Ένας απόστρατος Λιμενικός στην Ευρωβουλή

Σε σημερινή ανάρτηση του ναυτιλιακού τμήματος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Εργαζομένων (ETF Maritime) εντοπίσαμε την παρουσία ενός του απόστρατου Αξιωματικού ΛΣ κ. Νικόλαου Κωλέτση, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια δραστηριοποιείται στην προαναφερθείσα Ομοσπονδία, με έδρα τις Βρυξέλλες, ως Αξιωματούχος Χάραξης Πολιτικής για τις Θαλάσσιες Μεταφορές (Policy officer for Maritime Transport).

Από αυτή την ανάρτηση και την παρουσίαση του παλιού και καλού συναδέλφου στο Ευρωκοινοβούλιο, παρατίθεται φωτογραφικό και ενημερωτικό περιεχόμενο:

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, αίθουσα σύνταξης και κείμενο που λέει "15. Presentations Guest"

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το άγνωστο «στρατηγείο» μη επανδρωμένων αεροσκαφών – ΦΩΤΟ

Τροποποιήθηκε και διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου κατόπιν πρωτοβουλίας και προσωπικής εργασίας της 4μελούς ομάδας σ’ ένα υπερσύγχρονο «στρατηγείο» μεταφοράς πτητικών μέσων (drones) και απαραίτητου εξοπλισμού. Μπορεί να λειτουργήσει ως Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στον τόπο των συμβάντων, καθώς οι εκάστοτε επικεφαλής, ευρισκόμενοι σε

Η καταραμένη μέρα των ναυτικών: πάνω από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – το ένα στο Αιγαίο

Κι αν η 26η Σεπτεμβρίου, μια μέρα σαν σήμερα δηλαδή, δεν είναι καταραμένη μέρα για τους ναυτικούς, τότε ποια είναι; Περισσότεροι από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – τα δύο πλοία ελληνικά και το ένα μάλιστα βυθίστηκε στο Αιγαίο! Σεπτέμβριος 2000:

Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»

Το πολύνεκρο ναυάγιο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σάμινα» ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μεταπολεμική ναυτική τραγωδία, που έπληξε την ελληνική ακτοπλοΐα. Είχε προηγηθεί εκείνη του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ηράκλειο» στη Φαλκονέρα, στις 8 Δεκεμβρίου 1966, με τους 224 νεκρούς. Το ναυάγιο σημειώθηκε στις 22:15 της 26ης

Μετάβαση στο περιεχόμενο