Ηράκλειο: Ψυχικό σοκ υπέστη Φιλιπιννέζος σε δεξαμενόπλοιο – Επενέβη άμεσα το Λιμενικό

Το περιστατικό σημειώθηκε σε δεξαμενόπλοιο που είχε καταπλεύσει στα Λινοπεράματα.

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό σημειώθηκε σε ελληνικό δεξαμενόπλοιο που είχε καταπλεύσει στην περιοχή των Λινοπεραμάτων προκειμένου να ξεφορτώσει καύσιμα.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του πλοίου στα Λινοπεράματα ο 33χρονος από τις Φιλιππίνες παρουσίασε ψυχικό σοκ όντας σε διαταραγμένη κατάσταση με αποτέλεσμα να περιφέρεται γυμνός στους χώρους του πλοίου.

Αμέσως ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου όπου στελέχη του χρειάστηκε να επέμβουν στο πλοίο προκειμένου στην συνέχεια να μεταφερθεί στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Ο σεισμός στην Τουρκία δείχνει την ανάγκη οι γείτονες να δίνουν ο ένας χείρα βοηθείας στον άλλον

Τα συλλυπητήρια της Ελλάδας για την απώλεια ζωών από τον σεισμό στην Τουρκία εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, προσερχόμενος στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, επισημαίνοντας ότι «επαναφέρει τελικά στο προσκήνιο την ανάγκη οι γείτονες ο ένας να

Υποψήφιοι του ΚΚΕ από τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Το ΚΚΕ ανακοίνωσε, σε εκδήλωση του Τμήματος της ΚΕ του Κόμματος για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε χτες, τις υποψηφιότητες για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές από τον συγκεκριμένο χώρο. Οι υποψήφιοι είναι: –Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης ε.α, υποψήφιος στα Δωδεκάνησα.

«Ever Acme»: Το πέρασμα του γιγαντιαίου containership από τη Διώρυγα του Σουέζ [Video]

Το παρθενικό του ταξίδι σε έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς κόμβους θαλάσσιων μεταφορών πραγματοποίησε το γιγαντιαίο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «Ever Acme», τραβώντας πάνω του όλα τα βλέμματα. Το «Ever Acme» παραδόθηκε τον περασμένο μήνα από την κινεζική ναυπηγική εταιρεία Hudong-Zhonghua

Οκτώ επενδυτικά σχήματα για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε.

Οκτώ επενδυτικά σχήματα υπέβαλαν στις 3/2/2023 στο ΤΑΙΠΕΔ φακέλους εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε., μέσω πώλησης πλειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής τουλάχιστον 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού. Τα επενδυτικά σχήματα είναι τα εξής (με αλφαβητική σειρά):