‘Έναρξη δραστηριότητας για τη θυγατρική της, Naval Group Hellas στην ελληνική αγορά

Η δημιουργία της θυγατρικής Naval Group Hellas είναι πλήρως ενσωματωμένη στη διαδικασία ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής και της γαλλικής βιομηχανίας. Η Naval Group Hellas είναι ο πυλώνας του μακροπρόθεσμου αποτυπώματος της Naval Group στην Ελλάδα.

Η θυγατρική θα παράγει και θα συντονίζει τοπικές βιομηχανικές δραστηριότητες προς όφελος του Ελληνικού Πολεικού Ναυτικού. Οι κύριες δραστηριότητές της είναι:

• Να μεγιστοποιήσει τις τοπικές σχέσεις με τις ελληνικές εταιρείες στο πλαίσιο του προγράμματος FDI φρεγατών και για άλλα ναυτικά έργα.

• να διεξάγει δραστηριότητες Υποστήριξης για τις φρεγάτες FDI και άλλα πλοία του πολεμικού ναυτικού, συμπεριλαμβανομένων των σκαφών του γαλλικού πολεμικού ναυτικού που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

• να αναπτύξει έργα Έρευνας & Ανάπτυξης σε συνεργασία με Έλληνες εταίρους.

Στη στελέχωση της εταιρείας θα ενσωματωθούν Γάλλοι και Έλληνες μηχανικοί και τεχνικοί, με μεταφορά τεχνογνωσίας στους τομείς της ναυπήγησης και συντήρησης πλοίων του πολεμικού ναυτικού.

Με τα γραφεία της στον Δήμο Αθηναίων Αττικής, η Naval Group Hellas διοικείται από τον Benoît Chapalain, ο οποίος εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2022 για να συντονίσει την ανάπτυξη του σχεδίου Ελληνικής Βιομηχανικής Συμμετοχής που διεξάγει η Naval Group στο πλαίσιο του προγράμματος των σφρεγατών FDI, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

‘Έναρξη δραστηριότητας για τη θυγατρική της, Naval Group Hellas στην ελληνική αγορά

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίκτορ Όρμπαν: Ένας ταραξίας κλείνει τα 60

Ένα από τα πιο συναρπαστικά βιβλία για τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν γράφτηκε από τον Ούγγρο δημοσιογράφο Ντάνιελ Παλ Ρένυι. Υπό τον τίτλο «Ο καταναγκασμός της νίκης – Ποδόσφαιρο και Εξουσία στον κόσμο του Όρμπαν» (2021), ο Ρένυι περιγράφει το φλογερό

Ξεκινά το brain gain Ελλήνων γιατρών από Γερμανία

Η απάντηση βγήκε μέσα από την καρδιά του. “Είναι ο νόστος του Οδυσσέα. Μείναμε 13 χρόνια στη Γερμανία, τώρα θέλουμε να επαναπατριστούμε, να μπουν τα παιδιά σιγά-σιγά στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα”. Ο γιατρός Πέτρος Πετρίδης, επιμελητής Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας στο

Ηράκλειο: Τέλος καλό στην αναζήτηση των δύο ανδρών – Βρέθηκαν σώοι, σήμερα το πρωί

Βρέθηκαν στην περιοχή κάτω από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση αναζήτησης των δύο ανδρών που χάθηκαν με σκάφος στην περιοχή της Χερσονήσου, ενώ είχαν βγει για βόλτα. Από χθες οπότε καταγγέλθηκε – με μια μέρα καθυστέρηση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο του Πειραιά για το εργατικό δυστύχημα στο Πέραμα

Με συνθήματα «όχι άλλο αίμα εργατών για τα κέρδη των αφεντικών» και «τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» διαδηλώνουν φορείς και συλλογικότητες Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από ναυτεργατικά σωματεία, φορείς και συλλογικότητες πραγματοποιείται στην πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, με

Μετάβαση στο περιεχόμενο