Η ΠΕΑΛΣ πάει στο Primer Music Festival, στις 8 και 9 Ιουλίου 2022 στην Πλατεία Νερού

Η ΠΕΑΛΣ εξασφάλισε 200 προσκλήσεις για τη δωρεάν είσοδο των μελών της και των οικογενειών τους στην απόλυτη φεστιβαλική εμπειρία, τo Primer Music Festival, το μεγαλύτερο dance και urban music φεστιβάλ της χώρας, που ενώνει όλους τους λάτρεις της χορευτικής μουσικής και πραγματοποιείται την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού!

Ο νο1 DJ και παραγωγός του κόσμου TIESTO και ο urban superstar TYGA είναι οι headliners στις 2 ημέρες του φετινού φεστιβάλ.

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου, ο TYGA θα είναι ο καλλιτέχνης που θα “κλείσει” την urban ημέρα του Primer Music Festival, παρουσιάζοντας όλες τις επιτυχίες από την πολυ-πλατινένια καριέρα του (“Taste”, “Juicy”, “Ayo”, “Ayy Macarena”, “Loco Contigo”, κλπ. (150 προσκλήσεις).

Το Σάββατο 9 Ιουλίου, ο  TIESTO “ηγείται” της dance ημέρας του φεστιβάλ και  θα ανέβει στη σκηνή για να παρουσιάσει το εντυπωσιακό και state-of-the-art οπτικοακουστικό θέαμά του (50 προσκλήσεις).

Τα μέλη της ΠΕΑΛΣ μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι τις 15-06-2022 στο email: [email protected] με την ένδειξη Primer Music Festival αναφέροντας βαθμό, όνομα, ημέρα συμμετοχής και τον αριθμό των προσκλήσεων.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των προσκλήσεων, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Οι προσκλήσεις θα διατίθενται, σε όσους έχουν κάνει προκράτηση, από το Γραφείο της ΠΕΑΛΣ (Γρ. 18 εντός κτιρίου ΥΝΑΝΠ) από την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και από ώρας 10:00 – 13:00.

Ως Πρόεδρος ΠΕΑΛΣ οφείλω να ευχαριστήσω τον Ταμία ΠΕΑΛΣ κ. Βαλεργάκη ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην εξασφάλιση των προσκλήσεων.

O Πρόεδρος ΠΕΑΛΣ

Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς άλλαξε το αμυντικό δόγμα

Φέτος συμπληρώνονται 27 χρόνια από την κρίση των Ιμίων και πέρα από τη μνήμη των τριών στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού, Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού, που οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων κρατούν ζωντανή, στην Ιστορία έχει

Φιάσκο με το μαγικό φίλτρο Πανοραμίξ  κατανομής των οργανικών θέσεων των Λ/Φ στο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ηρεμία επικρατεί στο Γαλατικό Χωριό των Λιμενικών παρά το γεγονός, ότι μειώθηκε και με την βούλα η εισαγωγή για το έτος 2023 των Λ/Φ κατά 40%. Φούσκα αποδείχθηκε και στην πράξη το «μαγικό φίλτρο» κατανομής των οργανικών θέσεων που κατασκεύασε

Πίτα ΕΑΑΛΣ: Οι τυχεροί της χρονιάς

Αναδημοσιεύουμε ενημέρωση της Ε.Α.Α.Λ.Σ. που αναρτήθηκε πριν λίγο στην ιστοσελίδα της: “Όπως επιτάσσει το έθιμο, αλλά και η δεοντολογία είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τους τυχερούς της χρονιάς για την Ένωσή μας, που έτυχαν τα τέσσερα φλουριά που είχαν

Δημήτριος και Τάσος Καφετζής: Δύο αδέλφια στο πηδάλιο του Celebrity Ascent

Το κρουαζιέροπλοιο Celebrity Ascent της Celebrity Cruises, το οποίο θα ξεκινήσει από το Fort Lauderdale των ΗΠΑ τον Δεκέμβριο του 2023, προσφέρει δρομολόγια Ανατολικής και Δυτικής Καραϊβικής, φέρνοντας τους επιβάτες του σε λιμένες, όπως η Aruba, το Bimini, το Grand

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΑΙΡΟΣ