Ένωση Λιμένων Ελλάδος: Εγκρίθηκε η ένταξη των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων Καλαμάτας και Τήνου – Άνδρου

Στην Πάτρα συνεδρίασε την Παρασκευή 17 Ιουνίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης στην πρωτεύουσα της Αχαΐας του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης και Διευθύνοντα Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, κ. Παναγιώτη Τσώνη.

Στη συνεδρίαση, υπό την προεδρία του κ. Άγγελου Καρακώστα, Προέδρου της Ένωσης και αν. Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, συζητήθηκε σειρά σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τους ελληνικούς λιμένες, καθώς και οι μελλοντικές εξελίξεις στον κλάδο.

Κατά τη συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την ένταξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου, που μαζί με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ίου, θα αποτελέσουν τα νέα Μέλη της Ένωσης.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Νότιο Λιμένα Πατρών, παρέστη επίσης η Πρόεδρος του Ο.Λ.ΠΑ. κ. Ερασμία Κάνιστρα.

Ένωση Λιμένων Ελλάδος: Εγκρίθηκε η ένταξη των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων Καλαμάτας και Τήνου – Άνδρου

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντοπιότητα: Η γάγγραινα της ΕΛ.ΑΣ.

«Δικαιώθηκες, δυστυχώς». Αυτή ήταν η ατάκα ενός στενού μου φίλου, με αφορμή τα τελευταία τραγικά τροχαία δυστυχήματα. Αναφερόταν στα δύο πρόσφατα άρθρα μου στο Liberal (25/9 & 3/12/2024), οπού ανέλυα διεξοδικά τους λόγους που οι κάμερες – χρήσιμο εργαλείο – δεν αποτελούν

1974- 2020: Οι Πρόεδροι της Δημοκρατίας – Όλο το ιστορικό, οι ψήφοι και οι συσχετισμοί των κομμάτων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο ανώτατος θεσμικός ηγέτης του ελληνικού κράτους. Από το 1975, εκλέγεται από τη Βουλή των Ελλήνων με πενταετή θητεία, βάσει του Συντάγματος της Ελλάδας. Ο κάθε εκλεγμένος Πρόεδρος έχει το δικαίωμα να επανεκλεγεί μόνο μία

Οι νέες αυξήσεις στο Δημόσιο και η συζήτηση για την επιστροφή 13ου και 14ου μισθού

 Στις νέες αυξήσεις που έρχονται στο δημόσιο τομέα για τα έτη 2025, 2026 και 2027 αλλά και την επιστροφή του 13ου και 14ου μισθού αναφέρθηκε ο υφυπουργός Οικονομικών, Θάνος Πετραλιάς, με αφορμή ερώτηση στη Βουλή που κατέθεσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Αποστρατεύτηκαν τρεις αντιστράτηγοι

Μεγάλες είναι οι αλλαγές που έγιναν στα ανώτατα κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς στην σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Κρίσης Αντιστρατηγών Αστυνομίας, που έγινε υπό την προεδρία του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, Αντιστρατήγου Δημήτριου Μάλλιου και τη συμμετοχή δύο Αντιστρατήγων του Στρατού

Μετάβαση στο περιεχόμενο