Κακοκαιρία Daniel: Πάνω από 330 άνθρωποι απεγκλωβίστηκαν από το Πήλιο με σκάφη του Λιμενικού

Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν στους λιμένες Βόλου και Αγίου Κωνσταντίνου και είναι καλά στην υγεία τους

Σε πολλαπλές επιχειρήσεις απεγκλωβισμού ατόμων που βρίσκονταν σε δυσχερή θέση σε παραθαλάσσιες περιοχές του Πηλίου, μετά την κακοκαιρία Daniel προχώρησαν τις τελευταίες ημέρες σκάφη του Λιμενικού υπό το συντονισμό του Κέντρου Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

pilio_limeniko_2
pilio_limeniko_4
pilio_limeniko_3
pilio_limeniko_1

Από την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου με τη συνδρομή Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Ρ/Κ καθώς και Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους.

Συνολικά απεγκλωβίστηκαν 335 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στους λιμένες Βόλου και Αγίου Κωνσταντίνου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Επιπλέον σε επιχειρήσεις απεγκλωβισμού ατόμων από τη Mονάδα Yποβρυχίων Aποστολών (MYA) και την Eιδική Ομάδα Επιχειρήσεων Πειραιά (EOEΠ) σε διάφορες πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας έχουν διασωθεί 87 άτομα (50 και 37 άτομα αντίστοιχα).

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λιμάνι Ηρακλείου: Ο Λ. Σιγάλας μιλά για τις προτεραιότητες του Ομίλου Grimaldi!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Minoan Lines τόνισε ότι στόχος του ομίλου είναι να αξιοποιηθεί η κομβική θέση του λιμανιού και να ενισχυθεί τόσο η οικονομία της πόλης όσο και η Κρήτη συνολικά Από την ανάπτυξη των υφιστάμενων υποδομών των λιμανιών Ηρακλείου και

Κατσαφάδος: Όλοι μας νιώθουμε περήφανοι που ενισχύεται η πιο μάχιμη μονάδα της Ελληνικής Αστυνομίας

Ανάρτηση του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Πριν λίγες μέρες, μαζί με τον Υπουργό @joikonomou , παρακολουθήσαμε την Τελετή Αποφοίτησης του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης της ΕΚΑΜ. Η δύναμη της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, αυξήθηκε με 22 νέους αστυνομικούς που ολοκλήρωσαν το 24ο Σχολείο

Μεγάλη αύξηση στον κατάπλου ιστιοφόρων στην Χάλκη

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Λιμεναρχείου Χάλκης από το 2019 έως και τον Αύγουστο του 2023, χωρίς να προσμετράται ο αριθμός των επισκεπτών με τα ιστιοφόρα, γιοτ και φουσκωτά, το νησί της Χάλκης είχε αύξηση 427% μέσω της Ακτοπλοΐας.

Πέντε κατηγορούμενοι για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας στη Βρετανία

Πέντε άτομα στη Βρετανία κατηγορούνται για συνωμοσία με σκοπό την κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας. Σύμφωνα με το BBC, οι Ορλίν Ρούσεφ, Μπίζερ Ντζαμπάζοφ, Κατρίν Ιβάνοβα, Ιβάν Στογιάνοφ και Βάνια Γκαμπέροβα. Οι πέντε κατηγορούμενοι ζουν επί χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο Οι συγκεκριμένοι

Μετάβαση στο περιεχόμενο