Φιλανθρωπικός αγώνας υπό την αιγίδα της ΕΑΑΛΣ

Αναδημοσιεύουμε ανάρτηση της Ε.Α.Α.Λ.Σ. που ανακοινώθηκε πριν από λίγο στην ιστοσελίδα της:

“Υπό την αιγίδα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών ΛΣ (ΕΑΑΛΣ) και με την παρουσία του Προέδρου Δ.Σ. Στ. Βοϊδονικόλα και της Ταμία και Υπεύθυνης Τομέα Ισότητας Δ.Σ. ΕΑΑΛΣ Ε. Κοντάκου, διεξήχθη χτες 22/12/2022 το απόγευμα στο γήπεδο της Προοδευτικής φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων της Προοδευτικής και ομάδας Επίλεκτων Λιμενικών.

%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9C%CE%91%CE%A7%CE%9F%CE%99%204

Στη διάρκεια του αγώνα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τα παιδιά του σχολείου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πειραιά (ΕΕΕΚ) και για τις άπορες οικογένειες, που φροντίζει ο σύλλογος γονέων του σχολείου!

%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9C%CE%91%CE%A7%CE%9F%CE%99%202

Στην επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας συνέβαλαν ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Προοδευτικής Άγγελος Αντωνάκος, το εν αποστρατεία στέλεχος ΛΣ Λευτέρης Βαμβούκας, οργανωτής της ομάδας Επίλεκτων Λιμενικών, η πρόεδρος του συλλόγου γονέων του σχολείου ΕΕΕΚ Πειραιά κα Δήμητρα Μούφλου, η υποδιευθύντρια του ΕΕΕΚ κα Νίκη Χατζηχαλεπλή, οι παίκτες των δύο ομάδων, ως και η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου.

%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9C%CE%91%CE%A7%CE%9F%CE%99%203

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της, η ΕΑΑΛΣ θα εξακολουθήσει να στηρίζει παρόμοιες πρωτοβουλίες, που προβάλουν το Λιμενικό Σώμα στην κοινωνία των πολιτών κι ενισχύουν τους συναδελφικούς δεσμούς των μελών της, μέσω της παροχής κοινωνικού έργου προς τους συνανθρώπους μας”.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντακόπουλος: Χρονιά ρεκόρ το 2022 για την Costamare – Καθαρά κέρδη $523 εκατ.

Η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της μέχρι την… επόμενη ήταν το 2022 για την εισηγμένη στην αμερικανική χρηματαγορά Costamare συμφερόντων του Κωστή Κωνσταντακόπουλου. Με ένα στόλο 117 πλοίων, συμπεριλαμβανομένων 45 πλοίων ξηρού χύδην φορτίου, η εταιρεία δημιούργησε καθαρά κέρδη άνω των 523 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο τέλος

Ο Γιώργος Προκοπίου έχει το ακριβότερο πλοίο του ελληνόκτητου στόλου – Κοστίζει $286,1 εκατ.

Η έρευνα της ValueVessels για την ελληνόκτητη ναυτιλία περιέχει ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία. Ο ελληνικός στόλος κατατάσσεται στην τρίτη θέση παγκοσμίως. Αυτό ισχύει τόσο για τον αριθμό των πλοίων όσο και για τη συνολική αξία, που περιλαμβάνει 4.709 πλοία ενεργά και υπό παραγγελία και συνολική αξία 152,69 δισ.

Το δώρο του Ωνάση στον «γάμο του αιώνα» ταξιδεύει στα νησιά Γκαλάπαγκος

Ήταν το μεγαλειώδες γαμήλιο δώρο του Αριστοτέλη Ωνάση προς τον πρίγκιπα Rainier και την Grace Kelly, που παντρεύτηκαν στις 18 Απριλίου του 1956 στο Μονακό – ένα γεγονός που χαρακτηρίστηκε «ο γάμος του αιώνα», με λίστα καλεσμένων που περιλάμβανε από