία

Την έναρξη ηλεκτρονικής παραλαβής στο σύστημα Εισροών-Εκροών των δεδομένων από τις Φορολογικές Αποθήκες και τις Αποθήκες Τελωνειακής Αποταμίευσης και τη λειτουργία της ψηφιακής εφαρμογής Μητρώου Δεξαμενών Ενεργειακών Προϊόντων Πλωτών Μέσων (Δεξαμενοπλοίων) ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ. Συγκεκριμένα, με εγκυκλίους του διοικητή της ΑΑΔΕ,

Μετάβαση στο περιεχόμενο