Ηράκλειο: Bρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη στη θάλασσα

Ένας αλιέας που ψάρευε ανοιχτά του Καρτερού, δίπλα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, ήρθε αντιμέτωπος το πρωί της Δευτέρας με ένα μακάβριο θέαμα. Στην επιφάνεια της θάλασσας επέπλεε το άψυχο σώμα ενός ανθρώπου σε προχωρημένη σήψη.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το λιμενικό, το οποίο περισυνέλεξε τη σορό με το σκάφος 119, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η σορός φαίνεται να βρισκόταν στη θάλασσα για αρκετές εβδομάδες.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, δεν έχει δηλωθεί καμία εξαφάνιση. Επίσης, αποκλείεται η πιθανότητα να πρόκειται για τον 67χρονο άνδρα που έπεσε στη θάλασσα από το πλοίο της γραμμής που εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά – Πειραιάς,το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται, πρόκειται να γίνει ιατροδικαστική εξέταση που θα αποκαλύψει το χρόνο και την αιτία θανάτου, αλλά και το φύλο του ατόμου στο οποίο ανήκει η σορός, ενώ η υπόθεση θα προωθηθεί στο τμήμα αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαγορεύσεις σε περιοχές αρμοδιότητας του Λιμεναρχείου Σαρωνικού στο πλαίσιο κολυμβητικών αγώνων 2024

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού ανακοινώνεται: 1.Η απαγόρευση λήψης θαλάσσιου λουτρού το Σάββατο 25-05-2024 για το χρονικό διάστημα από ώρα 08:00 π.μ. έως ώρα 19:00 και την Κυριακή 26-05-2024 για το χρονικό διάστημα από ώρα 08:00 π.μ. έως ώρα 12:00 στη θαλάσσια περιοχή που εσωκλείεται από τις κάτωθι συντεταγμένες: Α:

Εντοπισμός και διάσωση 78 ατόμων σε περιοχή της Μονεμβασιάς

Αλλοδαποί στην παραλία “Δριμίσκος”, κοντά στην περιοχή Κιπαρίσσι της Μονεμβασιάς, βρέθηκαν, μετά από ενημέρωση που είχε το ‘Α Λιμενικό Τμήμα της Μονεμβασιάς. Στο σημείο, μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπου και εντόπισαν 78 άτομα. Απ’ αυτά, 51 είναι άνδρες,

Ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Πρόεδρος ο Γιώργος Προκοπίου και Διευθύνων Σύμβουλος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των  Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, Μονοπρόσωπη ΑΕ, που θα διαχειρίζεται τις εγκαταστάσεις των πρώην Ελληνικών Ναυπηγείων ΑΕ. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Προκοπίου πολιτικός μηχανικός και εφοπλιστής, και Διευθύνων Σύμβουλος, ο πρώην υπουργός και

“Δημοκρατία της Μακεδονίας” αποκάλεσε ξανά τη χώρα του ο Μίτσκοσκι

“Δημοκρατία της Μακεδονίας” αποκάλεσε τη χώρα του ο αρχηγός του VMRO-DPMNE και εντολοδόχος πρωθυπουργός Χρίστιαν Μίτσκοσκι, σε συγχαρητήριο μήνυμά του προς τους πολίτες, με αφορμή την ημέρα των αδελφών Κυρίλλου και Μεθοδίου. “Εκ μέρους μου και εκ μέρους του VMRO-DPMNE, συγχαίρω

Μετάβαση στο περιεχόμενο