Ενημερωτικές επισκέψεις Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στις Λιμενικές Αρχές Κορίνθου, Ναυπλίου, Πόρτο Χελίου και Ερμιόνης

Ανακοίνωση ΠΟΕΠΛΣ:

Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της ΕΠΛΣ Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας από 8 μέχρι και 10/12/21 πραγματοποίησε ενημερωτικές επισκέψεις σε Λιμενικές Αρχές της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Τσιάνος Παναγιώτης, από κοινού με τον Πρόεδρο της ΕΠΛΣΑΚΑ και Ταμία της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Γαλάνη Χρήστο και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης ενημέρωσαν τους συναδέλφους για όλα τα τρέχοντα θέματα και τις εξελίξεις σχετικά με αυτά και κατέγραψαν τα προβλήματα προκειμένου να αναδειχθούν και να επιδιώξουμε να επιλυθούν.

Τετάρτη 8/12/2021

Λιμεναρχείο Κορίνθου

Η λειτουργικότητα των υπηρεσιών, η εξυπηρέτηση του πολίτη και βέβαια το ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον απαιτούν νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, που θα στεγάζουν τη Λιμενική Αρχή Κορίνθου.

Πέμπτη 9/12/21

Α’ Λ/Τ Πόρτο Χελίου

Περιγράφηκαν οι συνθήκες, που επικρατούν ιδιαίτερα στους καλοκαιρινούς μήνες με κυρίαρχο ζήτημα αυτό της ενίσχυσης σε ανθρώπινο δυναμικό.

Β’ Λ/Τ Ερμιόνης

Το επίπεδο παροχής υπηρεσιών της Λιμενικής Αρχής Ερμιόνης υποδεικνύουν την άμεση αναβάθμιση των χερσαίων μέσων

Παρασκευή 10/12/21

Λιμεναρχείο Ναυπλίου

Θεωρείται επιτακτική η ανάγκη αναβάθμισης των πλωτών μέσων, που να ανταποκρίνονται στο επίπεδο της Λιμενικής Αρχής Ναυπλίου.

Ευχαριστούμε τον Λιμενάρχη Κορίνθου Αντιπλοίαρχο ΛΣ Κοντό Παναγιώτη, τον Λιμενάρχη Ναυπλίου και Γενικό Γραμματέα ΕΠΛΣΑΚΑ Αντιπλοίαρχο ΛΣ Παπακωνσταντίνου Παναγιώτη,  τον Διοικητή α.α Λ/Τ Πόρτο Χελίου Σημαιοφόρο ΛΣ Στρατηγάκη Γεώργιο, τον Διοικητή  Λ/Τ Ερμιόνης Υποπλοίαρχο ΛΣ Παππά Δημήτριο, το Δ.Σ. της ΕΠΛΣ Αργολίδας-Κορινθίας-Αρκαδίας και όλους τους συναδέλφους για τη θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θαλάσσιος υβριδικός πόλεμος στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο: Η απειλή και τα αντίμετρα της ελληνικής αποτροπής

Ο Θαλάσσιος Υβριδικός Πόλεμος (Maritime Hybrid Warfare – MHW) αναγνωρίζεται από το ΝΑΤΟ ως η νέα παγκόσμια ανερχόμενη απειλή, με την Ελλάδα να τον υφίσταται ήδη από την Τουρκία, η οποία, καθώς εξελίσσεται σε «ανεξέλεγκτο κράτος», μπορεί να εφαρμόσει τις

Τιμητική βράβευση της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ από τη Λέσχη Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

Δηλώσεις  της κα. Μελίνας Τραυλού  κατά τη διάρκεια τιμητικής βράβευσης της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ από τη Λέσχη Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, «Για την ελληνική ναυτιλιακή μας οικογένεια, αποτελεί εθνικό καθήκον να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του Λιμενικού Σώματος. Να προσφέρουμε στο εξαίρετο ανθρώπινο δυναμικό

Παναγιωτόπουλος: Αφήστε τις Ένοπλες Δυνάμεις έξω από την πολιτική αντιπαράθεση – Τι είπε για Α/ΓΕΕΘΑ και προσωπικό ΕΔ

Να αφήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις έξω από την πολιτική αντιπαράθεση κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, που ανέβηκε στο βήμα της ολομέλειας κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας. Ο κ. Παναγιωτόπουλος μίλησε και για τις σχέσεις του με τον αρχηγό

Η ΛΑΡΚΟ και οι φορολογούμενοι

Η ΛΑΡΚΟ είναι εταιρεία παραγωγής σιδηρονικελίου με ένα μεταλλουργικό εργοστάσιο στη Λάρυμνα Φθιώτιδας και ορυχεία στις περιοχές της Εύβοιας, του Νέου Κόκκινου Βοιωτίας, την Καστοριά και τα Σέρβια Κοζάνης.  Από το 1963 έως το 1982 λειτούργησε ως ιδιωτική επιχείρηση.  Αλλά