ΕΑΑΛΣ Ανακοίνωση: Εκπτώσεις – προσφορές στην ακτοπλοΐα για τα μέλη

Με σκοπό να εξασφαλίσει για τα μέλη της ευνοϊκές προϋποθέσεις μετακίνησης με τα πλοία της ακτοπλοΐας, στις 8 Μαΐου 2023 η Διοίκηση ΕΑΑΛΣ απηύθυνε αίτημα (βλ. παρακάτω) στο Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Επιβατηγού Ναυτιλίας (Σ.Ε.Ε.Ν.), το φορέα συλλογικής εκπροσώπησης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις ακτοπλοϊκές μεταφορές στη χώρα μας:

%CE%91%CE%99%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%91

Το πιο πάνω αίτημα της ΕΑΑΛΣ απέστειλε η Διοίκηση του ΣΕΕΝ προς τα μέλη της, ζητώντας οι απαντήσεις τους να γνωστοποιούνται απευθείας στην Ένωσή μας για την αμεσότητα και εγκυρότητα της ενημέρωσης των μελών της.

Στο πλαίσιο αυτό, ελήφθη η Ref Nr: LΚ/AKL/if/0334/23 από 18 Μαΐου 2023 απάντηση της Διεύθυνσης Εμπορικής Εκμετάλλευσης της εταιρείας «ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΡΗΤΗΣ & ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ» (ΑΝΕΚ LINES, BLUE STAR FERRIES, SUPERFAST FERRIES), η οποία τίθεται σήμερα υπόψη των μελών ΕΑΑΛΣ για την πληρότητα της ενημέρωσής τους.

Scan0007

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Διοίκηση ΕΑΑΛΣ θα συνεχίσει την ενημέρωση των μελών για τις εκάστοτε ισχύουσες εκπτώσεις-προσφορές στις μετακινήσεις τους με τα πλοία των ακτοπλοϊκών μεταφορών, με βάση την ροή πληροφόρησης που θα λαμβάνει από τα μέλη του Σ.Ε.Ε.Ν._

Συντρόφισσες και σύντροφοι…

Ούτε οι δήθεν «θυμωμένοι» φταίνε μόνο ούτε οι δήθεν «χαρισματικοί» αρκούν. Αν η Αριστερά δεν κοιτάξει κατάματα τον ελέφαντα στο δωμάτιο, δεν θα βγει σε ξέφωτο. Είναι άραγε τα πρόσωπα που ευθύνονται για την αδυναμία της Κεντροαριστεράς να βρει βηματισμό και κυβερνητική