Ε.Π.Λ.Σ. Χίου – Σάμου : Συνάντηση Διοικητή της 9ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ Αρχιπλοιάρχου ΛΣ Κωνσταντέλλη Νικολάου. με το Δ.Σ της ένωσης

Ανακοίνωση
Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίσαμε τον Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Κωνσταντελλη Νικόλαο, νέο Διοικητή της 9ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ., σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας.
Ο Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Κωνσταντελλης Νικόλαος έχει υπηρετήσει στα Κεντρικά Λιμεναρχεία Χίου και Σάμου, όπου διακρίθηκε για τον επαγγελματισμό, τον ιδιαίτερο ζήλο και την αποτελεσματικότητά του κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Κεντρικός Λιμενάρχης Χίου, ο Υποδιοικητής της 9ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ., αξιωματικοί και εκπρόσωποι των πληρωμάτων των σκαφών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, καθώς και μέλη της Ένωσής μας.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο νέος Διοικητής ενημερώθηκε για τον σημαντικό ρόλο που έχει αναλάβει η Ένωσή μας υπό τη νέα διοίκηση, για τις παρεμβάσεις και τις πρωτοβουλίες που έχουν υλοποιηθεί προς όφελος των συναδέλφων, για τη σημαντική δωρεά που εξασφαλίστηκε για την ενίσχυση των πλωτών μέσων, για τη νομική κάλυψη που παρέχεται στα μέλη μας, καθώς και για το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο που βρίσκεται σε ισχύ.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη θητεία του κ. Κωνσταντελλη κατά τα δύσκολα χρόνια υπηρεσίας στα Λιμεναρχεία Χίου και Σάμου. Η πολυετής παρουσία του στις υπηρεσίες της περιοχής αποτυπώθηκε στο ουσιαστικό ενδιαφέρον που επέδειξε για τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων, καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το προσωπικό, έχοντας υπάρξει για πολλά χρόνια ένας από εμάς.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Χίου – Σάμου εύχεται στον Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Κωνσταντελλη Νικόλαο, νέο Διοικητή της 9ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ., υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα και απαιτητικά του καθήκοντα.
Καλώς ήρθατε, κύριε Διοικητά, και καλή θητεία.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η αντιπρόεδρος
Γεωργία Κονταρουδη
Η Γενική Γραμματέας
Δέσποινα Πυριανιάν

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΑΛΣ – Νέος Πρόεδρος ο Γιώργος Φύκας

Τη συγκρότησή του σε σώμα πραγματοποίησε σήμερα 18-06-2026 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΑΛΣ, κατόπιν των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν στις 12-06-2026. Η νέα σύνθεση, κατόπιν ομόφωνης απόφασης των μελών του, διαμορφώνεται ως εξής: ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΦΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΣΤΡΙΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Θεσμική συνάντηση της Ε.Α.Α.Λ.Σ. με τον Διοικητή του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (Ν.Ν.Α.) – Η υγειονομική περίθαλψη των Αποστράτων σε πρώτο πλάνο

Πειραιάς 18 Ιουνίου 2026 Αρ.Πρωτ.: 47/26 Η πρόσφατη δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος 36 (ΦΕΚ Α’ 94/12-06-2026) για την κωδικοποίηση της νομοθεσίας των στρατιωτικών νοσοκομείων, λειτούργησε ως «καθρέφτης» μιας χαοτικής και υποτιμητικής πραγματικότητας, αναδεικνύοντας μια «υγειονομική Βαβέλ» από σκόρπιους και αναχρονιστικούς

Μητσοτάκης καταγγέλλει Μητσοτάκη για τα καρτέλ και τους ολιγάρχες

Και όμως συνέβη και αυτό…Κατά την παρουσίαση της εφαρμογής “Πόσο κάνει” του Υπουργείου Ανάπτυξης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε οτι δεν είναι ανεκτές αδικαιολόγητα υψηλές τιμές στην Ελλάδα σε σχέση με άλλες χώρες της ΕΕ. Αλήθεια δεν είναι Πρωθυπουργός αυτής

AFP: Οι λαγοκέφαλοι «σκοτώνουν» την ελληνική αλιεία

Η αύξηση του πληθυσμού των λαγοκέφαλων στα νερά της Μεσογείου και η μεγάλη καταστροφή που προκαλούν τόσο στο θαλάσσιο οικοσύστημα, όσο και στους Έλληνες ψαράδες, καθώς τρώνε τα αλιεύματά τους καταστρέφοντας παράλληλα τα δίχτυα, οδήγησε το Γαλλικό Πρακτορείο (AFP), να