Κοινή ανακοίνωση Π.Ε.Α.Λ.Σ -Ε.Α.Α.Λ.Σ.: Η ισχύς εν τη Ενώση…

Πειραιάς, 13-05-2022

Αριθμ. Πρωτ.:01/2022

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι στις 12-05-2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Προεδρείων και μελών των Διοικητικών Συμβουλίων της ΠΕΑΛΣ και της ΕΑΑΛΣ στα γραφεία της ΠΕΑΛΣ.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ένα εξαιρετικά θετικό κλίμα με ανταλλαγή θέσεων και προτάσεων για μια συνεργασία που θα αναπτύξει έτι περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ των εν ενεργεία και των εν αποστρατεία Αξιωματικών Λ.Σ..

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η από κοινού διεκδίκηση ζητημάτων που περιλαμβάνονται στο διεκδικητικό πλαίσιο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος καθώς και θεμάτων που απασχολούν όλα τα εν αποστρατεία στελέχη Λ.Σ..

Παράλληλα αποφασίστηκε η από κοινού οργάνωση δράσεων που θα κατατείνουν στην ενίσχυση του θεσμικού ρόλου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Το μήνυμα που εκπέμπεται από αυτή μας τη συνάντηση είναι ότι εκπροσωπώντας τα 8.000 μέλη μας θέτουμε σε νέα βάση τη συνεργασία μας, καταθέτουμε προτάσεις, στηρίζουμε θετικές προσπάθειες και δεν πρέπει να θεωρούμαστε δεδομένοι κανενός.

Σε κάθε περίπτωση, κοινή συνισταμένη για τα ανωτέρω αποτελεί η αγάπη για το Λιμενικό Σώμα και ο σεβασμός στην προσφορά και τον ρόλο που διαδραμάτισαν και συνεχίζουν να διαδραματίζουν οι Αξιωματικοί Λ.Σ..

Η συναδελφικότητα, η συνεργατικότητα, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός στον ρόλο ενός έκαστου αποτελεί το εφαλτήριο αυτής της νέας συνεργασίας και κοινής προσπάθειας.

Για το Δ.Σ. της ΠΕΑΛΣ                                         Για το Δ.Σ. της ΕΑΑΛΣ

Ο Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας                   Ο Πρόεδρος           Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ   Γεώργιος ΜΑΡΑΓΚΟΣ    Σταύρος ΒΟΪΔΟΝΙΚΟΛΑΣ  Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ

Το ευχαριστώ του Προέδρου της ΠΕΑΛΣ…

Ευχαριστώ όλους τους προσκεκλημένους και συμμετέχοντες και ιδιαίτερα όσους συναδέλφου -φίλους ανταποκρίθηκαν στο προσωπικό  κάλεσμα που τους απηύθυνα με αποτέλεσμα σε  μόλις σε 3 ημέρες από την ανακοίνωση πραγματοποίησης του συνεδρίου να συμπληρωθεί ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός συμμετοχών . Ευχαριστώ

Λιμενικό: Σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών – Το κόστος έκτακτης ιατρικής περίθαλψης στους συνοδούς (!)

Οι σκύλοι ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών με την κατάλληλη καθοδήγηση και εκπαίδευση από τους συνοδούς χειριστές (Κ-9 ) συνδράμουν ουσιαστικά στην καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Η αποτελεσματική όσφρηση τους εντοπίζει καλά κρυμμένες ναρκωτικές ουσίες, που ο εντοπισμός τους με τις ανθρώπινες

Δωροεπιταγές για τα παιδιά των μελών της ΕΠΛΣΑΠΝ

Ανακοίνωση Ένωσης Αττικής: Όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή χρονιά η ΕΠΛΣΑΠΝ θα προβεί στη χορήγηση δωροεπιταγών για τα παιδιά των μελών μας  ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Για τη φετινή χρονιά το σύνολο των παιδιών των μελών μας

Στην Αλεξανδρούπολη και ο Γαλλικός στρατός