Κάλυμνος: Επιχείρηση για να μεταφερθεί ταχύτατα στο νοσοκομείο άνδρας που υπέστη έμφραγμα

Άμεση ήταν η επέμβαση συναδέλφων της Λιμενική Αρχής Καλύμνου, που ενημερωθήκαν για την ύπαρξη περιστατικού  και συγκεκριμένα άνδρα ετών 73 με καρδιακό επεισόδιο  στην Ψέριμο, ο οποίος έχριζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με την συνδρομή ιδιωτικού πλωτού  μεταφέρθηκε απο την Ψέριμο στην Κάλυμνο οπού στην συνέχεια  με την βοήθεια υπηρεσιακού δικύκλου του Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ.  και ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Στο παρακάτω Video  απο την Φωνή του Λ.Σ.,  βλέπουμε τις προσπάθειες  των Λιμενικών για άμεση μεταφορά του ασθενή, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλα στην υγεία του.

Το πλήρωμα του υπηρεσιακού δικύκλου
Πλωτάρχης ΛΣ Τσοκαναρίδης Χριστόδουλος
Λ/Φ Χρυστοφάκης Χρυσοβαλάντης Εμμανουηλ

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στα στελέχη του Λ.Σ.

Φωνή του Λ.Σ. (voicels.gr)

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το άγνωστο «στρατηγείο» μη επανδρωμένων αεροσκαφών – ΦΩΤΟ

Τροποποιήθηκε και διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου κατόπιν πρωτοβουλίας και προσωπικής εργασίας της 4μελούς ομάδας σ’ ένα υπερσύγχρονο «στρατηγείο» μεταφοράς πτητικών μέσων (drones) και απαραίτητου εξοπλισμού. Μπορεί να λειτουργήσει ως Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στον τόπο των συμβάντων, καθώς οι εκάστοτε επικεφαλής, ευρισκόμενοι σε

Η καταραμένη μέρα των ναυτικών: πάνω από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – το ένα στο Αιγαίο

Κι αν η 26η Σεπτεμβρίου, μια μέρα σαν σήμερα δηλαδή, δεν είναι καταραμένη μέρα για τους ναυτικούς, τότε ποια είναι; Περισσότεροι από 3000 νεκροί σε τέσσερα ναυάγια που έγιναν σαν σήμερα – τα δύο πλοία ελληνικά και το ένα μάλιστα βυθίστηκε στο Αιγαίο! Σεπτέμβριος 2000:

Το πολύνεκρο ναυάγιο του «Εξπρές Σάμινα»

Το πολύνεκρο ναυάγιο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σάμινα» ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη μεταπολεμική ναυτική τραγωδία, που έπληξε την ελληνική ακτοπλοΐα. Είχε προηγηθεί εκείνη του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Ηράκλειο» στη Φαλκονέρα, στις 8 Δεκεμβρίου 1966, με τους 224 νεκρούς. Το ναυάγιο σημειώθηκε στις 22:15 της 26ης

Μετάβαση στο περιεχόμενο