Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτικών από την επίλεκτη ομάδα Λιμενικών Ραφήνας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το Σάββατο 25/6/2022 στο Δημοτικό γήπεδο Σπάτων πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτικών (Day of the Seafarer), μεταξύ των ομάδων “Επίλεκτοι Λιμενικού Ραφήνας” έναντι “Παλαίμαχων Αήττητου Σπάτων” υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ.)

Οι αθλητές και οι παρευρισκόμενοι τίμησαν με την παρουσία τους, τους ναυτικούς και τα επιχειρησιακά πληρώματα σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.-ΑΚΤ., εκείνους τους αφανείς ήρωες που μακριά από τα σπίτια τους και την οικογενειακή θαλπωρή, συνεισφέρουν στην Παγκόσμια Οικονομία και τιμούν την Ελλάδα μας ανά την Υφήλιο.

Ευχαριστούμε θερμά την Αντιπλοίαρχο ΛΣ Μπρούνου Εύη, τη Διοικητή Λιμενικής Αστυνομίας του Κ.Λ.Ραφήνας που μας τίμησε με την παρουσία της σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης καθώς και όλα τα Στελέχη που έλαβαν μέρος στη διεξαγωγή του αγώνα ως κάτωθι:

  1) ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ Λευτέρης

  2) ΜΠΟΣΙΝΗΣ Αντώνης

  3) ΤΡΕΣΣΟΣ Ιωάννης

  4) ΔΑΤΣΕΡΗΣ Ανδρέας

  5) ΣΕΡΕΤΗΣ Γιώργος

  6) ΚΡΩΜΜΥΔΑΣ Αντώνιος

  7) ΣΚΑΤΖΑΚΑΣ Σταύρος

  8) ΔΟΥΔΟΥΜΗΣ Γιάννης

 

  9) ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Νίκος

10) ΣΦΥΡΗΣ Σωτήριος

11) ΚΟΥΡΟΥΝΗΣ Πέτρος

και τιμής ένεκεν λόγω της ημέρας, ο ναυτεργάτης του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Αρβανιτίδης Φώτιος.

Ευχαριστούμε θερμά το Διαιτητή του αγώνα κ. Ζάχαρη Λουκά για τη συμμετοχή του, η αμοιβή του οποίου διατέθηκε στο Σύλλογο “Πίστη” κατόπιν επιθυμίας του .

Απο πλευράς του Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. παραβρέθηκαν η Πρόεδρος κα. Βερροπούλου Αιμ., ο Αντιπρόεδρος Γκιουρτζίδης Δημ. και η Ταμίας κα. Τοκανίδου Μαρ.

Μετά το πέρας του αγώνα ακολούθησε απονομή κυπέλλων και μεταλλίων στους συμμετέχοντες αθλητές από τον Π.ΣΥ.ΜΕ.Λ.Σ. και παρασχέθηκε γεύμα προς τιμήν τους.

Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ραφήνας Πλοίαρχο ΛΣ Κατσούλη Γεώργιο για την αμέριστη στήριξή του σε δράσεις που ανυψώνουν το αθλητικό πνεύμα και τη συνεργασία των στελεχών του, το Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς για την έμπρακτη στήριξή του και την αρωγή του για τη διοργάνωση της εκδήλωσης του Συλλόγου μας, το προσωπικό της καφετέριας “NOVO” για την προμήθειά του σε χυμούς και νερά εντός γηπέδου, τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάτων- Αρτέμιδος “Η Άρτεμις” και το Δήμαρχο Σπάτων Δημήτριο Σπ. Μάρκου  για την παραχώρηση του γηπέδου, το Δημοτικό αναψυκτήριο του γηπέδου Σπάτων “Στ’ Άστρα” για την άψογη διοργάνωση του γεύματος , όλους τους συμμετέχοντες αλλά  και το κοινό που παραβρέθηκε στο γήπεδο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύλλογος Μέριμνας Λιμενικού Σώματος (symels.gr)

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού: Υποτροφίες για 40 σπουδαστές από την Κύπρο στην Ελλάδα

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας της Κύπρου γνωστοποίησε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση θα παραχωρήσει μέχρι σαράντα (40) θέσεις για φοίτηση Κυπρίων (άρρενες και θήλυς) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Πλοιάρχων και Μηχανικών) Ελλάδας. Οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να είναι Κύπριοι και ο ένας τουλάχιστον από τους γονείς τους

ΕΥΠ σε υπουργούς: «Προσέχετε τι λέτε στα κινητά σας!»

Το σήμα από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) την περασμένη εβδομάδα με αποδέκτες κυβερνητικά στελέχη και κορυφαίους κρατικούς αξιωματούχους, ήταν όσο πιο σαφές μπορούσε και μένει πλέον να διευκρινιστεί τι ήταν αυτό που οδήγησε την Υπηρεσία να ενημερώσει με επείγον

Frontex: Στο «μικροσκόπιο» του Ε. Κοινοβουλίου οι δράσεις του

Από ανάρτηση του Εκτελεστικού Διευθυντή Frontex προκύπτει η συμμετοχή του στις εργασίες ειδικής μόνιμης ομάδας διερεύνησης (Frontex Scrutiny Working Group – FSWG) της Επιτροπής LIBE του Ε. Κοινοβουλίου, χτες 4/12/2023 στις Βρυξέλλες. Επισημαίνεται ότι, τον Ιανουάριο 2021, η Επιτροπή LIBE

Γιατί εμμένει η ΕΑΑΣ στη διάλυση των Μετοχικών Ταμείων Ναυτικού & Αεροπορίας;

Έκπληκτοι οι μερισματούχοι του Πολεμικού Ναυτικού (και του Λιμενικού Σώματος) και της  Αεροπορίας παρατηρούν την έντονη παρασκηνιακή προσπάθεια και χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), να μεταβάλει τους ιδρυτικούς νόμους για την αυτοτέλεια των Μετοχικών Ταμείων Στρατού –

Μετάβαση στο περιεχόμενο