Φουρτουνιάζει το Ναυτικό καθώς το επίδομα Στόλου δεν εμφανίζεται στα ΑΤΜ των ναύσταθμων

Το επίδομα Στόλου που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη ΔΕΝ έχει δοθεί γιατί έχει μπλοκάρει στο ΓΕΕΘΑ! Ούτε φίδι στο κόρφο τους!

Όλα τα είχε ο Μητσοτάκης αυτή την περίοδο και το μόνο που του έλειπε είναι να ανοίξει μέτωπο και με την συντεχνία του Ναυτικού.

Τελικώς το επίδομα Στόλου που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη ΔΕΝ έχει δοθεί γιατί έχει μπλοκάρει στο ΓΕΕΘΑ! Ούτε φίδι στο κόρφο τους! Νομοτελειακά όποιος τα βάζει με τους ναυταίους χάνει. Γι αυτό και το 1990 όταν οι ναύαρχοι του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου στύλωσαν τα πόδια καθώς η κυβέρνηση πήγαινε να αγοράσει τα επιθετικά ελικόπτερα CAMAN , ο Κων. Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός ανέκρουσε πρύμναν και αποδέχτηκε την εισήγηση του ΑΝΣ για προμήθεια των ελικοπτέρων Sikorsky.

Θυμίζω την περίπτωση της προμήθειας των ελικοπτέρων του Ναυτικού για να καταδείξω πόσο ισχυρό είναι το λόμπι του Ναυτικού και στην πολιτική. Δεν είναι τυχαίο ότι οι δυο ναύαρχοι βουλευτές της ΝΔ Διονύσης Χατζιδάκης και Στέφανος Γκίκας κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Άμυνας που αφορά το εξαγγελθέν Επίδομα Στόλου που αργοπορεί να εμφανιστεί στα ΑΤΜ των ναύσταθμων.

Δ.Β.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαρισαίος επιχειρηματίας κατασκεύασε ρομποτικό όχημα με σύστημα λέιζερ για την κατάρριψη drones

«Όραμά μας να δώσουμε σε κάθε χώρα τη δύναμη να αμυνθεί ενάντια σε πιθανές απειλές». Με αυτό το μότο ο επιχειρηματίας και εφευρέτης ρομποτικών συστημάτων υψηλής τεχνολογίας, Κωνσταντίνος Σούκος, κινείται και παράγει έργα, που μπορούν να προκαλέσουν ακόμη και την κατάρρευση drones.

Κίνα: Πρωτοφανής κοινωνική έκρηξη – Κλειδώνουν στα σπίτια τους κατοίκους, συνθήματα κατά του καθεστώτος Σι

Κίνα ώρα μηδέν. Η οργή ξεχειλίζει, η πίεση από τον πολυετή εγκλεισμό αποτυπώνεται στους δρόμους, η ανάγκη για επαναφορά της κανονικότητας φέρνει τελικά τη βία. Για ακόμη ένα 24ωρο, οι δρόμοι μεγάλων πόλεων της Κίνας έχουν μετατραπεί σε πεδίο μάχης, με

Πόθεν Έσχες: Παρατείνεται έως 15 Ιανουαρίου η προθεσμία υποβολής

Παρατείνεται μέχρι και την 15η Ιανουαρίου 2023 η προθεσμία υποβολής πόθεν έσχες. Η παράταση αφορά στην υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων, (αρχικές με απόκτηση ιδιότητας υπόχρεου από την 1η.1.2022 έως και την 15η.10.2022 και ετήσιες του έτους 2022

Η αγορά δεξαμενόπλοιων “κλέβει την παράσταση”

Οι Έλληνες εφοπλιστές από την αρχή του έτους έως τις αρχές Νοεμβρίου είναι πρώτοι στον κόσμο στις αγορές, αλλά και στις πωλήσεις πλοίων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο οίκος Allied, οι “Greeks” αγόρασαν 223 πλοία και πλήρωσαν 4.859,6