Εθνική Φρουρά Κύπρου: Τραυματίστηκε υπαξιωματικός που κατάγεται από την Ελλάδα – Κρίσιμη η κατάστασή του

Υπαξιωματικός στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου τραυματίστηκε κρίσιμα ενώ διενεργούσε εργασίες συντήρησης σε όχημα της Μονάδας του, στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, ο στρατιωτικός κατάγεται από την Ελλάδα και ότι ο τραυματισμός σημειώθηκε ύστερα από έκρηξη ελαστικού οχήματος, το οποίο ο υπαξιωματικός προσπαθούσε να επιδιορθώσει.

Η μεταφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας του κρίθηκε επιβεβλημένη, αφού έχει διαπιστωθεί επηρεασμός ζωτικών οργάνων με αποτέλεσμα τη διασωλήνωσή του και την μεταφορά του στην πρωτεύουσα όπου θα μπορέσει να τύχει περαιτέρω εξειδικευμένης θεραπείας και αντιμετώπισης.

Ο 54χρονος Ελλαδίτης υπαξιωματικός που υπηρετεί στην αεροπορική στο αεροδρόμιο Πάφου, πατέρας τριών παιδιών, τραυματίστηκε κρίσιμα μετά από έκρηξη ελαστικού φορτηγού οχήματος της βάσης με το οποίο ασχολείτο.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες προκύπτει ότι μετά την έκρηξη του ελαστικού ο άτυχος στρατιωτικός εκτινάχθηκε προς τα πίσω και προσέκρουσε βίαια σε άλλο όχημα που ήταν σταθμευμένο δίπλα ακριβώς από το σημείο εργασίας του.

Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι «Υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, τραυματίστηκε σοβαρά ενώ διενεργούσε εργασίες συντήρησης σε όχημα της Μονάδας του στην Αεροπορική Βάση «Ανδρέας Παπανδρέου».

Του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. «Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του και για την διακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος διατάχθηκε έρευνα».

Πηγή: sigmalive.comphilenews.com / Φωτογραφία αρχείου

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το άγνωστο «στρατηγείο» μη επανδρωμένων αεροσκαφών – ΦΩΤΟ

Τροποποιήθηκε και διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου κατόπιν πρωτοβουλίας και προσωπικής εργασίας της 4μελούς ομάδας σ’ ένα υπερσύγχρονο «στρατηγείο» μεταφοράς πτητικών μέσων (drones) και απαραίτητου εξοπλισμού. Μπορεί να λειτουργήσει ως Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στον τόπο των συμβάντων, καθώς οι εκάστοτε επικεφαλής, ευρισκόμενοι σε

Η καταραμένη μέρα των ναυτικών: πάνω από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – το ένα στο Αιγαίο

Κι αν η 26η Σεπτεμβρίου, μια μέρα σαν σήμερα δηλαδή, δεν είναι καταραμένη μέρα για τους ναυτικούς, τότε ποια είναι; Περισσότεροι από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – τα δύο πλοία ελληνικά και το ένα μάλιστα βυθίστηκε στο Αιγαίο! Σεπτέμβριος 2000:

Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»

Το πολύνεκρο ναυάγιο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σάμινα» ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μεταπολεμική ναυτική τραγωδία, που έπληξε την ελληνική ακτοπλοΐα. Είχε προηγηθεί εκείνη του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ηράκλειο» στη Φαλκονέρα, στις 8 Δεκεμβρίου 1966, με τους 224 νεκρούς. Το ναυάγιο σημειώθηκε στις 22:15 της 26ης

Μετάβαση στο περιεχόμενο