Κολωνός: Ερωτηματικά για διασύνδεση με τα “πλοκάμια” της Greek Mafia – Η σχέση του 53χρονου με την μητέρα και ο ρόλος του αστυνομικού

Νέα δεδομένα έρχονται διαρκώς στην υπόθεση της 12χρονης, που αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να κληθεί σε νέα κατάθεση.

Σε υπόγειες… διαδρομές της υπόθεσης της 12χρονης με την Greek Mafia αναφέρεται έρευνα της ιστοσελίδας Reporters United, κάνοντας λόγο για ενδείξεις που μπορεί να τις συνδέουν.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η έρευνα της ιστοσελίδας, στο μικροσκόπιο μπαίνει ο οίκος ανοχής όπου ο 53χρονος φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη.

Σύμφωνα με την έρευνα, η 70χρονη φερόμενη ως ιδιοκτήτρια έχει συνδεθεί με την υπόθεση της Greek Mafia, το κύκλωμα προστασίας για το οποίο έχει διαπιστωθεί συμμετοχή ανθρώπων της νύχτας, δικηγόρων και υψηλόβαθμων αστυνομικών.

Όπως σημειώνεται την περίοδο 2015 – 2016 η 70χρονη ήταν εκείνη που συνέλεγε χρήματα για την «προστασία» οίκων ανοχής, όπως προκύπτει από πόρισμα της ΕΥΠ με το οποίο είχε παραπεμφθεί σε δίκη. Το Reporters United αναφέρεται σε έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ., στο οποίο καταγράφεται ότι ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής είχε σφραγιστεί τον Γενάρη του 2020, όμως συνέχισε να λειτουργεί.

Υπόθεση Κολωνού

EUROKINISSI

Στο ρεπορτάζ, εξάλλου, επισημαίνεται ότι το κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικός διευθυντής και πρώην στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής, είχε εντοπιστεί από την ΕΥΠ μέσω τηλεφωνικών και άλλων παρακολουθήσεων. Παραπέμπει δε και σε δολοφονίες κάποιων ατόμων, που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη, όπως αυτές του Δημήτρη Μάλαμα και του Γιώργου Καραϊβάζ.

Στα… μαλακά ο αστυνομικός

Παρά τον πειθαρχικό έλεγχο που έχει ζητηθεί από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο φερόμενος ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση 26χρονος αστυνομικός, μέχρι στιγμής μετατέθηκε από το κέντρο επιχειρήσεων στη ΓΑΔΑ σε υπηρεσία καυσίμων της ΕΛΑΣ στη Λεωφόρο Συγγρού.

Δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, καθώς κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι δικαστικές διαδικασίες και δεν του έχει ασκηθεί δίωξη.

Στην τροπή που έχει πάρει η υπόθεση του αστυνομικού που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια αναφέρθηκε ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης

Μιλώντας στο Live News του Mega, ο κ. Καλλιακμάνης δήλωσε: «Έπεσα από τα σύννεφα για τον αστυνομικό που μιλάει με την 12χρονη, δεν νοείται αστυνομικός να μιλάει με ένα ανήλικο».

Υπόθεση Κολωνού

eurokinissi

Χαρακτήρισε ο κ. Καλλιακμάνης «αδιανόητη» την ενέργεια του αστυνομικού να λαμβάνει φωτογραφίες από την 12χρονη,  τονίζοντας εάν ισχύουν όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον αστυνομικό.

Επιπλέον αναρωτήθηκε ο αστυνομικός πώς να έχει εμπιστοσύνη ο πολίτης στην Αστυνομία με όλα αυτά που ακούγονται.

«Δεν γνωρίζω για ποιον ακριβώς αστυνομικό πρόκειται»  υποστήριξε ο κ. Καλλιακμάνης, δεδομένου ότι ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης είχε συνδικαλιστική δράση στο παρελθόν.

Η σχέση 53χρονου- μητέρας

Για ιδιαίτερη σχέση που είχαν ο 53χρονος με τη μητέρα της 12χρονης έκανε λόγο φίλος του κατηγορούμενου, σύμφωνα με το Star. Όπως είπε ήταν μια σχέση περίπλοκη, που ίσως ξέφευγε από τα όρια εργοδότη – υπαλλήλου.

«Η μητέρα του παιδιού ερχόταν τακτικά εδώ (σ.σ. στο μαγαζί του). Τακτικά, σε μόνιμη βάση σχεδόν. Δηλαδή μέσα στην εβδομάδα μπορεί να την έβλεπα και τέσσερις, πέντε φορές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο φίλος του 53χρονου αναφερόμενος στη 12χρονη είπε: «Το κοριτσάκι αυτό το έστελνε η μάνα του για ψώνια. Έτυχε όταν το έστελνε για ψώνια να έρθει και σε αυτό το μαγαζί. Και από τη στιγμή που μπήκε μέσα σε αυτό το μαγαζί… Τώρα τα υπόλοιπα πώς γίνανε…».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο 53χρονος μέσα στις φυλακές Γρεβενών εκμυστηρεύτηκε σε διάφορους κρατούμενους πως όλα ξεκίνησαν από τη μητέρα της 12χρονης και ότι εκείνη εκμεταλλευόταν νωρίτερα το παιδί.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλωτάρχης ΛΣ Λευτέρης Βαλεργάκης στη Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τα επόμενα δύο έτη

ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤ Α ́ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤ1 Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚ. ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Αρ.Πρωτ.: Π12β- 58515 «ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΠΛΩΤΑΡΧΗ ΛΣ ΒΑΛΕΡΓΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ (ΑΜ 1187) ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΓΙΑ ΔΥΟ (2)ΕΤΗ ».  – Ο

Χαιρετισμός Επίτιμου Προέδρου Π.Ε.Α.Λ.Σ. στο 15ο Πανελλήνιο συνέδριο

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ  ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΠΕΑΛΣ ΣΤΟ 15Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Σεβασμιότατε Αρχιεπίσκοπε Κρήτης κ.κ Ευγένιε Κύριε Αρχηγέ ΛΣ, φαντάζομαι ότι σήμερα εκπροσωπείται τον κ. υπουργό αν και θα ήταν επιθυμητό έως και αναγκαίο να έχει περιληφθεί στο πρόγραμμα του Υπουργού η παρουσία του

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Λ.Σ. στο Ηράκλειο Κρήτης

Προσκεκλημένο να συμμετάσχει στις εργασίες του 15ου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λ.Σ. (ΠΕΑΛΣ), κλιμάκιο του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Λ.Σ., αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Σταύρο Βοϊδονικόλα, το Γενικό Γραμματέα Δημ. Σαϊτάκη, την Ταμία και επικεφαλής Τομέα Ισότητας Ελένη Κοντάκου και τον

Ξεκίνησε το ταξίδι της…αποκαθήλωσης για 4 ελικόπτερα ΛΣ-ΕΛΑΚΤ

Σε δύο διαδοχικά ρεπορτάζ των Λιμενικών Νέων (στις 18/8 και 6/9), σας πληροφορούσαμε για τη σύμβαση-πλαίσιο που υπεγράφη ανάμεσα στην NSPA (ΝΑΤΟ Support & Procurement Agency – Υπηρεσία Υποστήριξης και Προμηθειών του ΝΑΤΟ) και την Airbus France, με την οποία