Η φωτογραφία της Ημέρας

Μια γυναίκα στέκεται μπροστά σε γκράφιτι στο κέντρο της Μόσχας.

Έναστρος ουρανός πάνω από τη Μεσόγειο. Το αντιτορπιλικό USS Carney διασχίζει την Μεσόγειο Θάλασσα. Η φωτογραφία λήφθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Το αντιτορπιλικό USS Carney διασχίζει την Μεσόγειο Θάλασσα. Η φωτογραφία λήφθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Μαζεύοντας κοχύλια στη Νότια Καρολίνα. Μια γυναίκα μαζεύει κοχύλια στην παραλίαÂSurfside, στηÂΝότια Καρολίνα.

Μια γυναίκα μαζεύει κοχύλια στην παραλία Surfside, στη Νότια Καρολίνα.

Îροετοιμασίες για το φεστιβάλ Ganesh Chaturthi. Îιστοί ετοιμάζουν Laddu, ένα παραδοσιακό γλυκό, κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για το φεστιβάλ Ganesh Chaturthi, στην Καλκούτα της Ινδίας.

Πιστοί ετοιμάζουν Laddu, ένα παραδοσιακό γλυκό, κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για το φεστιβάλ Ganesh Chaturthi, στην Καλκούτα της Ινδίας.

https://www.naftemporiki.gr/slideshows/1391302/oi-…

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Λιμενικών Κρήτης: “Εφιστούμε την προσοχή στους συναδέλφους ως προς την υποβολή ατομικών αναφορών για την ένταξη στους πίνακες των τακτικών μεταθέσεων έτους 2023”

Παραθέτουμε ανακοίνωση ένωσης Λιμενικών Κρήτης “Σε συνέχεια της  με ωπ:221201/09-22 Διαταγής ΔΠ-Α΄ και  της έναρξης εργασιών των τακτικών μεταθέσεων έτους 2023 (κάθε Σεπτέμβριο σύμφωνα με πδ μεταθέσεων) εφιστούμε την προσοχή στους συναδέλφους ως προς την υποβολή ατομικών αναφορών όσων εμπίπτουν στα οριζόμενα στο άρθρο 15

Στήνουν σκηνικό ενοχοποίησης της Ελλάδας!

Όλο το προηγούμενο διάστημα, η τουρκική ηγεσία, με τη «χορηγία» ορισμένων ελλήνων δημοσιογράφων και ΜΚΟ, στήνει σκηνικό ενοχοποίησης της Ελλάδας για δήθεν κακομεταχείριση ή παρεμπόδιση εισόδου στο ελληνικό έδαφος προσφύγων και μεταναστών. Στήνει μάλιστα προβοκάτσιες στον Έβρο, τουλάχιστον δύο έχουμε

Στα καΐκια της Παλαιάς Φώκαιας για φρέσκο ψάρι και ιστορίες από τα παλιά

Νωρίς το πρωί μιας καυτής αυγουστιάτικης μέρας. Μικρά καΐκια, γρι γρι και ψαρόβαρκες γλιστράνε απαλά στο νερό και ένα ένα δένουν στο λιμανάκι της Παλαιάς Φώκαιας. Είναι στις καλές του σήμερα ο Σαρωνικός, η θάλασσα λάδι, η ατμόσφαιρα αστραφτερή και