Ευχές και δώρα σε τροχονόμους- Συγχαρητήρια Θεοδωρικάκου για την επιχείρηση της Αστυνομίας στο ΑΠΘ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Ελευθέριος Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί τροχονόμους στο κέντρο της Αθήνας, στα νότια, στα δυτικά και στα βόρεια προάστια. Στα συγκεκριμένα σημεία όπως ορίζει η παράδοση μοιράστηκαν δώρα και έγινε ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Και σήμερα την τελευταία ημέρα του χρόνου σύμφωνα με το έθιμο, η πολιτική και η φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται κοντά στους αστυνομικούς μας και ιδιαίτερα κοντά στους Τροχονόμους μας. Χαρίσαμε ένα μικρό συμβολικό δώρο και τους ευχηθήκαμε Καλή Χρονιά. Η Ελληνική Αστυνομία κάνει τη δουλειά της με συνείδηση, με επαγγελματικό και πολιτισμένο τρόπο και συμβάλλει καθοριστικά στην ασφάλεια όλων. Εύχομαι το 2022 να είναι μία χρονιά με υγεία και ασφάλεια, η χρονιά που θα μπει τέλος στη δοκιμασία της πανδημίας του κορωνοϊού».

Ο κ. Θεοδωρικάκος γνωστοποίησε ότι επικοινώνησε με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, στον οποίο διαβίβασε τα συγχαρητήριά του για την αποτελεσματικότητα της επιχείρησης εκκένωσης κτιρίου που βρισκόταν υπό κατάληψης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Προκοπίου έχει το ακριβότερο πλοίο του ελληνόκτητου στόλου – Κοστίζει $286,1 εκατ.

Η έρευνα της ValueVessels για την ελληνόκτητη ναυτιλία περιέχει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία. Ο ελληνικός στόλος κατατάσσεται στην τρίτη θέση παγκοσμίως. Αυτό ισχύει τόσο για τον αριθμό των πλοίων όσο και για τη συνολική αξία, που περιλαμβάνει 4.709 πλοία ενεργά και υπό παραγγελία και συνολική αξία 152,69 δισ.

Το δώρο του Ωνάση στον «γάμο του αιώνα» ταξιδεύει στα νησιά Γκαλάπαγκος

Ήταν το μεγαλειώδες γαμήλιο δώρο του Αριστοτέλη Ωνάση προς τον πρίγκιπα Rainier και την Grace Kelly, που παντρεύτηκαν στις 18 Απριλίου του 1956 στο Μονακό – ένα γεγονός που χαρακτηρίστηκε «ο γάμος του αιώνα», με λίστα καλεσμένων που περιλάμβανε από

Κοπή Βασιλόπιτας Αποστράτων ΛΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ(φωτο)

Ανακοίνωση Αποστράτων ΛΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ 29Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Β.Ε. ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ (Κ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ Α, κ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ Ε. Δ