Εκλογές Ε.Α.Α.Λ.Σ. : Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Αντιπλοιάρχου Λ.Σ(ε.α.) Βοϊδονικόλα Σταύρου

Αυτό το Σάββατο 16/4 διεκδικώ για δεύτερη φορά την εκλογή μου στο ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ!

Πολύ περήφανος για την προσωπική μου συμμετοχή τα 4,5 αυτά χρόνια, απ’ την θέση του υπεύθυνου Τύπου και ΔΣ, σε σπουδαία πράγματα που έγιναν και άλλαξαν την εικόνα μιας στατικής, εσωστρεφούς και χωρίς καμία διεκδικητική αναζήτηση Ένωσης!

Με προσωπικές παρεμβάσεις εξασφαλίσαμε γραμματειακή υποστήριξη απ’το Λιμενικό Σώμα, γραφείο εντός του υπουργείου Ναυτιλίας, πλήρη νοσοκομειακή περίθαλψη των Άνεργων, Άγαμων και Ανασφαλιστων τέκνων συναδέλφων στο Ναυτικό Νοσοκομείο, συμμετείχαμε στην ανεργεση μνημείου ηρώων του ΛΣ, οργανώσαμε μια λαμπρή εορτή για τα 30 χρόνια ΕΑΑΛΣ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το 2018, διεκδικήσαμε με ομαδικές αγωγές οφειλόμενα αναδρομικά μας, απόδοση ξιφών σε απόστρατους Α/Ξ που δεν τα είχαν λάβει, πείσαμε την σημερινή πολιτική ηγεσία για την αναβάθμιση με τροπολογία των αποστράτων ανθυπασπιστών, στριων σε Σημαιοφόρους ΛΣ κι έτσι όλες οι κατηγορίες Αξιωματικών θα μετέχουν επί ίσοις όροις στην Ένωση μας!

Σέβομαι απόλυτα όλους τους συνυποψηφίους συναδέλφους, και τους εύχομαι καλή επιτυχία, αλλά παράλληλα με κάποιους εξ αυτών μοιραζόμαστε το κοινό όραμα και σχέδιο για πλήρη αναβάθμιση της Ένωσης και μαζί θέλουμε να την οδηγήσουμε στον Εκδημοκρατισμό και το άνοιγμα στην κοινωνία!

Αλλαγή του αναχρονιστικού καταστατικού ώστε να μπορούν όλοι οι συνάδελφοι απόστρατοι να ψηφίζουν και να μετέχουν απ’ την επαρχία στις δράσεις μας! Οι γυναίκες συνάδελφοι ισότιμα δίπλα μας όπως στάθηκαν και στην ενέργεια! Εισαγωγή της τεχνολογίας και του διαδικτύου για συμμετοχή σε διαδικασίες διαβούλευσης! Επάνδρωση του γραφείου στο ΥΕΝΑΝΠ για άμεση πρόσβαση στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Μόνιμη εκπροσώπηση μας στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών για επίλυση προβλημάτων μελών μας. Σύμπτυξη σχέσεων με τις ενώσεις των εν ενεργεία συναδέλφων μας αλλά και τις ενώσεις αποστράτων των άλλων Σωμάτων!

Ετήσια βράβευση επιτυχόντων τέκνων συναδέλφων Αποστράτων και εξεύρεση υποτροφιών, Αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για την στήριξη κοινωνικών δράσεων και δομών!

Συμβολικές χορηγίες σε μάχιμες υπηρεσίες του Σώματος και τους υπηρετούντες συναδέλφους, πιστοί στην ιδέα: Είμαστε Λιμενικοί σε εφεδρεία!

Μόνιμη Νομική υποστήριξη για θέματα που αφορούν τα κοινά μας συμφέροντα και επιδιώξεις! Εξωστρέφεια- Αλληλεγγύη- Σεβασμός!

Σας περιμένουμε αυτό το Σάββατο στην Γενική συνέλευση 16/4 και ώρα 9 π.μ στην σχολή Λ/Φ ( θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες έως 4 μ.μ) για να πάμε την Ένωση στο μέλλον που μας αξίζει!

 

Voidonikolas Stavros

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλες δυνάμεις: Έρχεται ειδικό μισθολόγιο από το 2024 – Όλα όσα είπε ο Μητσοτάκης

Έρχεται ειδικό μισθολόγιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Όπως γνωστοποίησε σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή «Θα υπάρξει ειδικό μισθολόγιο αναπροσαρμοσμένο για τις Ένοπλες Δυνάμεις από 1/1/2024». « Τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια καλύτερων μισθών για το δημόσιο » σημείωσε

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι θα πει σήμερα στη Βουλή για το επίδομα και το μισθολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις

Για την καταβολή του επιδόματος ειδικών αποστολών σε στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και σε άλλα σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων που δεν έχουν δει αυξήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα αναμένεται να μιλήσει σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή στο πλαίσιο

Όταν δυο Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ συναντήθηκαν κι είχαν πολλά να πουν

Όπως μου επεσήμανε απόστρατος Στρατηγός Τεθωρακισμένων που συνευρεθήκαμε στις 25 Ιανουαρίου στη Σχολή Ευελπίδων, στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Αρχηγού ΓΕΣ, το κερασάκι στην τούρτα της πολύ συγκινητικής τελετής ήταν μια συνάντηση δυο άλλων Αρχηγών και μάλιστα δύο Αρχηγών ΓΕΕΘΑ. Ενός

Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για το νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μιλήσει στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες