Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κρήτης στον Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ. Τσιριλάκη

Η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου εθιμοτυπική συνάντηση με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λασιθίου κ.Τσιριλάκη Μιχαήλ.

Στο πλαίσιο της επισκέψεως η Ένωση συνεχάρη το νέο Αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε να έχει μια εποικοδομητική και γόνιμη θητεία.

Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, σχετικά με τις κτιριακές υποδομές των Υπηρεσιών του νομού και την αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού των υπηρεσιών με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών και την παροχή όσο το δυνατόν υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών ασφαλείας τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες του Νομού κατά τη θερινή περίοδο.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Τσιριλάκης από την πλευρά του εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για την επίσκεψη του σωματείου και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο του, καταβάλλοντας συνάμα κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου όλοι οι πολίτες να αισθάνονται απόλυτη ασφάλεια κυκλοφορώντας στο Λασίθι, απολαμβάνοντας τα θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα τους.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΘ: Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο – Η νέα σύνθεση

Σε γνωστοποίηση αλλαγής σύνθεσης του διοικητικού συμβουλίου προχώρησε ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ). Συγκεκριμένα, η ΟΛΘ ανακοινώνει ότι το δ.σ. της 24.03.2023, έκανε δεκτή την ομόφωνη πρόταση της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και εξέλεξε νέο μέλος του τον κ. Κωνσταντίνο Φωτιάδη, σε αντικατάσταση

1η συνεδρίαση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου (ΑΑΣ) υπό τη νέα του σύνθεση(φωτο)

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, η πρώτη συνεδρίαση του Ανώτατου Αεροπορικού Συμβουλίου (ΑΑΣ) Ολομελείας, υπό τη νέα του σύνθεση. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι)

Πυροσβεστικό Σώμα: Εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στο Μαρούσι, η κεντρική εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της  25ης Μαρτίου 1821. Στην ημερήσια διαταγή που εκδόθηκε, ο Αρχηγός του

Ορκωμοσία 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς Υποπυραγών ειδικών καθηκόντων

Ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς, επέδωσε τα διπλώματα στους αποφοιτήσαντες, Υποπυραγούς ειδικών καθηκόντων Παρουσία του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελου Τουρνά, καθώς και του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Γεώργιου Πουρναρά, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 24

Μετάβαση στο περιεχόμενο