Εκτέλεση στην Αγ. Παρασκευή: Με τρεις σφαίρες έπεσε νεκρός ο άτυχος άνδρας

Με τρεις σφαίρες ο εκτελεστής σκότωσε τον 51χρονο μέσα στο αυτοκίνητό του στην οδό Νεαπόλεως έξω από το κοιμητήριο της Αγίας Παρασκευής.

Στις 21:30 σήμανε συναγερμός στην αστυνομία. Κάτοικοι της περιοχής τηλεφωνούσαν στο 100 αναφέροντας πως άκουσαν πυροβολισμούς. Λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκε νεκρός ο άτυχος άνδρας.

Εκτιμάται πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δύο άτομα προσέγγισαν με μοτοσικλέτα τον 51χρονο άνδρα, που πιθανώς είχε ραντεβού στο σημείο, γεγονός που σημαίνει ότι οι δράστες είχαν προσωπική σχέση με το θύμα.

Πλέον, οι Αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν το παρελθόν του θύματος, καθώς εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Μάλιστα, το θύμα είχε βαρύ ποινικό παρελθόν με απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστεία και ναρκωτικά, ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει ότι η δολοφονία έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα λογαριασμών της νύχτας.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Λιμενικών Κρήτης: “Εφιστούμε την προσοχή στους συναδέλφους ως προς την υποβολή ατομικών αναφορών για την ένταξη στους πίνακες των τακτικών μεταθέσεων έτους 2023”

Παραθέτουμε ανακοίνωση ένωσης Λιμενικών Κρήτης “Σε συνέχεια της  με ωπ:221201/09-22 Διαταγής ΔΠ-Α΄ και  της έναρξης εργασιών των τακτικών μεταθέσεων έτους 2023 (κάθε Σεπτέμβριο σύμφωνα με πδ μεταθέσεων) εφιστούμε την προσοχή στους συναδέλφους ως προς την υποβολή ατομικών αναφορών όσων εμπίπτουν στα οριζόμενα στο άρθρο 15

Στήνουν σκηνικό ενοχοποίησης της Ελλάδας!

Όλο το προηγούμενο διάστημα, η τουρκική ηγεσία, με τη «χορηγία» ορισμένων ελλήνων δημοσιογράφων και ΜΚΟ, στήνει σκηνικό ενοχοποίησης της Ελλάδας για δήθεν κακομεταχείριση ή παρεμπόδιση εισόδου στο ελληνικό έδαφος προσφύγων και μεταναστών. Στήνει μάλιστα προβοκάτσιες στον Έβρο, τουλάχιστον δύο έχουμε

Στα καΐκια της Παλαιάς Φώκαιας για φρέσκο ψάρι και ιστορίες από τα παλιά

Νωρίς το πρωί μιας καυτής αυγουστιάτικης μέρας. Μικρά καΐκια, γρι γρι και ψαρόβαρκες γλιστράνε απαλά στο νερό και ένα ένα δένουν στο λιμανάκι της Παλαιάς Φώκαιας. Είναι στις καλές του σήμερα ο Σαρωνικός, η θάλασσα λάδι, η ατμόσφαιρα αστραφτερή και