Εκλογές Ε.Α.Α.Λ.Σ: Ανακοίνωση υποψηφιότητας Υποναυάρχου (εα) Λ.Σ. Θρασύβουλου Σταυριδόπουλου

Παλιοί μου συνάδελφοι Αξιωματικοί και φίλοι στο Λιμενικό Σώμα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις 16 του Απριλίου, το Σάββατο του Λαζάρου δηλαδή, η Ένωση των Αποστράτων Αξιωματικών του Σώματος (Ε.Ε.Α.Α.Λ.Σ.) έχει εκλογές για το νέο ΔΣ.

Όλοι εμείς οι απόστρατοι είμαστε Μέλη, όλοι μας νοιαζόμαστε για το σήμερα και το αύριο μέσα στη δύσκολη εποχή που ζούμε και υπό αυτό το πρίσμα αποφάσισα να μπω στο ψηφοδέλτιο, πιστεύοντας ότι και αξίζει και πρέπει να μετέχω και να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ στην Ένωσή μας, ειδικά αυτή την εποχή που εμείς, οι απόστρατοι συνταξιούχοι Αξιωματικοί όλων των προελεύσεων, οφείλουμε να συσπειρωθούμε και να περιφρουρήσουμε τον κλάδο μας.

Ζήτω την εμπιστοσύνη σας και την ψήφο σας και θα χαρώ να σας δω στη Σχολή Λιμενοφυλάκων όπου θα γίνουν οι Αρχαιρεσίες για το νέο ΔΣ και τη νέα Ελεγκτική Επιτροπή. Σας εύχομαι υγεία και κάθε χαρά σε σας και στους δικούς σας.

Θαλάσσιος υβριδικός πόλεμος στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο: Η απειλή και τα αντίμετρα της ελληνικής αποτροπής

Ο Θαλάσσιος Υβριδικός Πόλεμος (Maritime Hybrid Warfare – MHW) αναγνωρίζεται από το ΝΑΤΟ ως η νέα παγκόσμια ανερχόμενη απειλή, με την Ελλάδα να τον υφίσταται ήδη από την Τουρκία, η οποία, καθώς εξελίσσεται σε «ανεξέλεγκτο κράτος», μπορεί να εφαρμόσει τις

Τιμητική βράβευση της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ από τη Λέσχη Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

Δηλώσεις  της κα. Μελίνας Τραυλού  κατά τη διάρκεια τιμητικής βράβευσης της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ από τη Λέσχη Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, «Για την ελληνική ναυτιλιακή μας οικογένεια, αποτελεί εθνικό καθήκον να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του Λιμενικού Σώματος. Να προσφέρουμε στο εξαίρετο ανθρώπινο δυναμικό