Ένταξη της «Ένωσης Λιμενικών Ευβοίας» στην Π.Ο.Λ.

Με την από 9-11-2022 συνεδρίαση του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών –Π.Ο.Λ. ομόφωνα, έγινε αποδεκτό το αίτημα της Ένωσης Λιμενικών Ευβοίας να ενταχθεί στην Ομοσπονδία μας.

 

Η Ένωση Λιμενικών Ευβοίας ιδρύθηκε πριν λίγο καιρό και αποτελεί το προϊόν της επιθυμίας μεγάλου αριθμού συναδέλφων που υπηρετούν στις Λιμενικές Αρχές της Ευβοίας να εκπροσωπηθούν με ένα πιο δυναμικό και αποτελεσματικότερο τρόπο όπως αυτός εκφράζεται μέσω της Π.Ο.Λ.

 

Αποτελεί την 9η πρωτοβάθμια Ένωσή μας ως μία συνέχεια των Ενώσεων που δημιουργούνται σε όλη την Ελληνική επικράτεια και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά και την κινητήριο δύναμη της Π.Ο.Λ. αφού μέσω αυτών εκφράζονται συνάδελφοι που τα τελευταία χρόνια είχαν γυρίσει τη πλάτη σε ένα συνδικαλιστικό κίνημα στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ που έχασε την ταυτότητά του .

 

Θεωρούμε πολύ σημαντικό το ότι συνάδελφοι κάθε βαθμίδας ,σε κάθε περιοχή της πατρίδας μας ,που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τον συνδικαλισμό ,παίρνουν την απόφαση να ΄΄μπουν μπροστά ΄΄ και να εκπροσωπήσουν τους συναδέλφους τους καθώς γνωρίζουν πλέον πως ανήκουν σε μία Ομοσπονδία που δεν θα φοβηθεί να εκφράσει και να διεκδικήσει τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων .

 

Οι συνέχεις εγγραφές και η ίδρυση πρωτοβάθμιων Ενώσεων στην Π.Ο.Λ. αποτελούν την πλέον ξεκάθαρη απόδειξη για το πώς ο Λιμενικός βλέπει το συνδικαλιστικό του μέλλον .

 

Καλωσορίζουμε τους συναδέλφους της Εύβοιας στην μεγάλη μας οικογένεια και υποσχόμαστε πως με την ίδια ζέση και αλτρουισμό θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε , διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες ,στα εργασιακά ,στα μισθολογικά μας ζητήματα αλλά και σε μία ποιοτικότερη επαγγελματική καθημερινότητα .

Ένταξη της «Ένωσης Λιμενικών Ευβοίας» στην Π.Ο.Λ. – Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών (omospondia.gr)

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αξιοποίηση της ελληνικής ΑΟΖ είναι η νέα Μεγάλη Ιδέα. Τα απτά οφέλη

Άρθρο του Νικ. Γ. Σαμπάτη, Αρθρογράφου, Οικονομολόγου, ασκ. Ορκωτού Ελεγκτή Οι πρώτες φωνές που θυμάμαι να μιλάνε δειλά δειλά για την αξιοποίηση της ελληνική ΑΟΖ ήταν στο μακρινό 2009.  ”Γραφικοί”, ήταν ο ελαφρύτερος από τους χαρακτηρισμός που τους συνόδευε από

Παρουσία Αρχηγού ΓΕΕΘΑ σε Εκδήλωση για την Ημέρα Τάξης ΣΣΕ 1983

Την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου 2022 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ως απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Τάξεως 1983, παραβρέθηκε σε εκδήλωση της Τάξης του, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην Βάρη Αττικής, με μέριμνα του Συνδέσμου της.

Τελετή Απόσυρσης των Αεροσκαφών Cessna T-41D

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί η τελετή απόσυρσης των αεροσκαφών Cessna T-41D, στην 360 Μοίρα Εκπαίδευσης Αέρος (360ΜΕΑ) της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δοξολογία, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής Διοικητή 360 ΜΕΑ, διέλευση αεροσκάφους

Τελετή Επίδοσης Ξιφών και Βράβευση Στρατιωτικών Εργοστασίων

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ «ΘΗΣΕΑΣ»), η τελετή επίδοσης ξιφών σε Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, οιασδήποτε προέλευσης πλην ΣΣΕ και ΣΣΑΣ. Τα ξίφη απένειμε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού