Η Φιλαρμονική του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. δίπλα στο Ίδρυμα για το παιδί « Η Παμμακάριστος»

 

Η Φιλαρμονική του Λιμενικού Σώματος έπαιξε τα κάλαντα και άλλες χριστουγεννιάτικες μελωδίες για το Ίδρυμα για το παιδί « Η Παμμακάριστος» το Σάββατο  17/12/2022.

Ο ενθουσιασμός, το τραγούδι και τα γέλια των παιδιών άγγιξαν κάθε κύτταρο των παρευρισκόμενων !

Το Γραφείο Αθλητισμού του Λιμενικού Σώματος  με την Υποπλοίαρχο Μενελάου Καλλιόπη προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του εδώ κ ένα χρόνο στο τζάμπολ αγάπης(ακαδημίες καλαθοσφαίρισης για παιδιά με αυτισμό) που φιλοξενεί και παιδιά του ιδρύματος για το παιδί «Η Παμμακάριστος»

Το Λιμενικό Σώμα δίνει και σ’ αυτόν τον τομέα,  ένα ενεργό παρόν και βάζει ένα μικρό λιθαράκι στη συμπερίληψη των ατόμων με αυτισμό στέλνοντας το μήνυμα πως «Μαζί μπορούμε καλύτερα»

 

 

 

 

 

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο σεισμός στην Τουρκία δείχνει την ανάγκη οι γείτονες να δίνουν ο ένας χείρα βοηθείας στον άλλον

Τα συλλυπητήρια της Ελλάδας για την απώλεια ζωών από τον σεισμό στην Τουρκία εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προσερχόμενος στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, επισημαίνοντας ότι «επαναφέρει τελικά στο προσκήνιο την ανάγκη οι γείτονες ο ένας να

Υποψήφιοι του ΚΚΕ από τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε, σε εκδήλωση του Τμήματος της ΚΕ του Κόμματος για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε χτες, τις υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές από τον συγκεκριμένο χώρο. Οι υποψήφιοι είναι: –Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α, υποψήφιος στα Δωδεκάνησα.

«Ever Acme»: Το πέρασμα του γιγαντιαίου containership από τη Διώρυγα του Σουέζ [Video]

Το παρθενικό του ταξίδι σε έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς κόμβους θαλάσσιων μεταφορών πραγματοποίησε το γιγαντιαίο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «Ever Acme», τραβώντας πάνω του όλα τα βλέμματα. Το «Ever Acme» παραδόθηκε τον περασμένο μήνα από την κινεζική ναυπηγική εταιρεία Hudong-Zhonghua

Οκτώ επενδυτικά σχήματα για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε.

Οκτώ επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν στις 3/2/2023 στο ΤΑΙΠΕΔ φακέλους εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε., μέσω πώλησης πλειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής τουλάχιστον 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού. Τα επενδυτικά σχήματα είναι τα εξής (με αλφαβητική σειρά):