Εισφορά αλληλεγγύης συνταξιούχων: Προτεραιότητα η αναμόρφωσή της

Το τι θα γίνει με την εισφορά αλληλεγγύης των συνταξιούχων είναι ένα ζήτημα που αφορά περίπου στους 90.000 – 100.000 συνταξιούχους.

Πρόκειται για ην τελευταία μνημονιακή περικοπή και αφορά άθροισμα συντάξεων και όχι αποκλειστικά μία σύνταξη από πάνω από 1.400 ευρώ και η κράτηση είναι από το πρώτο ευρώ.

Προτεραιότητα του υπουργείου Εργασίας η αναμόρφωσή της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων έτσι ώστε να ενισχυθούν και αυτοί που έχουν τα υψηλότερα εισοδήματα συνταξιοδοτικά, γιατί χάνουν και τις αυξήσεις και είναι μεγάλη η παρακράτηση.

Οι σκέψη είναι η παρακράτηση να είναι από το «πάτωμα» και πάνω, δηλαδή από τα 1.300 ευρώ και πάνω για το υπερβάλλον ποσό και όχι από το πρώτο ευρώ έτσι ώστε να ενισχυθεί σοβαρά το εισόδημα του συνταξιούχου.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιμάνι Ηρακλείου: Ο Λ. Σιγάλας μιλά για τις προτεραιότητες του Ομίλου Grimaldi!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Minoan Lines τόνισε ότι στόχος του ομίλου είναι να αξιοποιηθεί η κομβική θέση του λιμανιού και να ενισχυθεί τόσο η οικονομία της πόλης όσο και η Κρήτη συνολικά Από την ανάπτυξη των υφιστάμενων υποδομών των λιμανιών Ηρακλείου και

Κατσαφάδος: Όλοι μας νιώθουμε περήφανοι που ενισχύεται η πιο μάχιμη μονάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Ανάρτηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Πριν λίγες μέρες, μαζί με τον Υπουργό @joikonomou , παρακολουθήσαμε την Τελετή Αποφοίτησης του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης της ΕΚΑΜ. Η δύναμη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, αυξήθηκε με 22 νέους αστυνομικούς που ολοκλήρωσαν το 24ο Σχολείο

Μεγάλη αύξηση στον κατάπλου ιστιοφόρων στην Χάλκη

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου Χάλκης από το 2019 έως και τον Αύγουστο του 2023, χωρίς να προσμετράται ο αριθμός των επισκεπτών με τα ιστιοφόρα, γιοτ και φουσκωτά, το νησί της Χάλκης είχε αύξηση 427% μέσω της Ακτοπλοΐας.

Πέντε κατηγορούμενοι για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας στη Βρετανία

Πέντε άτομα στη Βρετανία κατηγορούνται για συνωμοσία με σκοπό την κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας. Σύμφωνα με το BBC, οι Ορλίν Ρούσεφ, Μπίζερ Ντζαμπάζοφ, Κατρίν Ιβάνοβα, Ιβάν Στογιάνοφ και Βάνια Γκαμπέροβα. Οι πέντε κατηγορούμενοι ζουν επί χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο Οι συγκεκριμένοι

Μετάβαση στο περιεχόμενο