Εξωτερικός χώρος στάθμευσης ΥΝΑΝΠ

“Διαδοχικές συναντήσεις πραγματοποίησε το προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ το τελευταίο διήμερο τόσο με τον Γεν. Γραμματέα Ναυτιλίας Νησιωτικής Πολιτικής κ. Τεμπονέρα Διονύσιο όσο και με τον Γεν. Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Λαμπρίδη Χρήστο, με θέμα τις εργασίες που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα από συνεργείο του ΟΛΠ στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης του Κεντρικού Κτιρίου ΥΝΑΝΠ ο οποίος χρησιμοποιείται από το προσωπικό του Υπουργείου.

Και οι δύο Γεν. Γραμματείς μας διαβεβαίωσαν ότι συνεχίζονται οι επαφές με την διοίκηση του ΟΛΠ με σκοπό να εξασφαλιστούν θέσεις στάθμευσης που θα καλύπτουν το σύνολο των αναγκών των εργαζομένων στο ΥΝΑΝΠ.

Ως Ομοσπονδία θεωρούμε αυτονόητη τη θετική έκβαση του θέματος, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι κάθε άλλη εξέλιξη θα μας βρει δυναμικά απέναντι, σε όσους απεργάζονται σενάρια πληρωμής κομίστρου στάθμευσης αλλά και σε όσους τα υιοθετήσουν, σε μία χρονική περίοδο που το εισόδημά μας έχει δεχθεί πολλαπλές μειώσεις και σε έναν χώρο εργασίας που δεν εξυπηρετείται από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.”

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναρκωτικά, όπλα και αρχαία έκρυβε σε τροχόσπιτο (εικόνες)

Αρχαιότητες τις οποίες σκόπευε να βγάλει στο “σφυρί” είχε στην κατοχή του ένας Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής με οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κομοτηνής σε περιοχή της Ροδόπης, έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων. Κατά την διάρκεια

Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η 21χρονη που παρασύρθηκε στην Καμάρα- Δωρίζει τα όργανά της η οικογένεια

«Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν», λέει η μητέρα του θύματος. Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Κώστας Κατσαφάδος : Το «ισχυρό χαρτί» της κυβέρνησης είναι το έργο της

Του ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βουλευτή ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων Είναι αλήθεια ότι η χώρα μας, όπως και ο κόσμος, κινείται και σχεδιάζει έχοντας στο μυαλό της την αβεβαιότητα που κυριαρχεί γύρω από τις ευρύτερες

Λαρισαίος επιχειρηματίας κατασκεύασε ρομποτικό όχημα με σύστημα λέιζερ για την κατάρριψη drones

«Όραμά μας να δώσουμε σε κάθε χώρα τη δύναμη να αμυνθεί ενάντια σε πιθανές απειλές». Με αυτό το μότο ο επιχειρηματίας και εφευρέτης ρομποτικών συστημάτων υψηλής τεχνολογίας, Κωνσταντίνος Σούκος, κινείται και παράγει έργα, που μπορούν να προκαλέσουν ακόμη και την κατάρρευση drones.