Εκλογικός Συνδυασμός ‘’Λιμενική Οικογένεια’’ για την ΕΠΛΣΑΠ: “Στόχος μας η ομογενοποίηση του Συνδικαλιστικού μας φορέα”…”Η διαγραφή μελών του Δ.Σ ΕΠΛΣΑΠ το 2019 ήταν ένα λάθος…”

Επικεφαλής συνδυασμού: “…Θέλω να αναλάβω δημόσια την ευθύνη που μου αναλογεί και να τονίσω ότι ήταν σφάλμα μου, η αποδοχή και η ψήφιση και από εμένα   , της πρότασης του Προέδρου της ΕΠΛΣΑΠ τον Ιούλιο του 2019 για διαγραφή των μελών της Ένωσης τα οποία όπως αποδείχθηκε και με την βούλα της Δικαιοσύνης ίδρυσαν έναν Πολιτιστικό Σύλλογο τον   π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. (Πολιτιστικό Σύλλογο Μέριμνας Λιμενικού Σώματος)…”

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

<< Στόχος μας  η ομογενοποίηση του Συνδικαλιστικού μας φορέα.>>

‘Ένας από τους στόχους του εκλογικού μας συνδυασμού ‘’Λιμενική Οικογένεια’’ εφ’ όσον τα μέλη της ΕΠΛΣΑΠ με την ψήφο τους μας κάνουν την τιμή να αναλάβουμε  την Διοίκηση της Ένωσης θα είναι οπωσδήποτε η έναρξη διαπραγματεύσεων την  επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών με συνδικαλιστικούς φορείς του Νομού Αττικής οι οποίοι δημιουργήθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια με ευθύνη όλων μας .

Προσωπικά θέλω να αναλάβω δημόσια την ευθύνη που μου αναλογεί και να τονίσω ότι ήταν σφάλμα μου, η αποδοχή και η ψήφιση και από εμένα   , της πρότασης του Προέδρου της ΕΠΛΣΑΠ τον Ιούλιο του 2019 για διαγραφή των μελών της Ένωσης τα οποία όπως αποδείχθηκε και με την βούλα της Δικαιοσύνης ίδρυσαν έναν Πολιτιστικό Σύλλογο τον   π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. (Πολιτιστικό Σύλλογο Μέριμνας Λιμενικού Σώματος) με μοναδικό σκοπό και στόχο την μέριμνα σε πολιτιστικό επίπεδο για τον κάθε συνάδελφο.

Η διαγραφή μελών του Δ.Σ ΕΠΛΣΑΠ και αντιπροσώπων  το 2019 για την δημιουργία ενός Πολιτιστικού Συλλόγου  ήταν ένα λάθος το οποίο σίγουρα έπαιξε  έναν ρόλο στην δημιουργία περισσότερων του ενός Συνδικαλιστικών φορέων του Νομού Αττικής.

Ένα λάθος  το οποίο πρέπει να επανορθωθεί άμεσα και προσωπικά θα κάνω τα πάντα προς αυτήν την κατεύθυνση . Όλοι όσοι θέλουν να προσφέρουν στους συναδέλφους, και όχι να επωφεληθούν για τον εαυτό τους μέσα από τον συνδικαλισμό , χωράνε στην Ένωση Αττικής .

Αυτό θεωρώ ως έμπρακτη ενότητα . Όλα τα άλλα είναι απλά θεωρίες.

Για τον εκλογικό Συνδυασμό ‘’Λιμενική Οικογένεια’’

Τσατσουλής Θάνος

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήλωση ΥΝΑΝΠ κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για την ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών στη θαλάσσια περιοχή 38 ν.μ. νότια ν. Ρόδου

Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, με τη συνδρομή του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, άλλα και εμπορικών πλοίων που πλέουν στην περιοχή, συνεχίζουν τη μεγάλη προσπάθεια έρευνας και διάσωσης, που ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες, 38 ναυτικά μίλια νότια της

Άμεσες και δραστικές λύσεις από τον Αλεξανδράκη στις πτητικές διαθεσιμότητες

Στο άρθρο μας με τίτλο «Ποιος θα πετά τα εναέρια μέσα του Λιμενικού;;;» στις 27 Ιουλίου 2022, σχολιάζαμε ότι «…αν τα υπάρχοντα εναέρια μέσα (ΛΣ) τεθούν όλα σε ενέργεια κι αν το ΛΣ προμηθευτεί UAVs στο μέλλον, τότε (το έλλειμμα

Ενισχυμένη και μόνιμη παρουσία Ε.Α.Α.Λ.Σ. στο Αρχηγείο ΛΣ-ΕΛΑΚΤ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Α.Α.Λ.Σ Πειραιάς 10-08-2022 Με την παρούσα ανακοίνωση σας γνωστοποιούνται τα ακόλουθα: Η σημερινή ημέρα για την Ε.Α.Α.Λ.Σ. είναι ημέρα-σταθμός, καθώς το παρελθόν συναντιέται με το παρόν και με το μέλλον του Σώματος αφού η οικογένεια των Αποστράτων του ΛΣ