Η Μελίνα Τραυλού ήρθε πρώτη σε ψήφους στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Μια γυναίκα είναι πολύ πιθανόν να αναλάβει το τιμόνι της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, καθώς η Μελίνα Τραυλού ήρθε πρώτη σε ψήφους στις εκλογές για την ανάδειξη του 30μελούς ΔΣ της Ενωσης.

Η Μελίνα Τραυλού πρώτευσε με ευρεία διαφορά, δεύτερη σε σταυρούς ήρθε η Μαρία Αγγελικούση, τρίτος ο Φραγκίσκος Κανελλάκης, τέταρτος ο Νικόλας Βενιάμης και την πεντάδα κλείνει ο Βασίλης Παπαγιαννόπουλος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία της Ένωσης, Γιώργος Αγγελόπουλος, κατετάγη πολύ μακράν πίσω από τη Μελίνα Τραυλού, η οποία είναι πλέον το φαβορί για να εκλεγεί στη θέση του προέδρου.

Συνολικά, εξελέγησαν 30 μέλη από τους 42 υποψηφίους. Το ΔΣ θα συνέλθει την Πέμπτη για να οριστεί σε Σώμα και να εκλέξει νέο πρόεδρο.

Εάν η Μελίνα Τραυλού επιλεγεί ως πρόεδρος, θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα ηγηθεί της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών από την ίδρυσή της, το 1916.

ΕΛΛΑΔΑ  09/02/2022  07:58
Μελίνα Τραυλού vs Γιώργου Αγγελόπουλου για την προεδρία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών -Tο παρασκήνιο
Ποια είναι η Μελίνα Τραυλού
Η Μελίνα Τραυλού, η οποία έλκει την καταγωγή της από την Κεφαλονιά, διευθύνει τη μοναδική ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία μεταφοράς οχημάτων, τη Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises, που ίδρυσε ο πατέρας της Νίκος Τραυλός το 1975. Η ίδια βρίσκεται από πολύ μικρή κοντά στην εταιρεία, την οποία κατάφερε να μεγαλώσει.

Σήμερα ο στόλος της Neptune Lines διαθέτει 18 πλοία και μεταφέρει ετησίως πάνω από ένα εκατομμύριο οχήματα σε 20 χώρες.

Επίσης, η κυρία Τραυλού ίδρυσε πριν από πέντε χρόνια τη Neptune Dry, που διαθέτει στόλο από πέντε φορτηγά πλοία. Είναι εδώ και 15 χρόνια μέλος του ΔΣ της Ενωσης και σήμερα κατέχει τη μία από τις δύο θέσεις γραμματέα της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Η Μελίνα Τραυλού ήρθε πρώτη σε ψήφους στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λαιμός: Γιορτάζει τα 50 χρόνια του στη μουσική και τη θάλασσα με μια συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

«Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος»: Η παραπάνω άποψη του Νίτσε μοιάζει να εκφράζει απόλυτα τον Γιώργο Λαιμό, έναν άνθρωπο που, επί σειρά ετών, καταρρίπτει τα στερεότυπα που θέλουν τους πλούσιους και ισχυρούς να θεωρούν την κάθε μορφής ευαισθησία

Συνταξιούχος αστυνομικός έπεσε θύμα απάτης από κέντρο αισθητικής, του πήραν μισό εκατομμύριο ευρώ

Νέα στοιχεία για καταγγελίες που αφορούν τον όμιλο κλινικών αισθητικής δερματολογίας και πλαστικής χειρουργικής που εμπλέκεται στην υπόθεση απαγωγής και ξυλοδαρμού υπαλλήλων ανταγωνιστικής επιχείρησης φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr. Πρόκειται για την περίπτωση ενός συνταξιούχου αστυνομικού που αναγκάστηκε να δώσει μισό εκατ.

Ο ιός που αυξάνει κατά 30% τον κίνδυνο εγκεφαλικού και εμφράγματος

Απειλή και μάλιστα μακροπρόθεσμη για την ομαλή καρδιαγγειακή λειτουργία θα μπορούσε να αποτελέσει ο ιός του έρπητα ζωστήρα, όπως αποκαλύπτει νεότερη συγκεντρωτική μελέτη Αυξημένο κίνδυνο για την υγεία της καρδιάς μπορεί να προκαλέσει ο ιός του έρπητα ζωστήρα, σύμφωνα με

Ο 28χρονος που εκτελέστηκε ως ο «Δράκος του Σέιχ Σου»: «Μανούλα μου γλυκιά είμαι αθώος» – Το χρονικό της υπόθεσης

«Μανούλα μου γλυκιά είμαι αθώος, αθώος, αθώος…» ήταν τα τελευταία λόγια που κατάφερε να εκστομίσει ο 28χρονος Αριστείδης Παγκρατίδης πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες του εκτελεστικού αποσπάσματος της Χωροφυλακής στις 07:06 το πρωί της 16ης Φεβρουαρίου 1968. Η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε στο