Ε.Π.Λ.Σ.ΒΔ.Ε. : Συνάντηση μελών του Δ.Σ. με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σε συνέχεια προηγούμενων επαφών μας, την Παρασκευή 28/01/2022 η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Βορειοδυτικής Ελλάδας εκπροσωπούμενη από την Αντιπρόεδρο  ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Βασιλική και τον Ταμία ΠΑΪΡΑΜΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ πραγματοποίησε συνάντηση στα γραφεία  του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας με τον Πρόεδρο του  κ.ΚΑΛΟΥΔΗ Δημήτριο.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και υπήρχε γόνιμος διάλογος όπου και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας και στις Λιμενικές Αρχές υπαγωγής του όσον αφορά την ιατρική περίθαλψη και την μη εξυπηρέτηση των βιβλιαρίων του Στελεχών Λιμενικού Σώματος.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου αφουγκραζόμενος τα προβλήματα και τις ανησυχίες των μελών μας, μας ενημέρωσε ότι ήδη εφτά (07) ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων στην Κέρκυρα έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να συμβεβληθουν με το Λιμενικό Σώμα.

Η Ένωση μας θα σας ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση μας για τους Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων που θα συμβεβληθούν όταν διεκπαιρεωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο και τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα μας.       

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ε.Α.Α.Λ.Σ: Ιδρύθηκε και λειτουργεί Γραφείο Εξυπηρέτησης Αποστράτων Στελεχών στο Ν.Ν.Α. με παρέμβαση του Αρχηγού ΛΣ

Ανακοίνωση Ε.Α.Α.Λ.Σ: Φέρουμε σε γνώση όλων των μελών μας ότι, με διαταγή του Προϊσταμένου Κλάδου Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Υποναυάρχου Λ.Σ. κ. Αντώνη ΜΑΖΗ, δρομολογήθηκε η διευθέτηση ενός από τα κυρίαρχα προτάγματα των διεκδικήσεων της Διοίκησής μας για δημιουργία HELP-DESK Αποστράτων ΛΣ-ΕΛΑΚΤ

Η αξιοποίηση της ελληνικής ΑΟΖ είναι η νέα Μεγάλη Ιδέα. Τα απτά οφέλη

Άρθρο του Νικ. Γ. Σαμπάτη, Αρθρογράφου, Οικονομολόγου, ασκ. Ορκωτού Ελεγκτή Οι πρώτες φωνές που θυμάμαι να μιλάνε δειλά δειλά για την αξιοποίηση της ελληνική ΑΟΖ ήταν στο μακρινό 2009.  ”Γραφικοί”, ήταν ο ελαφρύτερος από τους χαρακτηρισμός που τους συνόδευε από

Παρουσία Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Εκδήλωση για την Ημέρα Τάξης ΣΣΕ 1983

Την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου 2022 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ως απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1983, παραβρέθηκε σε εκδήλωση της Τάξης του, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην Βάρη Αττικής, με μέριμνα του Συνδέσμου της.

Τελετή Απόσυρσης των Αεροσκαφών Cessna T-41D

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί η τελετή απόσυρσης των αεροσκαφών Cessna T-41D, στην 360 Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος (360ΜΕΑ) της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δοξολογία, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής Διοικητή 360 ΜΕΑ, διέλευση αεροσκάφους