Καταδίωξη στο Χαϊδάρι: Ο συνεπιβάτης αστυνομικός εκτοξεύτηκε στα 100 μέτρα

Συγκλονίζει η περιγραφή των συνθηκών του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή σε έναν 29χρονο αστυνομικό.

«Είναι σοβαρά, αλλά η πρώτη εικόνα είναι ότι δεν κινδυνεύει η υγεία του», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την κατάσταση της υγείας του τραυματία αστυνομικού ο Στράτος Μαυροειδάκος.

Περιγράφοντας τις συνθήκες του τροχαίου κατά τη διάρκεια καταδίωξης, ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου των Ειδικών Φρουρών είπε ότι, «ο τραυματίας, ο συνεπιβάτης, είχε εκτοξευτεί 100 μέτρα από τη μηχανή στο αντίθετο ρεύμα. Έψαχναν να τον βρουν», ενώ επικαλούμενος και το συγκλονιστικό ηχητικό που έβγαλε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 είπε πως, την ώρα της καταδίωξης, από τη Νίκαια μέχρι και την τραγική κατάληξη στο Χαϊδάρι, μόνο στη δυτική Αττική γίνονταν τέσσερις καταδιώξεις.

Για το γεγονός ότι, το επάγγελμα των αστυνομικών δεν αναγνωρίζεται ως επικίνδυνο, σχολίασε ότι, «έχει ψηφιστεί ο προϋπολογισμός, μην κοροϊδευόμαστε», τόνισε όμως ότι, τέτοιες μέρες, όπως η σημερινή είναι «ημέρα σιωπής», έκανε έκκληση να μην γίνει σχετική ερώτηση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και είπε πως την Τετάρτη στις 14:00 στην Καλλιθέα Πατρών όλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στον 29χρονο Χρήστο.

«Στην προηγούμενη διαμαρτυρία μας, Οικονόμου και Κατσαφάδος ήταν τελείως κάθετοι στη μη παρουσία μας στα γήπεδα», ανέφερε και συμπλήρωσε πως, «αν θέλει ο πρωθυπουργός μπορεί να συναντήσει αστυνομικούς».

Τέλος, για τη χθεσινή τοποθέτηση βόμβας στην έδρα των ΜΑΤ στην Ευελπίδων, εκτίμησε ότι, λόγω του ότι τις τελευταίες ημέρες «έχουμε έναν νεκρό κι έναν ακρωτηριασμένο και ο κόσμος είναι κοντά στην Αστυνομία και μπορεί κάποια νοσηρά μυαλά να θέλουν να πάνε αλλού την επικαιρότητα».


Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύλληψη αλλοδαπών στον Πειραιά για παρενόχληση δύο ανήλικων κοριτσιών

Τις απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής του Πειραιά προέβησαν στη σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών (υπήκοοι Παλαιστίνης) ηλικίας 23, 27, 30 και 31 ετών, εντός του λιμένα Πειραιά, για παράβαση των άρθρων 333 (Απειλή) και 337 (Προσβολή

Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΡΟΣ»: Έχασε την άγκυρα του απαγορεύτηκε ο απόπλους στην Αμοργό

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αμοργού από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΡΟΣ» Ν.Π. 10990, ότι κατά τη διαδικασία πρόσδεσης στο λιμάνι των Καταπόλων απώλεσε την αριστερή άγκυρα. Το πλοίο που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από

Σύλληψη πέντε αλλοδαπών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής της Ηγουμενίτσας, προέβησαν στη σύλληψη πέντε αλλοδαπών (υπήκοοι Γεωργίας) ηλικίας 31, 40, 43, 49 και 65 ετών. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα

Έκτακτα μέτρα για τη Σαντορίνη: Τι αποφάσισε η Επιτροπή Σεισμικού Κινδύνου

  Έκτακτη, ευρεία σύσκεψη το απόγευμα του Σαββάτου, με αποφάσεις για έκτακτα, προληπτικά μέτρα στη Σαντορίνη. Όλες οι αποφάσεις, τι λένε οι ειδικοί. Στο επίκεντρο των ειδικών παραμένει η Σαντορίνη, καθώς οι σεισμοί στην περιοχή δεν έχουν τέλος. Πιο αναλυτικά,

Μετάβαση στο περιεχόμενο