ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΑΛ

Μη φανταστείτε, ότι τα λιμάνια της χώρας αντιμετωπίζουν θέματα υποδομών, καθορισμού στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη των σε συνδυασμό με τηνοικονομική ανάπτυξη των νησιών μας, κ.λ.π. κ.λ.π.


Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα ναυάγια
Για πρώτη φορά η χώρα τολμάει και ανελκύει ναυάγια.
Στην ανάγκηπαραχωρεί καιδωρεάν στους ιδιώτες να τα απομακρύνουν προς καταστροφήακόμη και πλοίαπου έχουν εγκαταλειφτεί αλλά δεν έχουν βουλιάξει.
Η γαλαντομία του δημοσίου.. σε όλο της το μεγαλείο.

Στη λογική αυτή όλες οι Υπηρεσίες του ΥΝΑΝΠ
Ακόμη και τα κατασχεμέναπλοία που ξεσέρνουν, δημιουργούν σοβαρότατους κινδύνους και επιβαρύνουν οικονομικάτις Υπηρεσίεςαφήνονται να αποπλεύσουν. γιατί θυμήθηκε ο γνωστός πλοιοκτήτης του . ότι θέλει να επισκευάσει το πλοίο του..
Τι και αν χρωστάει στον Οργανισμό Λιμένα, τι και αν έχει εγγραφές στο Βιβλίο Κατασχέσεων των Νηολογίων πήρε άδεια να πάει στην Τούσλα.. για επισκευές και μετά θα ξαναγυρίσεινα ξεπληρώσει τα χρωστούμενα..
Τώρα, αν εκεί στην Τούσλα .αλλάξει σημαία και πωληθεί σε αλλοδαπούς. Τι σημασία έχει;
Το παν είναι να φύγει το πλοίο από τα πόδια μας..
Και τι μας νοιάζει αν πάει –ενώ χρωστάει- για επισκευές σε ναυπηγία της Τουρκίας;Δεν πάνε να φωνάζουν για βοήθεια οι μονάδες ναυπηγοεπισκευής στο Πέραμα;Άντε να κάνει καμιά πορεία ακόμη το μέταλλο και ο ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ. Άσε που αυτός δεν είναι μαζί μας Αφού δεν συμμορφώνονται.. καλά να πάθουν .
Ελπίζουμε, όλα τα παραπάνω να τέθηκαν υπόψη της δικαστικής αρχής που εξέδωσε Προσωρινή Διαταγήκαι επέτρεψε στο πλοίο να πάει στην Τούσλα για επισκευές και μετά να επιστρέψει..
Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτήντην Προσωρινή Διαταγή τηνκρατούσε και την επικαλείτοο Διοικητής της ΔΑΛ και κάπου παραπίσω του ..ο καθυστερών να παραδώσει. Λιμενάρχης Πειραιά
Τώρα τι περιμένει και δεν παραδίδει .ο υπό μετάθεση Λιμενάρχης, θα σας γελάσω Ίσως να μαδάει μαργαρίτες θα μείνω, θα φύγω, θα μείνω.
Να γίνει ΕΔΕΕΕ, να γίνει ΕΔΕΕΕΕ.., ακούστηκανφωνές στους διαδρόμους έξω από το γραφείο του Υπουργού
Έχουμε όμως απορία ποιος θα διενεργήσει την ΕΔΕ, σε βάρος όσων γύρισαν πίσωτο πλοίο από τα Ψαράενώ ρυμουλκείτο προς Τουρκία
Λέγεται μάλιστα μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται.. και ο Αρχηγός.
Το θέμα σε αυτήν την περίπτωση, είναι ποιος θα διενεργήσει την ΕΔΕ;
Λέτε. την αναθέσουν σεκανένα Αρχαιότερό του Αρχηγό από την Εφεδρεία
Ερε γλέντια.
ΔΡΙΤΣΑΡΕΣΤΑ.. Έργα και Ημέρες
Περαστικά μας,
Καλή Εβδομάδα..

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Άμεση εφάπαξ ενίσχυση 600 ευρώ για Λιμενικούς και Αστυνομικούς λόγω μεταναστευτικού

Όλοι οι ένστολοι του Λιμενικού και της Αστυνομίας θα πάρουν εφάπαξ 600 ευρώ τα Χριστούγεννα  ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη. «Με δεδομένη την 24ωρη αυξημένη αστυνόμευση, με δεδομένη την πλάτη που έβαλαν οι

Άσκηση Κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ «CYBER COALITION 2022»

Από την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2022 διεξήχθη στο ΓΕΕΘΑ  η άσκηση «CYBER COALITION 2022», η οποία αποτελεί την σημαντικότερη άσκηση κυβερνοάμυνας του ΝΑΤΟ. Η «CYBER COALITION 2022» διευθύνεται από το Κέντρο Αριστείας Συνεργατικής Κυβερνοάμυνας (Cooperative