Εύα Καϊλή: Απέναντι από την πρεσβεία του Κατάρ η μεζονέτα στο Παλαιό Ψυχικό

Πρόκειται για ακίνητο, η εμπορική αξία του οποίου υπολογίζεται στα 850.000 ευρώ και αγοράστηκε το 2019 έναντι 260.000 ευρώ

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης του σκανδάλου του Κατάρ, αποκαλύπτονται οι δραστηριότητες και τα περιουσιακά στοιχεία της Εύας Καϊλή. Το protothema.gr φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη μεζονέτα της πολιτικού απέναντι από την πρεσβεία του Κατάρ.

Το ακίνητο κατασκευάστηκε το 2007, είναι συνολικής επιφάνειας 169 τμ και βρίσκεται σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από την πρεσβεία του Κατάρ στο Νέο Ψυχικό.

Πρόκειται, ειδικότερα, για μεζονέτα τρίτου ορόφου (102,92 τμ) με αποκλειστική χρήση ταράτσας (94,67 τμ) και δώμα (65,76 τμ). Σύμφωνα με παράγοντες της μεσιτικής αγοράς, η τιμή ζώνης στην περιοχή είναι 3.850 ευρώ το τετραγωνικό.

 

IMG_3952
IMG_3953
IMG_3954__1_

 

Κατά τον πρόεδρο του πανελλαδικού δικτύου E-Real Estates, Θεμιστοκλή Μπάκα, η αντικειμενική αξία του ακινήτου υπολογίζεται από 600.000 έως 650.000 ευρώ και η εμπορική του αξία από 800.000 έως 850.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στη δημοσιότητα, το ακίνητο  αγοράστηκε το 2019 έναντι 260.000 ευρώ, χρονικό διάστημα κατά το οποίο η κτηματαγορά κατέγραφε ήδη αύξηση των ζητούμενων τιμών πώλησης. Άλλοι μεσίτες λένε στο protothema.gr ότι δεν μπορεί να δικαιολογηθεί πώς ένα ακίνητο, το 2019, πουλήθηκε έναντι 260.000 ευρώ όταν η αντικειμενική αξία είναι τουλάχιστον διπλάσια και παράλληλα η εμπορική του αξία, σχεδόν τριπλάσια.

Υπενθυμίζεται ότι ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, διέταξε τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της μέχρι πρότινος αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μελών της οικογενείας της και του συντρόφου της.

Η δέσμευση ήδη κοινοποιήθηκε στα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα, αλλά και στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες (κτηματολογικά γραφεία) και αφορά τόσο την ευρωβουλευτή που κρατείται, όσο και τα άμεσα συγγενικά της πρόσωπα (γονείς, αδέλφια, κλπ.).

Παράλληλα, εξετάζονται τα πόθεν έσχες του πατέρα της Εύας Καϊλή, καθώς είναι δημόσιος λειτουργός και υποχρεούται, εκ του νόμου, σε υποβολή των σχετικών δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια Ιταλίδα στον Πειραιά

Συνωστισμός αφίξεων ξένων πολεμικών πλοίων στον Πειραιά, καθώς μετά το αμερικανικό αεροπλανοφόρο George G.H. Bush, έφθασε και η ιταλική φρεγάτα, κλάσης Bergamini, ITS Carabiniere. Το σκάφος εντάχθηκε στο Ιταλικό Ναυτικό το 2015.

Γυναίκα για πρώτη φορά στο “τιμόνι” της Τροχαίας Θεσσαλονίκης: Ποια είναι η νέα διευθύντρια

Για πρώτη φορά, μία γυναίκα κάθεται στο τιμόνι της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes. Η νέα διευθύντρια, με καταγωγή από τα Τρίκαλα, μετρά χρόνια σε επιτελικές θέσεις της Τροχαίας, είναι παντρεμένη με παιδιά και ανέλαβε τη

Φωτό: Το USS George H.W. Bush έφτασε στον Πειραιά

Το Αμερικανικό Ναυτικό ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τη σημερινή άφιξη του αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush (CVN 77) στον Πειραιά. 230203-N-UI066-1066 PIRAEUS, Greece (Feb. 3, 2023) Cmdr. Ryan Conlan, navigation officer of the Nimitz-class aircraft carrier USS George H.W.

Ο εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχος Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέας για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής

Η τοποθέτηση του εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΑΑΛΣ Υποναυάρχου Λ.Σ ε.α Θεοφίλου Ανδρέα σήμερα στον Αντέννα για τα τελευταία περιστατικά πρόκλησης της Τουρκικής ακτοφυλακής απέναντι στους Έλληνες Λιμενικούς!   Ελληνοτουρκικά – Καλημέρα Ελλάδα – 03/02/2022 – Καλημέρα Ελλάδα – Ρεπορτάζ