Εύα Καϊλή: Απέναντι από την πρεσβεία του Κατάρ η μεζονέτα στο Παλαιό Ψυχικό

Πρόκειται για ακίνητο, η εμπορική αξία του οποίου υπολογίζεται στα 850.000 ευρώ και αγοράστηκε το 2019 έναντι 260.000 ευρώ

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης του σκανδάλου του Κατάρ, αποκαλύπτονται οι δραστηριότητες και τα περιουσιακά στοιχεία της Εύας Καϊλή. Το protothema.gr φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη μεζονέτα της πολιτικού απέναντι από την πρεσβεία του Κατάρ.

Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 2007, είναι συνολικής επιφάνειας 169 τμ και βρίσκεται σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από την πρεσβεία του Κατάρ στο Νέο Ψυχικό.

Πρόκειται, ειδικότερα, για μεζονέτα τρίτου ορόφου (102,92 τμ) με αποκλειστική χρήση ταράτσας (94,67 τμ) και δώμα (65,76 τμ). Σύμφωνα με παράγοντες της μεσιτικής αγοράς, η τιμή ζώνης στην περιοχή είναι 3.850 ευρώ το τετραγωνικό.

 

IMG_3952
IMG_3953
IMG_3954__1_

 

Κατά τον πρόεδρο του πανελλαδικού δικτύου E-Real Estates, Θεμιστοκλή Μπάκα, η αντικειμενική αξία του ακινήτου υπολογίζεται από 600.000 έως 650.000 ευρώ και η εμπορική του αξία από 800.000 έως 850.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στη δημοσιότητα, το ακίνητο  αγοράστηκε το 2019 έναντι 260.000 ευρώ, χρονικό διάστημα κατά το οποίο η κτηματαγορά κατέγραφε ήδη αύξηση των ζητούμενων τιμών πώλησης. Άλλοι μεσίτες λένε στο protothema.gr ότι δεν μπορεί να δικαιολογηθεί πώς ένα ακίνητο, το 2019, πουλήθηκε έναντι 260.000 ευρώ όταν η αντικειμενική αξία είναι τουλάχιστον διπλάσια και παράλληλα η εμπορική του αξία, σχεδόν τριπλάσια.

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, διέταξε τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της μέχρι πρότινος αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μελών της οικογενείας της και του συντρόφου της.

Η δέσμευση ήδη κοινοποιήθηκε στα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα, αλλά και στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες (κτηματολογικά γραφεία) και αφορά τόσο την ευρωβουλευτή που κρατείται, όσο και τα άμεσα συγγενικά της πρόσωπα (γονείς, αδέλφια, κλπ.).

Παράλληλα, εξετάζονται τα πόθεν έσχες του πατέρα της Εύας Καϊλή, καθώς είναι δημόσιος λειτουργός και υποχρεούται, εκ του νόμου, σε υποβολή των σχετικών δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν η ΕΛ.ΑΣ. συλλαμβάνει την ΕΛ.ΑΣ.

Μετατροπή-επιμέλεια κειμένου: «ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΝΕΑ» Η είδηση πως ο αστυνομικός φρουρός του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων, ο οποίος φέρεται να έμεινε απαθής μπροστά στη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, που έλαβε χώρα κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια του, είχε καταδικαστεί σε οκτώ

«My coast»: Η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες – Τέσσερις αποφάσεις για την εφαρμογή των νέων κανόνων

Τέσσερις υπουργικές αποφάσεις, με τις οποίες εξειδικεύονται όλοι οι νέοι κανόνες για τη δημόσια περιουσία στις παραλίες, διασφαλίζουν την πρόσβαση των πολιτών στη θάλασσα και κατοχυρώνουν όρους διαφάνειας στην παραχώρηση του αιγιαλού και της παραλίας, με παράλληλη προστασία του περιβάλλοντος,

Υπ. Κλιματικής Κρίσης: Συνεδριάζει η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων

Σε εξέλιξη βρίσκεται συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτίμησης Κινδύνου στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις. Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης

Χρονικά όρια εργασίας: Υπερεργασία και Υπερωρία

Ο επιτρεπόμενος χρόνος εργασίας είναι ένα θέμα που καθορίζεται από κανόνες δημοσίου δικαίου και αυτό γιατί πρόκειται για ένα κρίσιμο ζήτημα, αν λάβει κανείς υπόψη και τη διαφορά δυναμικής των δύο πλευρών (εργοδότη και εργαζόμενου) σε μια σύμβαση εργασίας και

Μετάβαση στο περιεχόμενο