Εκλογές Ε.Α.Α.Λ.Σ: Ανακοίνωση υποψηφιότητας Αρχιπλοιάρχου (εα)ΛΣ Νικολάου Γ. Λιγνού

Αγαπητά “Λιμενικά Νέα”,

Απευθύνομαι μέσω της ιστοσελίδας σας σ’ όλα τα απόστρατα στελέχη του ΛΣ και ζητώ την ψήφο τους στην εκλογική διαδικασία της 16/04/2022 (Σάββατο Λαζάρου), για την ανάδειξη νέου ΔΣ/ΕΑΑΛΣ.
Με διάθεση προσφοράς υπόσχομαι ότι, εφ’ όσον εκλεγώ, θα δραστηριοποιηθώ καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δραστηριοποίηση του νέου ΔΣ στην κατεύθυνση της αύξησης της συμμετοχικότητας των ανά την επικράτεια διαμενόντων κι επιθυμούντων μελών, αρχικά μέσω του διαδικτύου, με ομάδες στο messenger, στο Viber, με προβολή στο Facebook των συνεδριάσεων του ΔΣ και παράλληλη συλλογή κι επεξεργασία απόψεων των παρακολουθούντων, με ηλεκτρονική και ταχυδρομική ψηφοφορία των μελών, ιδίως κατά τις ημερομηνίες των εκλογών, κλπ.
Οίκοθεν νοείται ότι θα βοηθήσω και προωθήσω όλες τις σχετικές κι απαραίτητες νομικές και διοικητικές ενέργειες για την όλως απαραίτητη αναμόρφωση κι εκσυγχρονισμό του καταστατικού.
Επίσης, θα είμαι υπέρμαχος κάθε πρωτοβουλίας κι ενέργειας προς το συμφέρον και την ωφέλεια των μελών της ΕΑΑΛΣ, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, καθώς και προς την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχικότητα των συναδέλφων γυναικών .
Από του βήματος αυτού απευθύνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς όλα τα μέλη, με την παράκληση να παρευρεθούν στην ψηφοφορία, καθώς επίσης εύχομαι ολόψυχα καλήν επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους!!!
Παραθέτω συνοπτικό βιογραφικό:
1.- Διπλωματούχος Αγρονόμος-Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ (1975),
2.- Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ (1979),
3.- Έγγαμος από το 1979 ,
4.- Τέκνα 3, ετών 42,40 και 31,
5.- Εγγόνια 4,
6.- Δημόσια συντάξιμη υπηρεσία 38 έτη και 2 μήνες,
7.- Τέως συνδικαλιστής της ΕΜΔΥΔΑΣ, πριν καταταχτώ στο ΛΣ.-

Ελεύθερη είσοδος σε Μουσεία την Κυριακή 5.2.2023

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου, η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μουσεία και τα μνημεία που υπάγονται στο Δημόσιο (Υπουργείο Πολιτισμού) είναι ελεύθερη. Η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία και τα μουσεία είναι ελεύθερη, χωρίς την καταβολή αντιτίμου, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα από 1 Νοεμβρίου έως 31 Μαρτίου

Η βουλευτής Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα με το διοικητή του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Κατερίνης και τον Πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Υπαλλήλων Κεντρικής Μακεδονίας

Στο πλαίσιο των θεσμικών της συναντήσεων η βουλευτής Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα συναντήθηκε  με το διοικητή του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Κατερίνης, Πλωτάρχη  κ. Αδαμίδη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Υπαλλήλων Κεντρικής Μακεδονίας. κ. Θοδωρή Κουστιάνη. Στη συνάντηση με τον