Η Π.Ο.Λ. …τα αυγά και τα πασχάλια…

Με αφορμή δημοσίευμα των Λιμενικών νέων για τα “γεύματα αγάπης” παραθέτουμε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΠΟΛ και τα σχόλια στην κρίση κάθε αναγνώστη.

Τα «γεύματα αγάπης» στους Λιμενικούς και ο πονηρός πολιτευτής

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών από την πρώτη μέρα ίδρυσή της ξεκαθάρισε προς κάθε κατεύθυνση πως ο στόχος της είναι η προάσπιση των συναδέλφων ιδίως στις περιπτώσεις που αδικούνται και βρίσκονται εκτεθειμένοι.

Ακολουθώντας αυτόν τον δρόμο δεν ήταν και λίγες οι φορές που εκφράσαμε την διαφορετική μας θέση σε σχέση με τις επιλογές της εκάστοτε Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας μας.

Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να είμαστε δίκαιοι στην κρίση μας και να διαφωνούμε όταν διαπιστώνουμε πως οι ενέργειες και οι επιλογές της Ηγεσίας είναι εις βάρος των συναδέλφων αλλά και να αναδεικνύουμε τις θετικές κινήσεις που έχουν θετικό πρόσημο υπέρ των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Μία τέτοια θετική κίνηση που έχει τον συμβολισμό της αλλά και την ουσιαστική της αξία ήταν και η προσφορά γευμάτων το Μεγάλο Σάββατο προς τους συναδέλφους της παραμεθορίου συμπεριλαμβανομένων και υπηρεσιών της Κρήτης από τον Υφ.ΥΝΑΝΠ κ.Παππά Ιωάννη .

Γνωρίζοντας την ευαισθησία του Υφυπουργού μας για τους υπηρετούντες στα νησιά θα τονίσουμε πως ανάλογες κινήσεις και δράσεις έχουν γίνει από τον ίδιο και στο παρελθόν πριν ακόμη αναλάβει τη θέση του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής .

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως η Πολιτική μας Ηγεσία όπως εκφράζεται από τον ΥΝΑΝΠ κ.Στυλιανίδη Χρήστο ,τον Υφ.ΥΝΑΝΠ κ.Παππά Ιωάννη τους Γενικούς Γραμματείς του ΥΝΑΝΠ κ. Κουτουλάκη Εμμανουήλ και κ.Κυριαζόπουλο Ευάγγελο και το επιτελείο τους έχει διαμορφώσει ένα εποικοδομητικό πλαίσιο συνεργασίας και διαλόγου με την Π.Ο.Λ. στο οποίο και επενδύουμε ως μια προοπτική βελτίωσης των συνθηκών υπέρ των συναδέλφων.

Ευελπιστούμε η συνεργασία αυτή να αποδώσει καρπούς καθώς τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ για μεγάλο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε στάση αναμονής για τα σοβαρά ζητήματα που θα έπρεπε οι λύσεις να είχαν δοθεί εδώ και καιρό .

Ως Ομοσπονδία ήδη έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας για νομοθετική ρύθμιση, έχοντας ως πρώτη αίσθηση την θετική αξιολόγηση αυτών από την Πολιτική μας Ηγεσία παραμένοντας σε εγρήγορση μέχρι και την νομοθέτησή τους σε επικείμενο νομοσχέδιο του ΥΝΑΝΠ.

%CF%83%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B1%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CF%85%2004-2024%20%CE%91%CE%B8%CE%BF%CF%852

 

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντοπίστηκε μετά από 58 χρόνια το ναυάγιο της «Φαλκονέρας» – Η αιτία βύθισης του πλοίου

Μετά από 58 χρόνια εντοπίστηκε στα 700 μέτρα βάθος και σε απόσταση 20 ναυτικών μιλίων από την τοποθεσία στην οποία θεωρήθηκε αρχικά ότι είχε βυθιστεί, το ναυάγιο της «Φαλκονέρας». Το κύτος του οχηματαγωγού «Ηράκλειον» που βυθίστηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1966

Ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά δρομολόγια του πρώτου βουλγάρικου ηλεκτρικού καταμαράν στο Δούναβη

Ο δήμος της βουλγαρικής πόλης Σιλίστρα ξεκίνησε δοκιμαστικά δρομολόγια του πρώτου βουλγαρικού ηλεκτρικού καταμαράν στον ποταμό Δούναβη. Το σκάφος, αξίας περίπου δύο εκατομμυρίων ευρώ, κατασκευάστηκε στο πλαίσιο ενός διασυνοριακού έργου μεταξύ της δημοτικής αρχής της Σιλίστρα και του νομαρχιακού συμβουλίου

Νησιά Άλαντ: Η «Αχίλλειος πτέρνα» της Φινλανδίας προκαλεί πονοκέφαλο στην Ευρώπη

Η στρατικοποίηση των ελληνικών νησιών στο Ανατολικό Αιγαίο, για την οποία η Τουρκία προβάλει συνεχώς τις αντιρρήσεις της, έχει κριθεί απαραίτητη εξαιτίας των άστατων ελληνοτουρκικών σχέσεων. Συχνά η ελληνική διπλωματία επικαλείται το ότι «η Ελλάδα δεν έχει τους γείτονες της Σουηδίας». Η εισβολή

ΜΤΝ: Αναρτήθηκαν οι βεβαιώσεις αποδοχών ΜΤΝ & ΕΚΟΕΜΝ 2023 για την Εφορία

Το ΜΤΝ ανάρτησε χτες (24/5/2024) τις Βεβαιώσεις Αποδοχών από το ΜΤΝ και από το ΕΚΟΕΜΝ για το Έτος 2023 που υποβάλλονται αυτούσιες στην Εφορία με τις φορολογικές δηλώσεις των μερισματούχων του Ταμείου. Στις Βεβαιώσεις Αποδοχών εξατομικευμένη πρόσβαση μπορεί να έχει

Μετάβαση στο περιεχόμενο