Εικόνες που προκαλούν προβληματισμό στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων (φωτο)

Μπροστά σε ένα καθόλου κολακευτικό θέαμα βρίσκονται οι επισκέπτες που κάνουν τις βόλτες τους στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Σκουπίδια, πλαστικά ακόμα και χαρτοπετσέτες θα αντικρίσουν οι επισκέπτες που κάνουν τις βόλτες τους στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων σήμερα το πρωί.

Λόγω τον καιρικών συνθηκών και των έντονων ανέμων φαίνεται πως έχουν ξεβραστεί τα σκουπίδια δημιουργώντας εικόνες ντροπής, εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εικόνες αυτές δεν θα αφήσουν και τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες.

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To ιστορικό βύθισης του “Ναύαρχος Κουντουριώτης” στην Θεσσαλονίκη

Γράφει ο Νικόλαος Σιδηρόπουλος (Το άρθρο πρωτοδημοσιεύτηκε στο https://www.wreckhistory.com ) Το “Ναύαρχος Κουντουριώτης” καθελκύστηκε ως “War Charger” στις 18 Αυγούστου του 1918, και παρόλο που είχε σύντομη επιχειρησιακή ζωή μιας και ταξίδεψε  για μόλις τρία χρόνια, οι ατυχίες του ξεκίνησαν πριν καν

Σκάφος ΑΤ 35: Το πρώτο Ελληνικό φουσκωτό κατασκευασμένο από 100% ναυπηγικό αλουμίνιο

Ο Γιάννης και ο Μάρκος, ιδρυτές της Alpha Tango, γνωρίστηκαν το 2013 σαν συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο Strathclyde της Γλασκόβης όπου σπούδαζαν μηχανολόγοι ναυπηγοί. Το όραμα τους ήταν να σχεδιάσουν ένα μοναδικό σκάφος και να το βγάλουν σε παραγωγή. Πρώτη παρουσίαση

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης έβγαλε τον Πολάκη από συντονιστή – Όλες οι αλλαγές

Αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης. Η πιο σημαντική από αυτές είναι η καθαίρεση του Παύλου Πολάκη από την θέση του συντονιστή στις Ειδικές Επιτροπές Παρακολούθησης Κοινοβουλευτικού Έργου, τοποθετώντας τον ωστόσο ως τομεάρχης στον τομέα Διάφανειας, θέση που είχε επί Τσίπρα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο