Τσακαλώτος για επίδομα σε ένστολους: Δίνετε 600 ευρώ για να φτιάξετε ένα αυταρχικό κράτος

Κυβερνητική απόπειρα δημιουργίας «αυταρχικού κράτους» βλέπει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος πίσω από την πρόσφατη τροπολογία που ψήφισε η Βουλή για την καταβολή επιδόματος 600 ευρώ στους αστυνομικούς και το λιμενικό σώμα.

«Κάνετε σπέκουλα μεγάλη με τα 600 ευρώ στους αστυνομικούς. Τα δίνετε γιατί θέλετε να κάνετε αυταρχικό κράτος. Δεν πέφτουμε στην παγίδα σας», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, μετά τις παλινωδίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφορικά με τη ψήφιση της επίμαχης ρύθμισης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πως το κόμμα του θα καταθέσει τροπολογία προκειμένου να δοθεί το επίδομα σε εκπαιδευτικούς και υγειονομικούς.

«Εδώ και πολύ καιρό και πριν την τροπολογία είχαμε πει ότι αν κάποιοι χρειάζονται το επίδομα, αυτοί είναι οι άνθρωποι της υγείας. Εμείς θα καταθέσουμε τροπολογία για να δοθούν τα 600 ευρώ στους ήρωες της πανδημίας και στους ανθρώπους που μαθαίνουν γράμματα στα παιδιά μας. Σε όλο το προσωπικό του ΕΣΥ και των εποπτευόμενων φορέων της Υγείας και στους εκπαιδευτικούς -μόνιμους και αναπληρωτές-, αλλά και στο εκπαιδευτικό προσωπικό των πανεπιστημίων» υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, με την παρευρισκόμενη αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα να απαντά πως η κυβέρνηση παρείχε έκτακτο επίδομα στο υγειονομικό προσωπικό την περασμένη χρονιά και προχώρησε σε μόνιμες αυξήσεις.

Τσακαλώτος για επίδομα σε ένστολους: Δίνετε 600 ευρώ για να φτιάξετε ένα αυταρχικό κράτος

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι δείχνει η Navtex της Exxon Mobil νότια της Κρήτης

Η ώρα των αποφάσεων για τα κοιτάσματα της Κρήτης πλησιάζει. Την περασμένη Πέμπτη, το σχήμα της ExxonMobil, προχώρησε στην έκδοση Navtex για τη δέσμευση μέχρι και τα τέλη Μαρτίου μεγάλων περιοχών μέσα στα θαλάσσια «οικόπεδα» που της έχουν παραχωρηθεί, προκειμένου να

ΠΕΑΛΣ: Σε ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΑΛΣ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Σε μια ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΑΛΣ, στον κατάμεστο από μέλη, φίλους και προσκεκλημένους της Ένωσης φιλόξενο χώρο του bar – restaurant “Μαντζάρου 3” στο Κολωνάκι.

Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Αποστράτων Λιμενικού Σώματος Κρήτης και Δωδ/σων (φωτο)

Μέσα σε ζεστό οικογενειακό και συναδελφικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες 24-2-24 η κοπή της πίτας του Συλλόγου Αποστράτων Λιμενικού Σώματος Κρήτης και Δωδ/σων στη Ταβέρνα ΑΛΩΝΑΚΙ. Η εκδήλωση μας έχει γίνει πλέον θεσμός και αυτό το δείχνει η αθρόα και μαζική

ΕΛΣΤΑΤ: Συνεχίζεται η συρρίκνωση του ελληνικού νηολογίου

Περαιτέρω μείωση κατά 0,5% (9 πλοία) κατέγραψε ο αριθμός των υπό ελληνική σημαία πλοίων (άνω των 100 κοχ) το Δεκέμβριο 2023 (1816 πλοία) σε σύγκριση με τον αντίστοιχο αριθμό του Δεκεμβρίου 2022 (1825 πλοία), σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή

Μετάβαση στο περιεχόμενο