Γαύδος: «Τσιτσίδια και ντυμένα όλα ενωμένα»

Κάποιοι παραθεριστές εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την απαγόρευση του γυμνισμού στην κεντρική παραλία του Σαρακήνικου

Κάποιοι παραθεριστές της Γαύδου συνεχίζουν να αντιδρούν απέναντι στην απόφαση του δήμου Γαύδου για απαγόρευση του γυμνισμού στην παραλία του Σαρακήνικου.

Σε ανάρτησή της η αυτοαποκαλούμενη πρωτοβουλία παραθεριστών Γαύδου, εκφράζει τη διαμαρτυρία της με κάποιους παραθεριστές να κρατούν πανό στο οποίο αναγράφεται: «Τσιτσίδια και ντυμένα όλα ενωμένα»

Θυμίζουμε ότι η απαγόρευση του γυμνισμού αφορά στην κεντρική παραλία του Σαρακήνικου (μήκους περίπου 700 μέτρων) και όχι στις υπόλοιπες παραλίες που υπάρχουν στο νησί με τη δήμαρχο να έχει κάνει λόγο για επιθυμία των κατοίκων του νησιού.

Από την άλλη υπάρχουν κάποιοι επισκέπτες στο νησί που ζητούν να παραμείνει η συγκεκριμένη παραλία ελεύθερη για γυμνισμό. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση: Με μαγιό ή χωρίς, στέλνουμε μήνυμα ενότητας και ελευθερίας από τη Γαύδο, ενάντια σε όσους προσπαθούν να μας διχάσουν με συντηρητικές αντιλήψεις. Συνυπάρχουμε, σεβόμαστε, αγωνιζόμαστε.

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το άγνωστο «στρατηγείο» μη επανδρωμένων αεροσκαφών – ΦΩΤΟ

Τροποποιήθηκε και διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου κατόπιν πρωτοβουλίας και προσωπικής εργασίας της 4μελούς ομάδας σ’ ένα υπερσύγχρονο «στρατηγείο» μεταφοράς πτητικών μέσων (drones) και απαραίτητου εξοπλισμού. Μπορεί να λειτουργήσει ως Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στον τόπο των συμβάντων, καθώς οι εκάστοτε επικεφαλής, ευρισκόμενοι σε

Η καταραμένη μέρα των ναυτικών: πάνω από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – το ένα στο Αιγαίο

Κι αν η 26η Σεπτεμβρίου, μια μέρα σαν σήμερα δηλαδή, δεν είναι καταραμένη μέρα για τους ναυτικούς, τότε ποια είναι; Περισσότεροι από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – τα δύο πλοία ελληνικά και το ένα μάλιστα βυθίστηκε στο Αιγαίο! Σεπτέμβριος 2000:

Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»

Το πολύνεκρο ναυάγιο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σάμινα» ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μεταπολεμική ναυτική τραγωδία, που έπληξε την ελληνική ακτοπλοΐα. Είχε προηγηθεί εκείνη του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ηράκλειο» στη Φαλκονέρα, στις 8 Δεκεμβρίου 1966, με τους 224 νεκρούς. Το ναυάγιο σημειώθηκε στις 22:15 της 26ης

Μετάβαση στο περιεχόμενο