Επαναλειτουργεί η διώρυγα της Κορίνθου

Επαναλειτουργεί η διώρυγα της Κορίνθου απ’ την 1η Μαίου του 2024.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το ιστορικό και πασίγνωστο κανάλι της Κορινθίας, γνωστοποίησε, ότι, η διώρυγα, θα είναι διαθέσιμη για την ναυσιπλοία, απ’ την 1η Μαίου του 2024.

Στόχος είναι να εξυπηρετηθεί η κίνηση της τρέχουσας τουριστικής περιόδου.

Όλο αυτό το διάστημα, γίνονται σοβαρά και μεγάλα έργα στα πρανή της διώρυγας, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον, τυχόν νέες κατολισθήσεις.

Συγχρόνως, ετοιμάζονται να γίνουν και άλλα έργα, στον εκεί χώρο, ώστε τα επόμενα χρόνια, να επέλθει ριζικός εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση όλης της περιοχής.

Η εταιρεία, υπενθυμίζει, ότι οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν το νέο αναβαθμισμένο περιβάλλον ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπου θα μπορούν να προγραμματίσουν τον χρόνο άφιξης, τον υπολογισμό και την πληρωμή των τελών, μέσω του ασφαλούς συστήματος pay by link.

Α.Ε. Διώρυγας Κορίνθου: Στη δημοσιότητα η έκθεση βιώσιμης ανάπτυξης

Στη δημοσιότητα έδωσε, εδώ και λίγες ημέρες, η Α.Ε. Διώρυγας Κορίνθου – ΑΕΔΙΚ, την 1ης εταιρική έκθεση βιώσιμης ανάπτυξης.

Περιλαμβάνει δέκα επτά στόχους βιώσιμης ανάπτυξης.

Μέσω της έκθεσης, βλέπει κανείς τη δέσμευση και την πορεία της εταιρείας προς τους στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης.

Επίσης, αποτυπώνεται η στρατηγική, αλλά και οι επιδόσεις της εταιρείας, πάνω σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης.

Η έκθεση, καλύπτει το 2022. Παρουσιάζει ποσοτικές και ποιοτικές πληροφορίες, σχετικά με τη διαχείριση των βασικών θεμάτων της βιώσιμης ανάπτυξης και εξέλιξης της εταιρείας.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ευχαρίστησε την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για την προσφορά της στη Θεσσαλία με 50 εκατ.

Η Πρόεδρος της ΕΕΕ, Μελίνα Τραυλού συμμετείχε σε εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, στο Μουζάκι, για την παρουσίαση των έργων αποκατάστασης στις περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες. Τόσο ο Υπουργός Υποδομών

Σημαντικός ακτοπλοϊκός κόμβος το λιμάνι της Ραφήνας

ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ κόμβο ακτοπλοϊκών υπηρεσιών λόγω της κοντινότερης απόστασής του από τις Κυκλάδες και την Εύβοια, αλλά και  μελλοντικής του σύνδεσης με τον σιδηρόδρομο και την Αττική οδό, εξελίσσεται το λιμάνι της Ραφήνας. Το ΤΑΙΠΕΔ, με την ιδιότητα της Αρχής

Απαγορευμένες ζώνες για τις μηχανότρατες και νέες προστατευόμενες περιοχές – Οι δεσμεύσεις για τις ελληνικές θάλασσες

Σε περίπου 780 εκατ. ευρώ έχει εκτιμηθεί ο προϋπολογισμός για την υλοποίηση των  21 δεσμεύσεων της Ελλάδας για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης Our Ocean Conference 2024 που διεξήχθη στην Αθήνα.  Η… μερίδα του λέοντος, ήτοι 500 εκατ. ευρώ,

Μετάβαση στο περιεχόμενο