Κάτι τρέχει στην ΕΛΑΣ – Τέσσερα κρούσματα που προκαλούν μεγάλο προβληματισμό

Αστυνομικοί κατηγορούμενοι για εμπλοκή στο βιασμό της 12χρονης. Η υπόθεση βιασμού στο ΑΤ Ομόνοιας- Το σκάνδαλο της Κρυσταλλοπηγής- Το χτύπημα σε φοιτήτρια με την ασπίδα!

Γράφει ο 

Τέσσερα περιστατικά μέσα σε ελάχιστες ημέρες με αρνητικούς πρωταγωνιστές άνδρες της ΕΛΑΣ και των Ειδικών Φρουρών δεν τα λες και λίγα!

-Δυο αστυνομικοί φέρονται να εμπλέκονται στους βιασμούς της 12χρονης στο κέντρο της Αθήνας, ενώ παράλληλα ερευνάται η στάση του ΑΤ Κολωνού στην υπόθεση.

-Δυο άνδρες της Ομάδας Δίας κατηγορούνται ότι βίασαν νεαρή κοπέλα μέσα στο ΑΤ Ομόνοιας! Ακόμα και αν θα ίσχυαν οι ισχυρισμοί τους ότι η ερωτική πράξη έγινε κοινή συναινέσει, το γεγονός ότι συμβαίνει μέσα σε Αστυνομικό Τμήμα –λες και είναι …ξενοδοχείο ημιδιαμονής!– αποτελεί σκάνδαλο ολκής! Μαζί τους ήταν και δυο ακόμα άνδρες της Ομάδας Δίας, που δεν συμμετείχαν στην ερωτική πράξη, αλλά ήταν έξω από τα αποδυτήρια που συνέβη, χωρίς να ελέγχονται για κάτι. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εμφανίζει το γεγονός ότι συνήγορος των δυο κατηγορουμένων για βιασμό της νεαρής κοπέλας στο ΑΤ είναι –αν πληροφορηθήκαμε καλά- γνωστός μεγαλοδικηγόρος. Αν τον πληρώνει το Σωματείο, είναι κατά τη γνώμη μας μείζον θέμα και σηκώνει πολύ συζήτηση για το πώς φαντάζονται κάποιοι το ρόλο του συνδικαλισμού. Επισήμανση: Το ΑΤ Ομονοίας είναι ένα από τα πλέον δύσκολα αστυνομικά τμήματα της χώρας, όχι μόνο λόγω της «επιβαρυμένης» περιοχής που καλύπτει, αλλά λόγω και των ελλείψεων που έχει. Είναι το τμήμα που προ μηνών ο Διοικητής του είχε απειλήσει ότι θα το κλείσει, αφού οι άνδρες που διέθετε ήταν ελάχιστοι!

-Για το Τμήμα της Κρυσταλλοπηγής, δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα: Όλο σχεδόν το ΑΤ (9 αστυνομικοί) κατηγορούνται –κατόπιν έρευνας για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης- ότι διευκόλυναν την είσοδο και έξοδο αλλοδαπών στη χώρα, μέσω του μεθοριακού σταθμού Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, προβαίνοντας σε ψευδή βεβαίωση επί ταξιδιωτικών εγγράφων!

– Το μεσημέρι της Πέμπτης αστυνομικός χτυπάει στο κεφάλι με την ασπίδα φοιτήτρια στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να κουνηθεί …φύλλο στην οδό Κατεχάκη!

Σαν πολλά δεν είναι όλα τα παραπάνω κρούσματα; «Σύμπτωση» ή κάτι σάπιο υπάρχει στο σώμα;

ΥΓ: Εκείνες οι κάμερες στα κράνη ή την στολή των αστυνομικών, πού είναι; Δυο και παραπάνω χρόνια έχουν περάσει από τότε που έγινε η σχετική εξαγγελία από την κυβέρνηση!

Share:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο επίλεκτο σώμα του αμερικανικού στρατού: «Δοκιμάζονται οι αντοχές του ανθρώπου» (vid)

Στο ανελέητο κρύο της Αλάσκας, ο στρατός των ΗΠΑ σφυρηλατεί μια νέα γενιά στρατιωτών ικανών να ευδοκιμήσουν στα πιο σκληρά περιβάλλοντα. Μέσα σε ανέμους που παγώνουν τα κόκκαλα και θερμοκρασίες που μπορεί να πέσουν σε ιστορικά χαμηλά, οι στρατιώτες δοκιμάζονται με τρόπους που υπερβαίνουν την παραδοσιακή στρατιωτική

Εργοδότης παρακολουθούσε με GPS το εταιρικό ΙΧ υπαλλήλου του

Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) δέχθηκε την καταγγελία πρώην εργαζομένου σε θέση υπαλλήλου – πωλητή, σύμφωνα με την οποία τα προσωπικά δεδομένα του είχαν τύχει παράνομης επεξεργασίας μέσω του συστήματος γεωεντοπισμού (GPS), που λειτουργούσε σε όχημα το οποίο

Ευχάριστα νέα για όσους έχουν οφειλές στο Δημόσιο, για ποιους έρχεται «ψαλίδι» στην παρακράτηση

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό από το 70% που ανέρχεται σήμερα το ποσοστό παρακράτησης θα μειωθεί κάτω από 50%. Αυτό σημαίνει ότι στην περίπτωση που κάποιος χρειάζεται ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων από το Δημόσιο για παράδειγμα, αντί να παρακρατηθεί ποσοστό 70%

Μουσεία και Αρχαιολογικοί χώροι: Ελεύθερη η είσοδος σήμερα, Κυριακή 3 Μαρτίου

Ελεύθερη είναι η είσοδος σε μουσεία, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους που υπάγονται στο υπουργείο Πολιτισμού σήμερα, Κυριακή 3 Μαρτίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη καθώς αποτελεί την πρώτη Κυριακή του μήνα, ενώ είναι η τελευταία Κυριακή με δωρεάν είσοδο για την τρέχουσα χειμερινή περίοδο, που λήγει στις 31 Μαρτίου. Υπενθυμίζεται

Μετάβαση στο περιεχόμενο