Η υγειονομική υπηρεσία για τον εμβολιασμό στελεχών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. έναντι της COVID-19

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης πανδημίας covid-19 οι ισχυρές συστάσεις της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής προς όλο το προσωπικό είναι:

Η έγκαιρη πραγματοποίηση της τρίτης δόσης του εμβολίου μετά από έξι μήνες από τη δεύτερη δόση ή έξι μήνες μετρά τη φυσική νόσηση με ραντεβού μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr.

Ο άμεσος προγραμματισμός εμβολιασμού για τα ανεμβολίαστα στελέχη.

Γνωρίζεται ότι το ποσοστό των εμβολιασμένων στελεχών μας έως και σήμερα είναι άνω του 70%, ποσοστό αρκετά υψηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο.

Η συνεργασία του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ανά την Ελλάδα στο θέμα των εμβολιασμών είναι αξιέπαινη και αποδεικνύει αίσθημα υψηλής ατομικής, επαγγελματικής και κοινωνικής ευθύνης κατά τη δύσκολη περίοδο, που διανύουμε.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ Γ.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ε.Α.Α.Λ.Σ.: Απονομή ξιφών σε Αξιωματικούς ΛΣ-ΕΛΑΚΤ (ε.α.)

Παραθέτουμε την σχετική με το θέμα επιστολή της Ε.Α.Α.Λ.Σ.   ΠΡΟΣ: 1.  Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη 2. Αρχηγό Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο ΛΣ κ. Γεώργιο Αλεξανδράκη   Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ,   ΘΕΜΑ: 

Διώρυγα Κορίνθου: κλείνει για τη β’ φάση των έργων

Κλείνει από σήμερα Τρίτη 4 Οκτωβρίου η διώρυγα της Κορίνθου, καθώς ολοκληρώνεται η πρώτη φάση επαναλειτουργίας της. Άμεσα αρχίζουν οι εργασίες, όπως είχε προαναγγελθεί, για την αποκατάσταση της δεύτερης φάσης, με σκοπό την ολοκλήρωση της θωράκισής της μέχρι την έναρξη

Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας Α.Ε.: Πρωτεργάτης στην ανάδειξη της πόλης

Με τη φροντίδα και επιμέλεια της υπεύθυνης τύπου και δημοσίων σχέσεων του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας Α.Ε. κας Ελίνας Ιατρίδου, πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Ελευσίνας, θέση Λιμανάκι Αλιέων (παραπλεύρως του κεντρικού εμπορικού Λιμένα Ελευσίνας) μια πολύ όμορφη

Παραλίες χωρίς Ναυαγοσώστες Στους 24 οι νεκροί από πνιγμό στην Κρήτη!!!

Στους 24 ανέβηκε αριθμός των νεκρών στην Κρήτη από πνιγμό το φετινό καλοκαίρι (10/5-3/10) , με έναν ακόμη άνδρα αγνώστων στοιχείων να ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα των Απτέρων. Το νέο περιστατικό συνέβη προχθές το απόγευμα και