Εκπαιδευτικό σεμινάριο σε θέματα επιχειρήσεων Αεροπυρόσβεσης 2022

Ολοκληρώθηκαν οι διημερίδες συνεκπαίδευσης προσωπικού Πυροσβεστικού Σώματος, Πολεμικής Αεροπορίας και Αεροπορίας Στρατού στην 112 Π.Μ. στην Ελευσίνα και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, σε θέματα επιχειρήσεων αεροπυρόσβεσης.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν 83 Αξιωματικοί του Π.Σ. και σκοπός του ήταν η εξοικείωση του προσωπικού σε επιχειρήσεις αεροπυρόσβεσης, έτσι ώστε οι εμπλεκόμενοι φορείς να φέρουν σε πέρας αποτελεσματικότερα και ασφαλέστερα τις αποστολές που θα τους ανατεθούν.

Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν ο Πχος Ε.Κ. (Χ/Ε.Μ.) Χαράλαμπος Σπανόπουλος, ο Αντπχος Παναγιώτης Μπάμπαλης, ο Αντπχος Ευστράτιος Αναστασόπουλος, ο Επγός Βασίλειος Μπίκας, ο Επγός Μενέλαος Ανδρεσάκης, ο Πυραγός Κουγιώνης Βασίλειος, στελέχη της Π.Α., καθώς και ιδιώτες – σύνδεσμοι των εταιριών με τα μισθωμένα από το Π.Σ. εναέρια μέσα.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν ανώτερα και ανώτατα στελέχη των Ε.Δ. και των Σ.Α., καθώς και μέλη πληρωμάτων και συνδέσμων μισθωμένων εναερίων μέσων.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια Ιταλίδα στον Πειραιά

Συνωστισμός αφίξεων ξένων πολεμικών πλοίων στον Πειραιά, καθώς μετά το αμερικανικό αεροπλανοφόρο George G.H. Bush, έφθασε και η ιταλική φρεγάτα, κλάσης Bergamini, ITS Carabiniere. Το σκάφος εντάχθηκε στο Ιταλικό Ναυτικό το 2015.

Γυναίκα για πρώτη φορά στο “τιμόνι” της Τροχαίας Θεσσαλονίκης: Ποια είναι η νέα διευθύντρια

Για πρώτη φορά, μία γυναίκα κάθεται στο τιμόνι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes. Η νέα διευθύντρια, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, μετρά χρόνια σε επιτελικές θέσεις της Τροχαίας, είναι παντρεμένη με παιδιά και ανέλαβε τη

Φωτό: Το USS George H.W. Bush έφτασε στον Πειραιά

Το Αμερικανικό Ναυτικό ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τη σημερινή άφιξη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush (CVN 77) στον Πειραιά. 230203-N-UI066-1066 PIRAEUS, Greece (Feb. 3, 2023) Cmdr. Ryan Conlan, navigation officer of the Nimitz-class aircraft carrier USS George H.W.

Ο εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχος Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέας για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής

Η τοποθέτηση του εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχου Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέα σήμερα στον Αντέννα για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής απέναντι στους Έλληνες Λιμενικούς!   Ελληνοτουρκικά – Καλημέρα Ελλάδα – 03/02/2022 – Καλημέρα Ελλάδα – Ρεπορτάζ